Wuala, biztonságos online fájltároló szolgáltatás - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató videót fog bemutatni az online tárolási szolgáltatást, az online térben is használható biztonságos tárolására fényképeket, fontos dokumentumokat vagy képeket a mentés.
Szolgáltatás bevezetése ma az úgynevezett Wuala és használja tehnlogia P2P (peer to peer) P2P a Wuala nyújt sokkal nagyobb stabilitást biztosít, mint a többi szerver alapú szolgáltatások vagy a felhő normális.
A tér az eredetileg felajánlott Wuala 1 Giga, gyorsan növelhető, ha referencia linket küld a barátoknak, ezzel a módszerrel 3 Giga-ig növelheti a helyet, a tárhely növelésének másik módja a „tárolás kereskedelme” a helyi tároló cseréje a tárolásnál online módon 20 gigabájtot kap a merevlemezről, és cserébe 2 gigabájtot kap a Wuala hálózaton keresztül.
Megosztása a fájlok nagyon egyszerű, aki hozzá akar férni a fájlokat sem kell Wuala fiók le a fájlokat a böngészőn keresztül a link Öntől kapott.
Remélem, élvezni ezt a szolgáltatást, még mindig van néhány oktató az ilyen szolgáltatások, dropbox si SkyDriveMindkét szolgáltatások is megtalálhatók oktatóanyagok videotutorial.ro.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Ezzel link Vételi 2 1 Giga Giga helyett hozzon létre egy fiókot.
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Körülbelül ugyanez a helyzet a drogbox-szal..... Amúgy köszi! Készíts egy oktatóanyagot arról, hogyan növelheted a teljesítményt Windows XP-n........ kérlek! Legyen ez a következő tutorial! Láttam, hogy bobby, de megígérted, hogy jobbat csinálsz a megjegyzésben!

    • BGD: Arról van szó, az ugyanaz, mint a drogbox ..... Azért köszönöm! Készíts egy bemutató, és hogyan lehet növelni a teljesítményt a Windows XP ........ kérjük, tovább! Ez a következő bemutató! Láttam egy boby caeste, de megígérte, hogy jobban találkozó május 1. hozzászóló!  

      https://www.videotutorial.ro/?p=521

  • Remek oktatóanyag... nagyon hasznos.
    Azt gondoltam, hogy egy honlap, és azt szeretném kérdezni, hogy információt, hogy mennyit keresnek havonta az AdSense

    köszönöm

    • AlexSuper bemutató ... nagyon folisitor.
      Azt gondoltam, hogy egy honlap, és azt szeretném kérdezni, hogy mennyi pénzt keres az AdSense információkat lunamersi  


      Nem adják ki az információt.

  • Kérjük, hogy a bemutató Remobo, kiemelkedő szolgáltatást véleményem szerint, teljesen ingyenes, majd a Windows és a Linux.

  • Cristi, tanácsot szeretnék kérni tőled...
    2 hét múlva veszek egy alaplapot... (250 roni költségvetés) adj egy jó tanácsot,
    Azt akarom, hogy egy integrált video kártya + PCI-Express slot x16 de medve
    PCI-Express videokártya 20, 21
    hogy általában támogassa az összes processzort a 775-ös socketen
    hogy legyen 4 römi slot, hogy stabil legyen a játékokban... azaz ha játszok valamit, akkor ne induljon újra...
    Rami medve ddr3 kötelezően választható DDR 3
    de a gigabyte-ról ne mondj semmit...... nekem az a véleményem, hogy a giga iszonyatos alaplapokat produkál... én inkább az MSI-vel vagyok megelégedve...
    de akkor is, ha azt mondod, a Gigabyte és a gyakorlat jó, köszönöm

    • MihaiCristi Szeretnék feltenni néhány tanácsot ...
      2 Egy hétig Cupar alaplap ... (Költségvetés 250 roni) adj jó tanácsot
      Azt akarom, hogy egy integrált video kártya + PCI-Express slot x16, de PCI-Express videokártya suportesi 20, 21
      általában viseli processzor soket775
      Rami 4 résidők kell meghatározni játékok ... Adika, ha a játék nem ad újra ...
      Rami medve ddr3 kötelezően választható DDR 3
      de én nem mondtam semmit ...... az én véleményem az, hogy GIGABYTE alaplapok gigabyteproduc borzalmas ... MSI örömmel ...
      de akkor is, ha azt mondod, a Gigabyte és a gyakorlat jó, köszönöm  

      Sokat akarsz ebből a pénzből! A költségkereted túl kicsi ahhoz, amit akarsz, volt még egy kis hátra, és tedd fel az "ingyenes alaplapnak lenni" állítást A TELJESÍTMÉNY SOK PÉNZBE KERÜL!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.