Az XBMC, egy ingyenes médiaközpont, amellyel különféle multimédiás tartalmakat nézhetünk meg - HD videó bemutató

Ebben a leírásban látni fogja bemutatni a szabad Media Center, amely eredetileg a Xbox, kb XBMC (Xbox Media Center).

Mi egy média center?

Media Center egy programcsomag célja, hogy a felhasználó a multimédia, a felhasználó egy média központ nem lesz, hogy több programot futtatni: képek, filmek, zenék, az ilyen típusú fájlokat lehet futtatni a médiaközpont, hogy a jobb felhasználói kényelmet.

A médiaközpont és a számítógép megfelelően beállítva még nézni a székéből a TV-filmek, zene, digitális fénykép, mert megköveteli a VGA kábelt vagy HDMI szállítani a video jelet a TV, mi is kell egy eszközt médiaközpont ellenőrzése, ez lehet egy multimédia távirányító vagy az egér.

XBMC egy komplett alkalmazás, naprakész időjárási adatokat és a második, amellett, hogy támogatja a sok plugin és script, amelyek megtalálhatók http://www.xbmczone.com/default.asp, mi azt mondja, ez egyfajta multimédiás Mozilla Firefox.

Ha ezt a médiaközpont nem jelent semmiféle speciális problémákat, azok, akik gondosan követi a bemutató fogja tudni elég jól már használható alkalmazás.

Azt kell mondanom, hogy én egy pár nappal az alkalmazás, és én nagyon tetszett, én TV (normál TV átlós 54 cm) csatlakozik a számítógéphez egy VGA kábel, használtam a távirányítót a TV-tuner (Leadtek PxPVR2200) a opció MCE Remote aktivált, mi vezérelt XBMC Media Center, minden gond nélkül, közvetlenül az ágyból, miután megnézte a filmet abbahagytam alkalmazása és számítógépes összes távirányító nélkül felkelni az ágyból, hogy én nem lehet lusta, de volt, hogy teszteljék képességek a média központ.

Hála Rafael a javaslat vezetett ez a bemutató, kívánok kellemes és reméljük, élvezni ezt a médiaközpont, őszintén nagyon tetszett.

Azok számára, akik szeretnének csatlakozni a televíziót a számítógéphez egy HDMI vagy VGA felkéri őket nézni ezeket a video oktatóanyagokat, az első Nvidia videokártyák és a második videó kártyák az ATI-AMD

https://www.videotutorial.ro/?p=497

https://www.videotutorial.ro/?p=1097

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (50)

  • Szuper program és érdekes, de az iel-ben való navigálás túl nehéz és túl sok kattintás, főleg ha filmet teszel feliratot kell tenned, egy kezdő számára ez túl nehéz, úgy értem, továbbra is ragaszkodom a filmek megnyitásához pleyer, például használom (Smplayer), zenékből készítek egy lejátszási listát filmekből, és mind együtt vannak, és még könnyebb használni, az oktatóanyag nagyszerű, de nehézkes. Szeretnék egy oktatóanyagot is a Camtasia Studio 6-ról, ha van időd,

  • @Eugen: Vagy valószínűleg az a benyomásod, hogy "Camtasia-val járás tudásával" születtünk ??? Vedd kezedbe és tanulj angolul, nézd meg az eszközeiket, és onnan is tudjuk, hogyan kell használni !!!

  • @ Adrian Adrian igazad van, én még mindig ott tanultam meg használni a programot, és még ad sok részletet itt, nem kell, hogy egy csomó angol rájössz, amit használni, egy dolog, hogy ne rájöttem, és sikerült, mint én, hogy regisztrálják magukat a hang, és én jártam az összes lehetőséget, vagy nem regisztrált és a hang, mint a mikrofon?

  • ptr. DONI: a hang felvételét a rendszerbe belépni a Camtasia Studio Tools / Options / Device Audio.La a kiválasztott hang driver, és időnként Forrás kiválasztja sztereó mix CD-lejátszó

  • Ptr Adrian. A sok idegesség elront és a román nyelv hagy némi kívánnivalót maga után ... (az angollal azt láttam, hogy nincsenek gondjaid, szerintem)

  • Helló Cristi.A ETSI is, gratulálok, és örülök, ez a bemutató útmutatók Természetesen általában minden voastre.Mersi hosszú és sikeres incontinuare új !!!

  • Helló Cristi.A ETSI is, gratulálok, és örülök, hogy ez a bemutató, természetesen, általában minden voastre.Mersi több oktató és incontinuare sikert neked!

  • Helló Cristi.A ETSI is, gratulálok, és örülök, hogy ez a bemutató, természetesen, általában minden voastre.Mersi több oktató, és a siker az Ön számára, és az új incontinuare!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.