Az Xmarks egy online szolgáltatás a böngészőben lévő könyvjelzők biztonsága érdekében - oktatóvideó

Biztos vagyok benne, sokan történt, hogy barátok, rokonok, ismerősök és az elérni kívánt kedvenc helyek ott, de olyan sok honlapok nem emlékszik pontos címet minden telek, így nem szeretném megosztani mit Szeretném, ha és mások. Egy másik forgatókönyv az lenne, hogy egy szolgáltatás, amely a munka otthoni PC-n, hogy egy PC, és szeretné menteni a kedvenc weboldalak és a böngésző szolgáltatás, hogy otthon, majd vissza

Ha egyezik a két forgatókönyv szerint, majd Xmarks a megoldás, hogy Önnek tökéletesen. Ez egy online szolgáltatás, amely létrehozása után egy fiókot néhány egyszerű lépésben kap egy valós idejű szinkronizálást között 2 böngészők. Mi ez pontosan?

Feltételezve, hogy van fiókja az Xmarks szolgáltatáson, mindkét szinkronizálni kívánt számítógépen telepítette a plugint a Firefox böngészőbe, amikor egy webhelyet könyvjelzőként ad hozzá, a könyvjelző automatikusan csatlakozik a szerverhez Xmarks és feltölti az új könyvjelző hű másolatát. Feltételezve, hogy éppen munkában van, nyissa meg a számítógépet, majd a böngészőt, és ha munkahelyén telepítve van az Xmarks plugin a böngészőjébe, az automatikusan letölti az otthon hozzáadott új könyvjelzőt. Tehát alapvetően kedvenc webhelyei lesznek, bárhová is megy, csak internetkapcsolatra és böngészőre van szüksége.
Amikor ez a szolgáltatás hasznos? Tegyük fel, hogy nem újra a Windows, és újra csak rájössz, hogy elvesztette a beállításokat és a böngésző könyvjelzőit. Nos, ezzel a szolgáltatási fiók mindössze annyit kell tennie, miután a Windows újratelepítése telepíti a Xmarks plugint, és automatikusan letölti az összes böngésző könyvjelzőit, amit már elhelyezett pontosan úgy, ahogy volt, A régi böngészőt mappák és kategóriák. Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználják ezt a csodálatos szolgáltatást Azt javasoljuk, hogy használja a Firefox, tulajdonképpen elkezdtük itt, úgy tervezték, és létrehozta a Firefox, majd a fejlett és penteu más böngészőkben.

Ez a szolgáltatás használható a böngészők Opera, Safari, az Internet Explorer és a Google Chrome (Google Chrome egy béta szolgáltatás)

Hogy jobban megértsük a funkcionalitás a szolgáltatás, és az előnyök együttes kérem nézze meg ezt a videót bemutató.
Ne felejtsük el, hogy mi vár észrevételeket és javaslatokat, illetve javaslatokat a hozzászólások részben a bemutató

Kívánok kellemes megtekintésére!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • jó tutorial
    GMail meghajtó láttad a program le van tiltva a google, sok kérdés még rosszabb volt, kerestem, és nem találtam biztonsági tároló ingyenes tudja valaki?

  • Nagyon jó bemutató, akkor újra a Windows lustaság, mikor kezdjük el, hogy tartsa a kedvenc könyvjelző oldalak, de ez nem túl hasznos, hogy komplikáció számára előnyöket Adriane bv.

  • Jó tutorial! Én használja a Firefox sok, de tudtam, hogy majd a többi böngésző! Most, hogy tudom, hogy kell használni, hogy a Google Chrome.

  • Igen, ez határozottan a legjobb módszer a könyvjelzők biztonsági másolatának készítéséhez, nem tudtam már, azt is rájöttem, de mivel Avmark megőrült, minden alkalommal, amikor hozzáadom a könyvjelzőt, vagy amikor kinyitom a mozillát, só avira alulról felfelé. Észrevettem, hogy körülbelül 2-3 napig problémái vannak a heurisztikus észleléssel, teljesen őrült lett, és azt hiszem, egy kicsit átorientáltam magam a kerítésen, túl rossz ... Tisztelet !!!

  • Nagyon jó bemutató Nagyon sok kiegészítőt használok, egy kis kérdéssel elmentheti a böngésző kiegészítőit, vagy csak a könyvjelzőket.

  • Adrian:
    Ha még mindig hagyja linkeket hozzászólás fogunk korlátozza a hozzáférést! Ön spammer valahogy? do agresszív promóció? Kizárt, hogy támogassák a honlapon! Ezzel kap több látogatót! Légy óvatos! És ezért hagyta alatt coment oldal néz nem derül ki, mi a téma a másik alkalommal megtanulják, hogy ne legyen Vile

    BN neked a link .. ok?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.