A Yahoo Messenger 11.5, a román nyelv támogatása és sok más új funkció - videó bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a frissítéseket, hogy jön az új verzió a Yahoo Messenger 11.5. A közelmúltban, a Yahoo Messenger azonnali üzenetküldő kliens elérte verzió 11.5 és ez a kiadás jön néhány új funkciót. Már eddig is bemutató az elmúlt mintegy Yahoo Messenger A-tól Z-ig ahol beszélt egyes opciók Yahoo Messenger, minden doboz, amelyben, mi a teendő, ha problémák merülnek fel a mikrofont, és a személy nem hallani, vagy átalakítása nem fogja látni a webkamerát. De ma már csak beszélt az új funkciók jön a Yahoo Messenger 11.5:
- Képernyőképeket (nyomtatott képernyőket) közvetlenül a Yahoo Messenger kliensből készíthetünk, további szoftver nélkül.
- A Yahoo Messenger 11.5 natív támogatással jön a román nyelvhez, ez azt jelenti, hogy az üzenetküldő ügyfelet románul is megadhatjuk anélkül, hogy mindenféle módszert igénybe vennénk .dlls kicserélésével a Yahoo Messenger kliens román nyelvre történő fordításához.
- új témák a Yahoo Messenger 11.5 felületéhez
- A lapokon folytatott beszélgetések azt jelentik, hogy az összes beszélgetés egyetlen ablakba lesz csoportosítva, és a lapok segítségével válthatunk a barátok között, akikkel a Yahoo Messengerben csevegünk. A beszélgetéseket mindig elválaszthatjuk úgy, hogy minden beszélgetés a saját ablakában legyen, és ha meggondoljuk magunkat, akkor a beszélgetéseket fülre csoportosíthatjuk.
- az Üzenetküldő listában alapértelmezés szerint létrehozott Legutóbbi névjegyek csoport, ahol megtaláljuk az embereket, akikkel leggyakrabban beszélgetünk, nagyon hasznos, ha sok ember van a listánkban, akkor nem kell a 700-800-ban keresnünk a kívánt embert. azonosítók. Ez mindig a lista tetején lesz, ha nemrég beszéltem vele, függetlenül attól, hogy melyik betű kezdődik.
A funkció uitila tűnt, hogy a lehetőséget, hogy egy képernyőképet, és natív támogatást a román nyelvet. Nagyon szívesen és nagyon hasznos. Ez lenne hírek az új változat a Yahoo Messenger elérte verzió 11.5. Ne feledje, a megjegyzések rovatban a tiéd, és úgy nézel ki véleményét, és ne habozzon azt mondani, hogy az új funkciók találod a leghasznosabb. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan mik a jellemzői Yahoo Messenger 11.5, és hogyan használjuk fel.

Letöltés Yahoo Messenger 11.5

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (74)

  • Köszönet minden Videotutorial csapat új, vagy hozzá, hogy a tudás az IT szoftver és hardver.
    Apropó YM egy nagy probléma nincs Plugins megemlíteni, hogy én eltávolított és törölt rendszerleíró Yahoo, de még újratelepítése után ugyanaz a hiba: plugins error. 7 windows telepítettem java-64x, kérlek mesélj még felbontás.
    Köszönöm.

  • Kár, hogy nem sikerül eltávolítani a hirdetést Próbáltam az add banner remove plus funkcióval, de ezzel a verzióval nem működik :|

    • Próbáld ki ezt, hogy kép. A gazdagép fájl a következő helyen található: "C:\Windows\System32\drivers\etc". Nyissa meg a Jegyzettömb segítségével.

      Mircea:
      Kár, hogy nem működik reclama.Am megpróbálta eltávolítani banner hozzá, de ez a verzió nem működik

      florin:
      érdekes, és úgy tűnik, valami maideosebit, mint mások, de multimess mert még nem jelent meg ebben a kiadásban.

      Mircea:
      Kár, hogy nem működik reclama.Am megpróbálta eltávolítani banner hozzá, de ez a verzió nem működik

  • Helló, Comodo látja, mint win32 trójai végül odaadta a hamis riasztás, én meg magam túl drasztikus, vagy Comodo nem frissítette :))) Egyébként köszönöm szépen a bemutató és a kapcsolat letölthető, ez tényleg Román liszt, bár úgy tűnik, egy kicsit őrült, amíg csak angolul .. egymás Note 10 ~

    • Cristi:
      hogyan húzza fel új kapcsolatokat? ez stresszes! köszönöm

      Ez engem is érdekelne, hogy megszabaduljak a "Legutóbbi kapcsolatoktól"

  • Néhány napja feltettem egy linket az állapotra, és most nem tudom, hogyan szabaduljak meg tőle. Ha nincs semmi az állapotomban, megjelenik a megosztott... és a megfelelő hivatkozás. Hogyan szabaduljak meg tőle?

    • Ionut:
      Néhány nappal ezelőtt tettem egy linket az állapot, és most már tudom, hogyan lehet megszabadulni tőle. Amikor megosztott semmi nem jelenik meg ... és kapcsolat állapotát kérdés. Hogyan megszabadulni tőle?

      Get-10 15 még egyéb állapotok, és a link eltűnik.

      • Cristi-admin: Nem tudod, mi kurva?
        Talán ott Adrian a lányok, akik nem olyan engedelmes, a félénk Kívánom, csak annyi képmutatás találkozik rómaiak.
        A legvalószínűbb, hogy a csoport készített egy értékes varázslat caterinca.

        Cristi Cristi, én is kérdeztem, ne bántsd meg hölgyeim...
        Hai nagy sikert aratott, mint ahogy sok hasznos dolgot
        Köszönöm...

      • Cristi-admin: Nem tudod, mi kurva?
        Talán ott Adrian a lányok, akik nem olyan engedelmes, a félénk Kívánom, csak annyi képmutatás találkozik rómaiak.
        A legvalószínűbb, hogy a csoport készített egy értékes varázslat caterinca.

        Cristi amit ők lányok rossz lányok, vagy sem, Adrian feljogosítja azonosítók tegyék közzé, kurva mindannyian tudjuk, mit jelent, de mindannyian tudjuk, hogy az ilyen bűncselekményeket nem lehet a helyszínen, mint a

  • Helló, láttam egy új vírus jelent meg a Yahoo Messenger, hogy a változás STS 11 oldalak Én jelenleg használ 10 verziót, én meg a tiszta és stabil, megpróbálom ezt az új verziót, ha tudsz cv vírus hogyan lehet tőle megszabadulni újratelepítése nélkül d szél, bye

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.