WinUtilities, egy ingyenes szoftver, amely tisztán és gyorsan tartja számítógépünket - oktatóvideók

Szia barátok, ez a videó bemutató bemutatjuk Szoftver-karbantartási és optimalizálási WinUtilities ez ingyenes, és egy nagyon jó dolog, a mi az operációs rendszer, WinUtilities lehet tiszta ablakok és meg tudja csinálni, hogy újra, akkor csak meg kell, hogy adok 5 perc alatt, így csak meg kell érteni az interfész a szoftver, a rendkívül intuitív felületen.
WinUtilities ezt a munkát, valamint a kereskedelmi szoftver, természetesen WinUtilities is van egy kereskedelmi változat, de az ingyenes verzió is elég a legtöbb felhasználó számára.
Nem kell aggódnia szempontjából temporarele vagy dzsunka fájlokat, lassítja a merevlemezt és az operációs rendszer alapértelmezett.
Mi modulok tisztítására és registry töredezettségmentesítés, az adatok megsemmisítését mód, és visszaállítani a véletlenül törölt fájlokat, mindannyian valóban az ingyenes verzió.
Nem kell, hogy vegye igénybe a kereskedelmi szoftverek, mint például: TuneUp Utilities vagy Ashampoo Win Optimizer némi karbantartási feladatok valóban nem egyszerű művelet egyszerűnek tűnhet, ha teszünk a WinUtilities.
A csillag ma (WinUtilities), többek között, meg tudjuk állítani a programozott számítógép vagy akkor kapcsolja ki a számítógépet, befejezése után a feladat, amely lényegében befejeződött nem egészen WinUtilities dolog, amit nem tud, akkor természetesen amikor a fenntartása az operációs rendszer és a merevlemez.
Van egy osztott modulunk és olyan fájlok csatlakozása is, amelyek segítik a fájlok több részre bontását, ez az opció akkor hasznos, ha nagy fájlt akarunk küldeni levélben vagy azonnali üzenetküldővel, aki a fájlt "darabokban" fogadja Szerelje össze újra a WinUtilities alkalmazással, ez nem jelent problémát, mert az alkalmazás ingyenes.
Biztos vagyok benne, szeretni fogja a helyet az alkalmazás, én már csatolt (technikailag szólva), és használja, én értékelem a sebesség és pontosság, amellyel végre a feladata a takarítás, a karbantartás és optimalizálás, amely oda vezetett, hogy a végső.
Majdnem elfelejtettem, szoftver takarítási, karbantartási és optimalizálási WinUtilities futtatható minden Microsoft Windows operációs rendszer elérhető a számítógépek: Windows XP, Windows Vista és a Windows 7.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Nagyon jó szoftver, és gratulálok mindenkinek, amit faceti.Eu mindig használja ezt a programot, de ez tényleg complet.FELICITARI odaata ICA szerencsét a jövőben!

    • cristii tehetünk tutorial rationmaster?? pls pls  

      Van hátra a coment ilyesmi, és ismételje meg ezeket a minden bizonnyal nem fog így ez cv komoly ember megtanul csalni trackare világ, ha megfogja a mag és a cv suficeienta pont, ha nem vetkőzik a net Akár sauy időt vesz vip, ha nincs pénz, és nincs idő vagy határoló zenekar dc + +. vagy keresés a Google, és mit ha érdekel

    • cristii tehetünk tutorial rationmaster?? pls pls  

      Mi nem készítünk oktatóanyagot a ratiomasterről, ez egy csaló szoftver a nyomkövetők számára. És azt mondja, hogy bármilyen nyomkövetőt (értem a magán fájlokat, mint fájlok listáját stb.) Használnám legfeljebb 5 perc alatt, így megkapja a pénzét, és kiválasztja a fiókot, amelyet törölt a nyomkövetőből. Ha nem szereti magánál maradni, töltse le nyilvános nyomkövetőkről, például isohunt, mininova stb.

  • üdvözlet

    Gratulálunk a munkát PTR Krisztus.
    Olvastam szinte minden cikket, hogy jelennek meg ezen az oldalon, és azt mondhatom, hogy a legtöbb nagyon hasznos és hasznos.
    Még egyszer - Gratulálunk

    tiszteletteljesen
    Moshulescu

  • WinUtilities jó és, de azt hiszem, jobb, mert ez egyszerűbb CCleaner, és annyi modulokat módosítani a szoftvert a Windows nem javul, én is használtam, és ezért nem nagyon szeretem.

  • Nagyon jó bemutató és felicitari.Am éves probléma, ha kívánja telepíteni a Windows 7 ha tudna nekem segíteni rog.An év, amikor Kezdetben a telepítés az első ablak, ahol Kezdetben a nyelvválasztás, a billentyűzet már nem látni a normál színek de különböző színű egy év alatt lát kék, de ha lenne egy kép sterarsa.Pe egész telepítés színek más évben. Én már nem villog a Windows indításakor az volt, hogy a 4 dot színek microsoft windows, amikor azt mondom, hogy az indítást május AMI apare.Am 7 beiktatás ablak ugyanazt a laptop, és volt ez a probleme.dupa Windows-telepítés minden rendben van szín Probléma azonban ott lesz telepíteni, és indítsa el az operációs rendszer be működési éve aiurea.Aveti színek tényleg látom, hogy bármilyen ötlete, mit? Köszönöm.

  • Figyelmeztetjük, hogy ne használja ezt a programot: Ashampoo WinOptimizer mert őszintén mondom, használt megváltozott a Windows és a számítógép adta a záró nehezen kopnak, nem kezdjük programok mappát, az összes ott programok, hogy törölte az összes program a mappában neve: Startup, ezért legyen óvatos, hogy mit használ a tiszta, puha, én véleményem azt javasoljuk a TuneUp Utilities, mert azt hiszem, ez a szoftver nagyon jó, és nem módosítja a Windows, a számítógép megy nagyon nehéz.  

  • És ajánlott, véleményem szerint az lenne, hogy azt a torrent program neve: TuneUp Utilities, ha azt szeretnénk, hogy a program letöltéséhez látogasson el az alábbi linkeket:

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.