Wireshark, lopás jelszavak ingyenes Wi-Fi hálózatok

Ma csinálunk valami különlegeset, megpróbáljuk, hogy elkapjam a bejelentkezési böngészőt használó szoftver egy úgynevezett Wireshark rendkívüli.
Megmutatom, hogy milyen könnyen lehet elveszíteni a jelszót és felhasználónevet használata esetén, ha bejelentkezik a nyilvános wifi hálózat.
Ezek a hálózatok a preferált cél a hackerek, hogy tartalmazzon minden forgalmat, hogy a hálózati miután be dekódolni, és bontsa ki az adatokat a Facebook, Twitter, és az adatokat a hitelkártyák és így tovább.
Ez a bemutató célja, hogy a figyelmet fordítson a potenciális veszélyeket, akkor találkozhat keresztül, ha fedezetlen Wi-Fi hálózat.
Egy egyszerű séta a régi központjában Bukarestben, több tucat hotspotok, kávézók és éttermek, hogy a legtöbb ingyenes Wi-Fi-vel. Sajnos e hálózatok nincsenek megfelelően beállítva, és nem többet árt, mint ügyfél.
Az ingyenes Wi-Fi hálózatok:
1. Ne végezzen internetes fizetésre.
2. No login a Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo, stb.
3. Nincs vita Putra magán messenger vagy skype
4. Ne végezzen kompromittáló keresést (tudod)
5. Ne töltse semmit, amit nem rosszabb, ha lesz nyilvános.
Ne feledje, hogy a víruskereső nem fog semmit ebben a helyzetben.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

  • Cristi üdvözlő
    is figyelemmel kíséri a hálózati forgalom, vagy bármi, és egy másik PC-n?
    mert megmutatja nekünk a PC még nem telepítette softu?

  • Mehetne tovább az oktatóanyaggal, hogy mutasson nekünk más trükköket is ...
    Hidd el nekem, mint egy tutorial, hogy valaki nem unatkozik!

  • Felhívjuk figyelmét, hogy én csak SRI (újabb érettségi), illetve az állami szervek
    és nem valahogy?
    Vajon provaiderii a net, és így tesznek?
    és ha nem a személyes adatokat nem?
    Ez egy érdekes téma, de nagyon bonyolult.

  • CostelinaHi Cristi is figyelemmel kíséri a hálózati forgalom, vagy bármi, és egy másik PC-n? mert megmutatta a nem PC volt telepítve softu nem?

    Úgy tűnik, hogy nem értesz semmit tutorial.
    A könnyebb megkönnyítés érdekében: Keresse meg a McDonald's-ot, vegyen be egy laptopot, amelyre telepítve van a Wireshark, és kezdje el ellenőrizni a körülvevők forgalmát. Ez azt jelenti, hogy a McDonalds WiFi-jével más emberek forgalmát is átvizsgálhatja.

    • Adi, ez az oktatóprogram érdekes, de ... anélkül, hogy határozottan ellentmondanék neked, ne bosszankodj ...
      Soha nem használnám ezt a szoftvert. Érvelés: Túlságosan egyszerű. Valami azt hitte, hogy ha valami ilyesmit lebegnék (csúnya szándékkal vagy egyszerűen a kíváncsiságból), akkor csak én sikerül elveszítenem néhány nagyon fontos adatot. Mi a fene ... Tehát bárki, aki látja ezt az oktatóprogramot és használja ezt a szoftvert, éjjel felébredt ... hackerek? ezt most komolyan mondod?
      Ha kíváncsiságból kíván használni szoftvert, de fogalma sincs róla, mi történhet veled, és ha ragaszkodik hozzá, akkor egy bizonyos ponton azon tűnhet, hogy vajon hogyan vesztette el a bankját vagy a bankszámláját, amikor voltál. " msgstr "a mágikus szar a hackelés". Hum ...

  • FaqTak: Lehet menni a bemutató, nekünk Areti és egyéb trükkök ... Hidd el, ez nem egy tutorial, hogy bárki unatkozni !!

    Nem akarjuk, hogy adja meg adatait, hogy ez csak egy demo azok számára, akik nyilvános hálózatok.
    A világnak tudnia kell, mi történhet.

  • ha már bejelentkezett yahoo, facebook stb, láthatjuk a jelszavakat. vagyis nem írok őket telefonon, mert azok már a telefonban tárolt böngészőjében

  • stefan: Ha már bejelentkezett yahoo, facebook stb, láthatjuk a jelszavakat. vagyis nem írok őket telefonon, mert azok már a telefonban tárolt böngészőjében

    Ő típusok a böngésző az Ön számára, ez minden.

  • Tartsa szemmel a videotutorial.ro oldalt. Holnap beírom egy oktatóanyagot, amely megvédi minket ilyen helyzetekben, néhány módszerrel ...

  • Hello, van egy kérdés, ha lehet.
    Wireshark lehet helyezni egy ipod 4g? és látni a forgalom rajta? azaz nem feltétlenül a laptop veled.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.