A Zoodles rajzokkal, játékokkal, könyvekkel foglalkozó program gyerekeknek, de különösen azoknak a szülőknek, akiknek szünetre van szükségük - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató megtanuljuk kisgyermekes szülők, mint örökösei hagyni biztonságosan a számítógép előtt nem erőszakos játékok, nem vulgáris nyelv, csak az oktatási tevékenységek, amelyek segítenek a gyerekeknek.
A "puradei" számára biztonságos környezet megteremtését segítő szoftvert Zoodles-nak hívják, van egy pluginünk a Chrome-hoz és a Firefoxhoz is, Gyerek módnak hívják, és a korának megfelelő játékeszközökkel látja el a gyermeket.
A legtöbb szülő nagy hibát követ el, felügyelet nélkül hagyja gyermekeit a számítógép előtt, így a gyerekek olyan korúakra kerülhetnek, akik kevésbé felelnek meg a koruknak, vagy elég sok hülyeséget elkövethetnek a "localhoston".
Nem titok, hogy az internet veszélyes, ellentétben a televízió, ahol mindenféle intézmények ajánlom műsorszolgáltató tartalom zóna, internet és a honlap tartalmát nem szabályozza semmilyen módon, sok rendszergazda nem sok józan ész Amellett, gyermekek és tedd hűvös FPS (First Person shoter, vér, carrions), a következtetés kell tennünk tartalomszűrő minket a monitor előtt, ha a monitor van egy baba a dolgok nagyon veszélyes, hogy nincs a szilárd oktatás ebben a tekintetben, és nem tudja, hogy a helyes döntések meghozatalához.
Zoodles segít létrehozni egy biztonságos játszótér, attól függően, hogy a kor (be Regisztráció típus), a gyermek megkapja korának megfelelő tartalmat. A gyermekek ellátni az oktatási játékok, a virtuális rajz táblák, videók, stb.
A Zoodles-on nincsenek erőszakos játékok, ezek csak olyan játékok, amelyekkel a gyermek megtanul számolni, szépen beszélni, sok "unalmas" dolgot rajzolni.
Remélem, hogy a szülők, akik a kisgyermekek értékelni, és ezt a szoftvert a gyerekeknek, hanem a hallgatás.
Mindannyiunknak szüksége van, hogy megértsük egy dolog, a számítógép nem valami rossz, az rossz, csak akkor, ha felelősségteljes használatát.
Hirdetmény tartalmazza.
A videotutorial.ro csapata nem támogatja az európai források vonzásának vágyából született steril projekteket, ez a "neten veszélyben lévő gyermekek" mögött áll, a videotutorial.ro konkrét dolgokat csinál, megtanítjuk a szülőket, hogy mit kell tenni, az eredmények azonnali és tartósak. Nem kell pénz, hogy örömet okozzon.

Linkek:
Hivatalos oldal Zoodles
Firefox Plugin Kid Mode
Kid Mode app a Chrome

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (19)

  • De azt akarom, hogy a gyerekem az ő böngésző, amely 10 évekig, és azt akarja, hogy a böngészőben fullscreen.Cum nem tudtam megnyitni böngészőben Zoogles mint tényező is?

  • Radu:
    De azt akarom, hogy a gyerekem az ő böngésző, amely 10 évekig, és azt akarja, hogy a böngészőben fullscreen.Cum nem tudtam megnyitni böngészőben Zoogles mint tényező is?

    Használja a Firefox plugin.
    A bemutató megtörtént, mint ez, a gyerekeknek szükségük van védelemre.

  • Cool app de hiányzik valami nagyobb, hogy surf keresztül az én baba calculatoru vagy partíció egy saroknyira a jobb klikk menü, vagy ha szeretné megnyitni az alkalmazást, hogy blokkolja egy kicsit puha, nem tudja nem kerülhet a számítógépre gyalog a jobb klikk funkció a számítógépen. Tudna ajánlani olyan szoftvert néhány módszer?

  • azoknak, akik szeretnének a gyermekek ne távolítsa el a PC, hogy elhagyja őt egy vendég felhasználó jogait;-NSEL, ha nem tudom törölni, vagy távolítsa el

  • És én, mint a játék, hogy az anyag, amely a gyermekek, mint játszani Counter Strike, és függ vele, vagy bármi más Orce másik játék. Úgyhogy Miam egy számlát, és játszani csendes :))

  • alexgeo008:
    azoknak, akik szeretnének a gyermekek ne távolítsa el a PC, hogy elhagyja őt egy vendég felhasználó jogait;-NSEL, ha nem tudom törölni, vagy távolítsa el

    De ez történik, ha a "boracu", természeténél fogva kíváncsi, véletlenül megírja az XXX-t, és megnyomja az Enter-t a böngészőben?

  • Nagyszerű, gratulálok, jól megtervezett fázis alkalmazások PTR gyermekei, unokái és 5 kivettem most már el semmit, de jól néz ki felfedezése akkor lehet, szeret engem, mint ha adok nekik pénzt . Bravo srácok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.