Yahoo Messenger videohívás, csevegés és e-mail küldése Android mobiltelefonokra - video bemutató

Szia barátok, ma is bevezeti az új formátumú bemutató, kamkorderek, a mai téma egyik nagy érdeklődés, nevezetesen a szabad beszélgetést a telefon, hogy a Yahoo Messenger és más alkalmazásokat hanghívás / videohívás, fogom bemutatni Yahoo Messenger mobil telefonok Android, ez nem csak egy mobil chat kliens egy erőteljes szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kezdeményezzen videohívások, küldjön e-mailt küldeni fájlokat, hogy minden, amit az asztalon Yahoo Messenger Ma már lehetőség van a telefonok ellátott Android operációs rendszer.
Azt lehet mondani, hogy meglepett, hogy milyen jól a videohívás, ez az új funkció formájában érkezik egy bővítmény telepítésére kívül chat kliens Yahoo Messenger és a Yahoo Mail e-mail kliens, de vannak ingyenes Android Market.
A Yahoo alkalmazások Android-piacon történő megtalálásának megkönnyítése érdekében be kell írnunk a Market keresőmezőbe a "yahoo inc" elemet. Az első három eredmény az oktatóprogramban használt alkalmazások.
A telepítés után lesznek jól integrálva egy másik, gyakorlatilag akkor úgy fogja érezni, amikor bekapcsolja email chat és a video chat, a hívás ablakban.
Két napig használja az alkalmazást, beszélgettünk órákig videohívás, úgy értem, hogy rendkívül stabil, video függvényhívás, az emberek a Yahoo jöttek fel a választ, hogy a FaceTime iPhone 4, egy olyan alkalmazást, hogy egy nagy zajt benyújtásakor Iphone 4.
Még ha béta állapotú, videohívás modul jól működik Yahoo Messenger 10 asztali változat a korábbi verziók működik részben, hogy a videó hívás nem csak használja az audio funkciót a chat és fájlátvitel jól működik minden verzió Yahoo Messenger, ha bizonyítani tudja, hogy a barátok nem a upgarde a legújabb verzióra Yahoo Messenger desktop, nem veszít, akkor is használja a modernebb és videó hívás (hang-és videó egyszerre), csak a verzió Yahoo Messenger 10.
Mi az a videó hívás?
Videohívás egy modernebb módszer a kommunikáció, ez lehetővé teszi az egyidejű kezdeményezése streaming video és audio, régebbi Yahoo Messenger videó külön hang gyakran kellemetlen, hogy a hang jól működik, és a streaming video megy túl lassan vagy fordítva, vannak különbségek, hogy mit lát és mit hall, akkor nagyon frusztráló.
Az új opció Videohívás hang-és videojel megy ugyanakkor nincs különbség a rövid videohívás modernebb és kényelmesebb a használata, továbbá az összes, amelyek nem fogyasztanak többé erőforrásokat annak érdekében, hogy a régi módszer előnyt jelent számunkra.
A Yahoo Messenger videó hívás timplu maradhat kapcsolatban minden barátunknak, és emellett azt, hogy jelentős megtakarítás a telefonszámlát, ez a tanfolyam, ha van egy adat terv, vagy tudja, hogy hol vannak nem biztonságos vezeték nélküli hálózatokat.
Élvezze a szabad mozgás, nem ül a széken szegezve a számítógép előtt, hogy a messenger magával a telefonon.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru
Figyelmeztetés:
Inaungurat bemutató formátum új ma már nem a screenshot, forgat HD videokamera, szeretném elmondani azonnal, ha bármilyen probléma a megtekintésére.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (92)

  • Szia barátok, kérem, mondja el, mit gondol az új formátum:

    Úgy tűnik, rendben?
    Felbontás rendben?
    A hang jó?
    Nem fog leletek?
    Bitráta ok?

    Köszönöm !

