Mint például a jelszó, és elrejti mappák a Windows XP, Vista és 7 - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan jelszavát elrejtheti egy mappát a Windows legyen az Windows XP, Vista vagy 7. Lehet mindenki akar némi magánélet, tart két kép piszkos vagy valamilyen információ, amely veszélyezteti. Ebben az esetben minden embernek van egy hely, ahol vagy rejtett PC intimebb dolgok, képek, különböző dokumentumokat, hogy nem akar senki, de lehet elérni őket. Ha nem tudja, most, hogy a mappa rejtve maradhat, és a jelszót talán átnevezés módszer közönséges nevű mappa, amely nem adja meg a gyanúsított. Most lehet rejteni a mappát, egyszerűen és könnyen, és a szépség, hogy ez jól őrzött egy jelszót. Ez azt jelenti, hogy ha valaki megtalálja tudnod kell a jelszót, hogy belépjen, vagy inkább Access alkalmazás hogy lehet, hogy a mappa látható. Fogjuk használni egy kis alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy válasszon ki egy mappát, vagy több mappát egyszerre, hogy majd elrejti őket. Az első alkalommal a szoftvert kell választani egy jelszót, majd minden alkalommal szeretnénk elérni a rejtett mappa, akkor kell elérni softuletul. Softuletul lezárták, ha újraindítja, ez lehetővé teszi számunkra, hogy a hozzáférést az adatbázishoz, amíg meg nem adja meg a jelszót rejtett mappák. Ha meg szeretné változtatni a jelszót meg tudod csinálni, csak akkor, ha tudod, hogy a régi jelszót itt hozzá, hogy ha azt szeretné, hogy távolítsa el a kérelmet, meg kell adnia a jelszót különben az alkalmazás nem távolítható el! Már a múltban oktatóanyagok a tárgyat kereskedelmi szoftver nagyon jó, mint: Folder Lock vagy szabad szoftver TrueCrypt vagy segédprogram a Windows Vista és a 7 hívott BitLocker. Összességében egy egyszerű, de szokásos a PC-k több titkos vagy rejtett jellemek. Ez spue kérem nézze meg a videót bemutató, hogy pontosan hogyan kell eljárni, hogy elrejtse, és jelszóval védeni egy mappát a Windows XP, Vista és 7.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. tomi - mondta

  Te vagy a legjobb csapat videotutorial.ro

 2. alex - mondta

  Hi guys bemutató nagyon jó, hogy minden.

 3. alex - mondta

  Meg tudod csinálni a tutorial a szülői felügyeleti szoftvert?

  • AdrianGudus - mondta

   alex:
   Meg tudod csinálni a tutorial a szülői felügyeleti szoftvert?

   Ha Windows Vista 7, vagy már annyira beilleszkedett. Tettünk a múltban prezenntare a szülői felügyelet a Windows 7. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: szülői felügyelet, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Vagy nézd, és bemutatója Zoodles találsz valamit a keresőmezőbe.

  • psaddict - mondta

   alex:
   Meg tudod csinálni a tutorial a szülői felügyeleti szoftvert?

   Már többet erről a témáról.

 4. alex - mondta

  Adrian ismerek bővítmény Google Chrome, amely nem ugyanaz, mint az utolsó lépés plugin firefox?
  Nagyon érdekes ez a szoftver!

 5. cipry - mondta

  Üdvözlöm. Jó kis program, hanem valaki "okos" könnyen megtalálják a jelszót és a rejtett fájlokat.

 6. Razvan - mondta

  Tudod, hogy egy bemutató, amely megmutatja, hogyan lehet a témát custopack akár csak részben is a bevezetése DLL és hol kap ele.Multumesc!

 7. Farkas - mondta

  Rejtett fájlok nem tekinthetők meg akkor is, ha indul a bottal, amely az Ubuntut, és séta a hdd?

 8. Dany - mondta

  azt mondta, kérte a jelszót, hogy távolítsa el, ha megpróbálja törölhetjük az alkalmazást vagy pedig kénytelen Unlocker mi történik?

 9. Calin - mondta

  ha tettem valamit asemnator. milyen jogon nem kódol fej tűnt nem segít nekem egy pillanatra, hogy ez nem jelenti azt, hogy haszontalan, vagy mások nem, és Cristi Adrián e defolo.s szerencse és így tovább tinetio tutoarialele és hagyjuk anyjukkal on, ami zaklatott megjegyzést, és ki tudja, mit mondani

 10. Albert1831 - mondta

  Szia szeretném kérni, hogy egy bemutató arról, hogy kell telepíteni hét max világos ikonokat fekete él dll formátumban

 11. Ciprian - mondta

  A linux láthatjuk a rejtett fájl.

