A Yahoo Messenger letöltése és telepítése - oktatóvideó

Mindenki tudja, hogyan kell telepíteni a yahoo messenger programot, de amit az emberek nem tudnak, az az, hogy a yahoo messenger telepítésekor online módon csinálják, pontosabban az ember letölti egy kis futtatható fájlt, amely nem maga a program, olyan, mint egy híd a yahoo szerverek és az ember számítógépe között , és ennek a kis trükknek a segítségével a yahoo-társaság azzal az ürüggyel, hogy telepíti a yahoo messenger programot, feltölt bennünket reklámprogramokkal vagy kéretlen szoftverekkel (yahoo eszköztár, yahoo szerver, yahoo böngésző), amelyekről fogalmunk sincs, mert mi csak azt akartuk egy yahoo messenger amarit.

A kéretlen és haszontalan szoftverekkel kitöltő mérnöki megoldás egy valódi yahoo üzenetküldő szoftver letöltése a szoftverletöltő webhelyekről, vagy ezen a lapon való letöltés a szöveg végén, ahol egy gomb jelenik meg, amely nyilvánvalóan "LETÖLTÉS" -t fog írni

A következő bemutató videó a yahoo messenger, ahogy néz yahoo messenger letölti, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell beállítani.

Ez a videó bemutató megtanít néhány titkot a beállítás Yahoo Messenger hang, webkamera beállítása és pontosításáról ütközések amikor már Yahoo Messenger webkamera és a TV-tuner telepítve ugyanazon a számítógépen.

Töltse le a Yahoo Messenger 8
Töltse le a Yahoo Messenger 9
Töltse le a Yahoo Messenger 10
Töltse le a Yahoo Messenger 11

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (343)

  • sal .... a problémám éppen ellenkezőleg van, és nem a webkamerából származó kép helyett szeretném, ha a kép megjelenik a tv-tunerről ... A beállításokat elvégeztem a magyarázat szerint, de nem működik ....

  • Ez bonyolultabb, de elvileg ez lehetséges.
    Én személy szerint nem tettem ezt a dolgot, de azt hiszem, meg kell járni a tv tuner beállításait.

  • Helló uraim. Szeretnék köszönetet mondani az Ön webhelyéért. Ez egy igazi iskola, mind kezdőknek, mind haladónak. Szeretném kérni, hogy segítsen nekem egy probléma megoldásában, ha lehetséges. Az új yahoo használatával messenger9.0 nem tudok fájlokat küldeni, függetlenül attól, hogy melyeket tartalmaznak. Ehelyett a régi, 8.1.0.421 verzióval nincs probléma. A Windows Vista home premium operációs rendszert használom. Tudja, hol van a probléma? Köszönöm, és minden tiszteletet és figyelmet küldelek neked. az én :)

  • Nehéz megmondani, így kevés információ, de még mindig azt hiszem, hogy van más chat programok, vagy a távoli asszisztencia akiket fel előtte az ő port.
    Én személy szerint úgy gondolom, ez csak egy Messenger azonnali üzenetküldő program.
    Ha azt szeretné, hogy fájlokat kell ezt egy profi módon, azaz FTP, mi nem NICTE útmutatók rajta.
    Egy másik megoldás az lenne, hogy hozzon létre egy Google fiókot, hogy a Google Talk (kis fájlok is használom.)

  • Nagyon köszönöm a gyors választ :) Azonnal megnézem, mit ajánlott nekem. Furcsa az, hogy egy héttel ezelőtt kaptam egy új laptopot, ugyanazzal az operációs rendszerrel, és ugyanaz a probléma. De ez rendben van, miután újratelepítettem Nem tudom, hányszor maradtam az új rendetlenség, az angol és a német verzió mellett, a réginál, amelyik működik, tisztelem ismét, és azonnal hirdethetem webhelyem blogomat, és más módon, mert nagyon megéri :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.