    Jó napot,
    Cristi

    • Problémám van ... Telepítettem az asztalt és a kapcsolódó plug-in-t gugal play-ből egy s3mini-re, és amikor videohívást akarok kezdeményezni, azt mondja, hogy a video plug-in leállt. Csak audiohívásokon működik ... a video csak síelni akar

    • Basil tudja, mit: Cool ... nem, az új hang hallható vetni Nastase  

      Nézem a fenti magyarázat, mindegyik próbál segíteni, hogy nekünk a választ a kérdéseimre részletezett 1 comment.
      Köszönjük mindenkinek a gyors visszajelzést, hogy javítsa a szolgáltatás tesszük minden olyan kérdésre, úgyhogy az üzleti életben.
      Vasile jön, és eltalálja a labdát, kicsi izmaival semmi köze sincs, csak a hernyóra helyezik, mi vagyunk (majmok) balek, ő egy fiú, ravasz, a koalarról nem is beszélve.
      Neneeee:
      Vagy tartózkodni vagy repül ki a megjegyzések rovatban (első szakasz)? Ön dönti el!
      Tudjuk, hogy a helyzet a szar.

  • Tisztelgünk.

    Jól néz ki? ... Igen, hasznos, az írás világos, jól érthető
    Jó a felbontás? ... ez jó
    Jó a hang? Igen, jól hangzik, megszakítás nélkül, egyéb problémák nélkül
    Leletek lesznek? ... Igen, látom
    A bitráta rendben van? ... rendben van, de őszintén szólva még jobb is lehet (nincs ideges)

    És ennek az új formátumnak az ötlete nagyon jó, igazán nem számítottam ilyenre, meglepődtem, amikor láttam. Nagyon azt kérném, hogy minél több video oktatóanyagot készítsen erről az Android platformon, amely szintén a Wildfire tulajdonában van, bár nem hiszem, hogy máris nagyon sok tulajdonosa lesz, és szeretném feladni azon az egyszerű oknál fogva, hogy a futótűz már nem egyszer megkapja az Android 2.2 Froyo frissítést, de a többieknek, akik Android-kal rendelkeznek, jól fogják elkapni őket: P

    Gratulálunk az új ötlet.

    • Butterfly Catalin: We salut.Se lát ugye? ... Igen, jól néz ki, az írás egyértelműen jobb eszköz f
      Felbontás rendben? Jó ...
      A hang jó? Jól hangzik ... Dase tökéletesen, minden gond nélkül
      Nem fog leletek? Igen azt látom ...
      Bitráta rendben? ... Rendben van, de őszintén szólva jobban is (nincs bűncselekmény), valamint a gondolat, ez az új formátum valóban nem asptetam fff jó, így nagyon meglepődtem, amikor láttam. Nagyon imádkozom, hogy azok minél több videotutoriale az Android platform, hogy birtokában van a futótűz, bár nem hiszem, hogy tart annyira, mint szeretném, hogy neki az egyszerű oknál fogva, hogy nem wildfire'u kapni egyszer 2.2 Android Froyo, de Restu, hogy az Android lesz elkapni őket is: PFelicitari az új ötlet.  

      Ne adja fel Wildfire, akkor tesz egy Froyo, a telefon valójában natív Windows Phone, de most már az Android rajta, van néhány a XDA fejlesztői, akik módosították a kínai Froyo rom, ha cigány jelent meg a kínai képzelni, hogy meg fog jelenni az angol.
      Froyo ROM annyi eszük már nem nekik megtalálni az XDA fórumokon.
      Ha némi ásni megtalálja az értelemben Gyökeres Froyo a Wildfire és némi javulás processzor frekvenciát 768 stb, ha van türelme akkor nem a tutorial változó Android ROM-ot.

