Xilisoft Media Toolkit Végső ripuire egy lakosztály a multimédia átalakítás és DVD audió és videó bemutató videó

Ebben a videóban bemutató lesz, hogy még több kombinált szoftver másolás és átalakítási ripuire audio és videó, mind a cég ismert a híres Xilisoft Xilisoft DVD Ripper Platinum.

Ez a Xilisoft Media Toolkit Ultimate multimédiás programcsomag, amely 5 DVD másolószoftvert, videokonvertálást, hangsáv átalakítását mp3 vagy más formátumba, DVD-k hasítását vagy DVD-k létrehozását kisebb filmekből tartalmazza.

Ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy másolni zenei CD-k és átalakítani, hogy mp3 kihagyom DRM, másolás DVD számítógépre vagy DVD ripuim kihagyom a védelmi rendszerek.

Ez a lakosztály szélén a jogszerűség, de azt hiszem, az ok hivatkoznak elegáns mentés biztonságát zenei CD-k és DVD-film, hogy mi lesz rá a bemutató.

Ez a xilisoft mesés és naprakész termék minden alkalommal, viszont meglehetősen drága, de nem feltétlenül kell megvennie, ha nem tetszik, csak kipróbálhatja ...

Próba időszak ez a gyűjtemény a szoftver mért nem nap, de percek alatt, pontosan öt perc minden egyes film lehet ripuit vagy átalakítani.

Élő stream .....!

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (45)

  • Feltéptem egy filmet is és elég jól néz ki, mind az 5-öt "megvettem" és csináltam egy egész filmet de sokáig bírta és 99-nél nem állt le és abba is hagytam mert túl sok volt.
    Élő stream .....!

  • Szia Cristi! Lenne egy kérésem: szóval .... ha több általam készített videóm van, DVD-t szeretnék készíteni, sőt egymás után csináltam vagy beillesztettem, csináltam egy menüt, minden ok... de ha akarom, akkor hozzáadok egy feliratot is, mivel hozzáadom az SRT-t ugyanabba a fájlba a filmmel, és átnevezem erre a filmre? Érted, amikor látom a filmet a SistemHomeCinema-n, hogy látlak, amikor a film fut! Köszönjük.

  • Megemlítem, hogy azok a videók, amelyekből a DVD-t készítettem, AVI-k, és csak egy VOB-filmet mentettek a DVD-fájlba.

  • @Corleone:
    Azt hiszem, kellett hozzá feliratot létrehozásakor DVD.
    Megkérdezem, hogy, és bejelentette az időt, és megpróbálja visszaállítani a DVD és a betét felirat még létrehozásakor DVD.
    Minden fejezet videót a DVD VOB, vagy néha a MOV formátumban.

  • Letöltöttem, amit mondtál, Cristi, a Xilisoft media toolkit ultimateről van szó az oktatóanyagból, de azt írja, hogy ke 'unregistered', tudok vele valamit csinálni?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.