Xlaunchpad a gyorsindító Apple MacOS X stílus Windows

Ebben a videóban bemutató fogom bemutatni olyan alkalmazást, amely egy pillanatra MacOSX a Windows asztalon, a szoftver neve Xlaunchpad és ingyenes.
Figyelem, a telepítés során óvatosan kell eljárnia a nem kívánt alkatrészek maszkolásakor. Két ablakban kell megnyomni a "Visszautasítás" gombot, így elkerülhető a felesleges szoftver telepítése.
Xlaunchpad nagyon egyszerű a használata, a beállítások a helyi menüben, de a legtöbb művelet tehetünk drag n drop.
Ahhoz, hogy hozzáférhessen Xlaunchpad csak meg, hogy a kurzor a bal felső sarokban.
Odabent Xlaunchpad lehet szervezni apps kategóriákba drag n drop hozzáteszi apicatie minden mappában.
Az új alkalmazások vagy helyek Xlauncher vigye drag & drop az asztalon vagy bárhol, és kérni őket, a bal felső sarokban, itt, hogy alaplap, ahol akar, mi is valósult meg a mappát. Ha azt akarjuk, új mappákat, akkor ezt a helyi menüből, ahol találunk más lehetőség.
Xlaunchpad jelentkezz, a zsúfolt asztali, ahol szinte lehetetlen megtalálni hivatkozásokat, amire szükségünk van. Mert most már csak ki kell menni a kurzor a bal felső és a hozzáférés parancsikonok rendeztük meg szépen.
Letöltés Xlaunchpad


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

  • Kérem, segítsen nekem tettem intrabar gyakran akkor is, ha nem kapcsolódik a tutorial.
    Létrehoztam egy adesense fiókot, amelyet társítottam a youtube-hoz, amikor először kaptam egy e-mailt arról, hogy valamit rosszul csináltam az általam kijavított helységben, és azóta nem kaptam megerősítő e-mailt, ugyanaz a fiókom van a youtube-hoz és az adsense-hez vagy abban, hogy először tévedtem>? kérlek segíts..

  • Kiváló alkalmazás, de azok számára, akik XP vagy W7; véleményem szerint a W8-ban ez az alkalmazás nem szükséges, mivel a kezdőképernyő ugyanazon működik, csak a felület különbözik; a funkciók és az opciók legalább azonosak, és még magasabbak is; Szerintem.

  • Nagyon klassz alkalmazás! 'S azt én nem követik túl sok MAC OS (nem támogatja, pontosan.) Különben is, nagyon jó azoknak, akik ismerik a MAC.

  • Edy: Apropó, miért téma módosításához? Sokkal hangosabb volt egy előtt.

    Őszintén szólva, én szeretem a legjobban, hogy a fekete háttér. Piros, zöldes narancssárga szem nem néz ki jól.

  • Észrevettem, hogy néhány, a legújabb oktató kapcsolódott customizare.Exista olyan szoftver, vagy olyan módon, hogy a győzelem meg egy időben, mint a győzelem, mint linux mac?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.