 12. Pipirigeanu Alexander - mondta

  Hi guys, szeretném megemlíteni, valamit a bemutató (Hogyan elrejteni mappák és a jelszót, mint a Windows XP, Vista és 7) -, és én ezt a kis program Free Hide Folder egy ideig, de ha valaki tesz az egész elme látja, mi a jelszót, és rejtsetek el minket, véletlenül megpróbáltam megnyitni egy archívumot (winrar) kerestem a keresősáv partíció (E) egy példát, ahol már rejtve képek, és úgy tűnt, hogy én rejtve.

 13. Costel - mondta

  Nagyon jó.
  Köszönjük!
  Mit tudsz mondani Beyluxe messenger?
  Van bátorsága kipróbálni.
  Gondolod, erősebb?

  • Simina - mondta

   CostelNagyon bun.Multumim, mit tud mondani Beyluxe messenger? Nincs bátorsága testez.Credeti hogy hatékonyabb?

   ek Beyluxe és unalmas ... de kteodata

 14. Alexandru Serban - mondta

  Cristi Én nem kapott választ v3.

 15. Cristian - mondta

  Érdekes program, de szüksége van egy program, hogy csak a jelszót folder.Daca tudja, egy ilyen program, kérjük, tegye aici.Multumesc.

 16. Mihai - mondta

  Nagyon hasznos! Multzumesc nagyon

 17. Bill Gates - mondta

  Tudod, hogy a bemutató a SPlayer olyan jó, mint a VLC és előnyt ne használja nagyon kevés CPU és RAM források a videokártya ő lenne ideális Számos régi rendszer, hogy van.

 18. Nelutu - mondta

  Kértem egy program, zárolhatja vagy a jelszó egy külső merevlemez, külső hdd usb I és a programok instalesz a rendszert, ha csatlakozik egy másik számítógéphez keleti érhető el teljesen, akkor javasoltam ezt a programot, de én TrueCrypt szakáll nő, amíg az összes titkosított átvitel, tekintve, hogy ez egy 1 Tb HDD.
  olyan jó program, de nem a jelszó titkosított partíció, vagy nem is tudom, valami elrabolta, ami nem csak a rendszert, például van egy usb stik van SANDISK U3 és ezt a jelszót nem lehet elérni csak a jelszót, üsse be bármilyen számítógépen, megpróbáltam programot, de megcsináltuk.

 19. Segítség - mondta

  Kérjük, hogy a bemutató a Norton Internet Security.

 20. Pady - mondta

  lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell csinálni egy animáció, mint, hogy a korai konzultáció május noi.plsss

 21. Kandia - mondta

  jó, de ... ez régi cucc több srácok!

 22. Azt akarom tudni, hogy mit gondol ... - mondta

  Pady: Home of 1 11

  Ez azt hiszem, ez az egyik titka a weboldal, hogy nem hiszem, hogy bárki azt mondja, így nem kér semmit!

  • Calin - mondta

   mit mond, vagy hogy 1 11 egy lény attól függ, melyik bemutató láttad a comentu insaemna mondjuk van 10 megjegyzéseket oldalt, és lépjen a 1 2 show Következő oldal ahol hozzászólások 10 és így tovább. mint hogy egy nagy hús ahol lapozunk messze, hogy ultimu kommentátorok és megjegyzések egy szám, akkor jön 2 oldal, stb (és ez nem valami új számozás itt)

   Azt akarom tudni, hogy mit gondol ...: Ez azt hiszem, ez az egyik titka a weboldal, hogy nem hiszem, hogy bárki azt mondja, így nem kér semmit!

 23. Costin - mondta

  Már telepítettem win 7 64 letöltések, csináltam elrejtése egy fájlt az asztalon unpic átláthatóvá, de még mindig tart bejutni, és minden, amit lát valaki tudja, mi a probléma?

 24. Costel - mondta

  Costin:
  Már telepítettem win 7 64 letöltések, csináltam elrejtése egy fájlt az asztalon unpic átláthatóvá, de még mindig tart bejutni, és minden, amit lát valaki tudja, mi a probléma?

  hogy a desktop frissítés, és már nem lát burkolt. Ha tudod, hogy a cím a mappa férhetnek hozzá egyszerű keresést. Tehát a mínusz.

