A Yahoo Messenger részletesen, az interfész és a beállítások A-tól Z-ig - video bemutató

Helló barátaim, a mai bemutatóban elmagyarázom a Yahoo Messenger egyes beállításait, minden egyes gombot és opciót, hogy mit használok, mikor kell bizonyos opciókat használni. Úgy döntöttem, hogy készítem a Yahoo Messengerről szóló video oktatóprogramot, hogy segítsék az idős embereket, akik külföldön vannak gyermekekkel és szeretnének velük kommunikálni. Mint valószínűleg tudod, a második ifjúkorukban túlélő emberek nem nagyon jók az informatikai ismeretekben, és egyáltalán nem szoktak hozzá a digitális világhoz, amelyben a legfiatalabb fordul. Mivel a Yahoo Messenger a leggyakrabban használt azonnali üzenetküldő kliens és gyakorlatilag "egyesíti" több százezer felhasználót a világ különböző részeiről, úgy döntöttem, hogy egy video oktatóanyagban elmagyarázom mindegyik beállítást A-tól Z-ig. Azok számára, akiknek továbbra is kérdéseik vannak az állapot megváltoztatásával, a fájlok küldésével, új azonosítók hozzáadásával, listák cseréjével, képek küldésével, névjegyek importálásával vagy exportálásával, a rendetlenség-csoportok létrehozásával, módosításával vagy törlésével, a a video- és hanghívásokban használt mikrofon és webkamera használatához kell készülnie, ez az oktatóprogram remélem, hogy felvilágosítja őket a válaszukra. Meglehetősen hosszú bemutató, de véleményem szerint minden figyelmet érdemel.
Azok számára, akik még nem rendelkeznek a messenger id, tettünk a múltban egy tutorial Hogyan készítsünk egy e-mail címet és a messenger id Yahoo
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • A hosszú és unalmas bemutató, ezek a beállítások minden 0,5% nem fog senki. Adrian, kérjük érdekes dolgok. Témakörök sok, be kell mutatnia a dolgokat érdekes és lényegretörő.

    • Brabus:
      A hosszú és unalmas bemutató, ezek a beállítások minden 0,5% nem fog senki. Adrian, kérjük érdekes dolgok. Témakörök sok, be kell mutatnia a dolgokat érdekes és lényegretörő.

      Május a post Brabus érdektelen. "Ha" tartalék velünk véleményét, és kap a kezét a könyv. Azonban mi nagyon könnyen le véleményét a szellem szintjén, mivel azt látjuk, hogy a nick-nevet, amit választott. -HA HA !!!

    • Cosmin:
      Nem látom értelmét a bemutató ... mindenki ismeri ezeket a dolgokat.

      És nem értem a hozzászólásod értelmét. Nem tudtad kitalálni nekem? kinek ez az oktatóprogram, mivel ezt az oktatóprogram második mondata kifejezetten kimondja?!? "Szinte mindenki" tud véleményt adni neked ...

  • Ne légy olyan tudatlan. Nem mindenki tudja, ezeket a beállításokat. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mert megkértek néhány idős emberek, akik nem értik, hogy a szoftver / angol, nem tud kommunikálni a gyerekekkel a külföldön dolgozó, nem tudom, hogyan kell használni a Yahoo kliens. A bemutató nem minden. Ez egyszerű. Nem tetszik? Bezárod gombot vagy lap bezárása. Nem tudunk mindenki kedvére, mi útmutatók minden ember nemcsak a kezdő, haladó!

  • A fenti szöveg bemutató levelet egyértelmű, hogy kinek a címzettje ez a bemutató. Olvassa el a szöveget, mielőtt figyelte a bemutató!

  • Ahhoz, hogy megértsük, aki foglalkozik ezzel a bemutató megjelenés EZ videoklip (kattintson a Vörös nyelven írt szóra) gondolkodj úgy, hogy a helyükben lehetnek a szülők vagy a nagyszülők .... és ők is használhatják a számítógépet!

  • Nem azt mondom, hogy az oktatóprogram nem hasznos ... de jobb, ha megtetted a Windows Live Messenger programmal kapcsolatban, amely románul is telepíthető. Soha nem támogattam a Yahoo-t, főleg mivel tolvajok (a legjobb példa a Facebook Chat, amely a Windows Live 2011 bétaverziójában nyáron jelent meg, és a Yahoo bevezette a 11. verzióra, amely még nem teljes).

  • Adriane jó tutorialu béke csempe, amely szerint nem jó, vagy nem injektálás. Nem minden szakértő nagyon jól tetted, és ha még harmincon túli tegye Live Messenger körülbelül egy és minden olyan alaposan. Tineo tot asa veszi 10 +

  • Fázis bárki, hogy nem jó, hogy figyelmen kívül hagyja. Én meg, mint mindig. És felébredtem azonosítóval úgy vélik, hogy a botokat volt külföldi. Kaptam Deny 3. bár én állított Ignore bárki, hogy én és lenyűgözött.

  • Bravo tizule. A videó bemutatója jó és erről a témáról szól. A fiatalok ma sárkányoknak gondolják magukat, ha "mindent" tudnak, amiben nem hisznek, nem akarják, hogy mások tanuljanak. Vannak olyan beállítások, amelyekbe nem jutottam el. " orr ". A yahoo 9-et lefordítottam románul, de tízből nem tudod beállítani a román nyelvet. Tehát csak annyit kell tennem, hogy tanuljak tőled. 10+

  • Nagyon örülök az oktatóanyagnak, különös tekintettel az audio_video-ra a beállításoknál, és ennek a "legördülő menünek" köszönhetően kiderült, hogy miért nem baj, és megszabadultam a "Yahoo indító hirdetésből és a" fenti fiúk "-ból is, hogy ne nézzem meg, -az annyira profi ... hogy ne hallja meg azokat a mikrotípusokat, amelyeket toboroznak !!!))) Bravo és minél pontosabb egy oktatóanyag, annál oktatóbb !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.