      • Cristi-admin:
        Ne adja fel Wildfire, akkor tesz egy Froyo, a telefon valójában natív Windows Phone, de most már az Android rajta, van néhány a XDA fejlesztői, akik módosították a kínai Froyo rom, ha cigány jelent meg a kínai képzelni, hogy meg fog jelenni az angol.
        Froyo ROM annyi eszük már nem nekik megtalálni az XDA fórumokon.
        Ha némi ásni megtalálja az értelemben Gyökeres Froyo a Wildfire és némi javulás processzor frekvenciát 768 stb, ha van türelme akkor nem a tutorial változó Android ROM-ot.  

        Még mindig nem vagyok 100% -ban eldöntve, hogy feladja-e vagy sem, igazán elégedett vagyok vele, de meg kell várnom, hogy megkapjam-e a futótűz frissítéseket a froyo-n. Igen, tudom, hogy sok roma van az xda-n a froyo-val, igazán maszkolt voltam, amikor egy olyan tűzoltó videót láttam, amelyen WildPuzzle ROM v8.0.11 és Android Froyo 2.2 volt rajta, tehát van még egy kicsit, és "kézből repül" hogyan kell mozgatni http://www.youtube.com/watch?v=N-LOq5I4bUU (Elnézést kérek, ha ideges, hogy én írt ezt a videót, csak azt akartam látni), csak most jön hozzám kérdésekre, mint például, hogy a rom, így én még mindig tartja az akkumulátort?, Én és fél, hogy elveszíti garancia, ha megyek, puha és hardver problémák nem fordulnak elő, akkor a kérésére. Egyébként várok és bemutató, hogy Ön nem a változó ROM plusz megpróbál PROMUN bizonyos témákat néhány oktató a különböző érvényesek Android.

        • Butterfly Catalin:
          100% még mindig nem döntött arról, hogy neki vagy sem, én f egyik még elégedett vele, de még mindig van türelme várni az idő, amikor megkapja a Froyo frissítés azok a futótűz. Igen tudom, hogy sok existape XDA Froyo ROM még maszk voltam, amikor láttam egy videót egy futótűz volt rajta WildPuzzle v8.0.11 és az Android Froyo ROM 2.2 ezért kevés, és ő "repül a kézben", hogyan kell mozogni , http://www.youtube.com/watch?v=N-LOq5I4bUU (Elnézést kérek, ha ideges, hogy én írt ezt a videót, csak azt akartam látni), csak most jön hozzám kérdésekre, mint például, hogy a rom, így én még mindig tartja az akkumulátort?, Én és fél, hogy elveszíti garancia, ha megyek, puha és hardver problémák nem fordulnak elő, akkor a kérésére. Egyébként várok és bemutató, hogy Ön nem a változó ROM plusz megpróbál PROMUN bizonyos témákat néhány oktató a különböző érvényesek Android.  

          Ez a videó a youtube-ból valóban valódi. Telepítettem a Wildfire WildPuzzle ROM v8.0.11-re, és hihetetlenül jól mozog. Sokat mondhatok erről a témáról, de a legjobban tetszik, hogy most Meg tudom kötni az okostelefonomat, és egy másik fontos dolog az, hogy közvetlenül a Wildfire-ből nézhetek video oktatóanyagokat (a WildPuzzle ROM flashplayer 10 támogatással rendelkezik).

          • LiviuFlorin:
            Ez a film a YouTube-on még bune.Eu én telepítettem a WildPuzzle Wildfire ROM v8.0.11 és mozog hihetetlenül bine.Se lehet mondani ebben a témában, de amit a legjobban tetszik, az, hogy most már tudom facetethering az okostelefonok és más fontos dolog az, hogy nyomon tudja követni a videotutorialele közvetlenül a Wildfire. (WildPuzzle ROM támogatja a Flash Player-10).  

            És szeretném feltenni, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy nem tudtam-e elrontani azt sem. Különben is, arra várom, hogy Cristi készítsen egy bemutatót, hogy megnézze, mi és hogyan nem tudom biztosan fejfájást okozni neki.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.