  ,

 25. ionut_marius03 - mondta

  Folder Lock nem jobb, mint vásárolt. Miután blokkolja az ingyenes verzió csak biztonságos és ott 7 nap alatt marad, és az információt, amit akart, hogy elrejtse. Más szóval el fogja veszíteni, ha nem fizet, hogy kinyit a boltozat, így ne próbálkozz semmivel, mint otthon.

 26. sklipy - mondta

  Jó, tudom, hogy én még nem próbáltam, de ha azt mondod softu ez annyira ..bine mi már bejelentette új

 27. Nicoleta - mondta

  Próbáltam létrehozni egy telepítő programot, hogy telepítse a jelszót, és amikor megpróbálom megnyitni a program elszáll közben jelszót. miért?

 28. fanvideotutorial - mondta

  Hasonló soft A-Folder Lock be van kapcsolva ritka 2.0 megtalálható:

  http://code.google.com/p/lock-a-folder/

 29. Alex - mondta

  Adrian tud nekem segíteni, és tettem a jelszavam rog.ca meg egy mappát a képek, és most nem tudom megzavar a mappát, hogy ez ad nekem hibát, és eltávolítottam a programot folderu képekkel, és nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy nem is megtalálható.
  Hogyan találom találok máshol?
  Kérjük, várjon a válaszra!

  • AdrianGudus - mondta

   Alex:
   Adrian tud nekem segíteni, és tettem a jelszavam rog.ca meg egy mappát a képek, és most nem tudom megzavar a mappát, hogy ez ad nekem hibát, és eltávolítottam a programot folderu képekkel, és nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy nem is megtalálható.
   Hogyan találom találok máshol?
   Kérjük, várjon a válaszra!

   Sajnos nem lehet tenni semmit. Elmagyaráztam, hogyan kell használni a szoftvert, és ha tévedtek, és akkor rosszul csinált, akkor meg ...

 30. Iustin - mondta

  Hello Nekem van kérdése, hogy mi történik rejtett folderu esett, mint tette a rendszer elindul istalare nem tudod?

 31. decebal12345 - mondta

  Igen, telepítettem magam.
  Nekem van "rejtett" mappába, de nincs probléma jelenik meg, amikor Total Commander ... persze, én is elérheti. Összefoglalva, haszontalan.

 32. hakeru - mondta

  Május testvérek, így jelszóval kínozták elrejteni? Ha a munka a CIA, az FBI és a NASA, és tudom, látom, hogy csak unde.Nu hibákat, és maradjak adatok nélkül ... munka voastra.Vorba importante.Acum, hogy: te a férfi kezét, ez jól sikerült .... mutat.

 33. kíván - mondta

  Üdvözlöm. Mi a nagy probléma, mert kevés a szóban forgó program. Az ötlet az, hogy 7 hónappal ezelőtt jelszóval védeni egy mappát a személyes fényképek. Windowsul7 esett a múlt héten, és volt, hogy újra, a formázás a C partíciót, ahol telepítésre került és ingyenes elrejteni programot. Én reinstalled a program ugyanazt a jelszót mappába, de nem tudom elérni a képeket, annak ellenére, hogy létezik valahol, megszálló mintegy 50gb. Hálás lennék néhány tanácsot, így tudok vissza képeket. Köszönöm.

 34. Gabriel Lungu - mondta

  Adrian nagyon köszönöm a támogatást! Gabriel Lungu.

 35. claudia - mondta

  Ha több felhasználó számára a PC-n, és mindegyik azt akarja, hogy az ő rejtett mappába jelszót vagy hogyan?

 36. Andrei - mondta

  Csináltam egy mappát egy bottal 7 TrueCrypt védett XP alatt, és minden működött az OK gombra.
  Mi sch Win 7 operációs rendszer, és már nem látható Explorer mappában létrehozott TrueCrypt minden szín.
  Ez létezik, mert a mérete kisebb bot jelentési pontosan kriptába dimenziójának, de nem látható.
  Mit tehetek?

 37. Köszönöm, hogy én bemutató volt hasznos .. tudni, hogy jó munkát végez mindennel, így totorialele tineto

 38. Madena - mondta

  És én "rejtett", de van egy hely, ahol lehet látni és hozzáférés jelszó nélkül ...

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.