WinToFlash vagy a Windows 7, XP vagy Vista telepítése CD vagy DVD nélküli számítógépre - oktatóvideó

Szia barátok, örülök, hogy nyújtson be egy puha kicsi, de erős, ez a szoftver neve WinToFlash termeli Novicorp, a szoftver ingyenes és rendkívül egyszerű, ez segít, hogy egy operációs rendszer egy USB stick vagy kártya vaku.

WinToFlash átadhatja egy USB stick egy teljes operációs rendszer után előzőleg formázott, és hogy ez indíthatók.

A nagy dolog, amit nem, mit mondjak, a felület két terület böngészni, először meg kell pont a kit a Windows és a második mezőben kell mutatnia a botot akarjuk helyezni az operációs rendszer és amelyek közül később telepíteni a Windows a notebook, netbook (Mini laptop), asztali stb

Amikor először láttam a szoftver azt hittem vicc volt, nem hiszem, hogy működni fog jobb, tévedtem, nem csak akkor működik, de ez a munka nagyon gyorsan és gond nélkül, teszteltem a notebook és asztalon használtam 3 operációs rendszerek: windows Vista 32, ablakok 7 32 és ablakok 7 64, akartam fogni a hiba, de mi egy puha jól sikerült, bár ez egy tartós fázisban béta.

Az előítéletek elkerülésére, be kell zárni minden alkalmazást, minden ablak is zárva antivírus és tűzfal kell esplorer ablakok zárva, és az ablak, ahonnan indult WinToFlash oldalon.

Ragaszkodjon a telepítéshez erre az operációs rendszerre nem kell semmit tennie, adja meg a boot menüt, és válassza bot az indításhoz, ha nem látja a botot boot menüben, be kell állítani a BIOS ragaszkodni, mint az első eszköz elindul.

FIGYELMEZTETÉS: ha a biosz „fejlett bioszolgáltatásokat” állítja be, akkor a fájlok másolásakor a telepítés során az első újraindításkor meg kell változtatnia a rendszerindítási utat, az elsődleges eszköz a merevlemez lesz, amelyre a Windows telepítésre kerül, a bot helyett. készült WinToFlash.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (370)

  • Köszöntöm; minden alkalommal megpróbálja megnézni az Ön mindenféle pop-up alatt videotutorialele a pa AVG honlapján azt mondja, vannak olyan trójai a firefox van baj az, hogy én adblock plus de IE vagy opera blokkolja a hozzáférést a webhely vagy akadályozhatja, függetlenül attól, órakor

    • skazi76: Köszöntsd; minden alkalommal megpróbálja megnézni az Ön mindenféle pop-up alatt videotutorialele a pa AVG honlapján azt mondja, vannak olyan trójai a firefox van baj az, hogy én adblock plus de IE vagy opera blokkolja a hozzáférést a webhely vagy akadályozhatja, függetlenül attól, órakor  

      Az Ön helye adnám fel AVG, ez nem olyan jó, mint gondolod !! Plusz van sok probléma, és hogy a hamis riasztások. Azt javasoljuk, hogy használja Avira Free Edition sokkal jobb, és mi bemutató róla. Kaspersky nekem nem mond semmit erről az oldalról, nincs probléma, ha tesz látogatást kétséges, hogy a Kaspersky ismert e nr.1 biztonsági és bizalommal egy ingyenes AVG szoftver no comment !!

      Look reagált Cristi (admin) egymáshoz, mint most 1 nap ugyanaz a probléma, hogy van:

      Emberek, mondtam 1000 alkalommal, de úgy tűnik, szóltam semmit, AVG van egy probléma, néhány ad másolatot futó másik oldalon, és talán az AVG nem tudja elérni a webhely (nem valamilyen okból).
      Azt hiszem, annyira retardált, hogy a vírusok a helyszínen, felébred, akkor nem vakon Trust szoftver, antivírus, még mindig van egy viszonylag magas hibaarány.
      Nézd a figyelmet a riasztó amely AVG, ott nem mond semmit, semmilyen vírus.
      Nem hiszem, logikus? Ha nem letölteni semmit, hogy a francba, hogy vírus ???
      Adtál valamit megnyitni vagy menteni a?
      AVG vírusirtó az egyetlen, amely ezt a hibát a múltban és Avira volt probléma, azt jelentette, ezek a problémák, úgy tűnik, hogy csak az Avira oldottam meg a problémát.
      Maaaannnnnn ......

      • Adrian:
        Az Ön helye adnám fel AVG, ez nem olyan jó, mint gondolod !! Plusz van sok probléma, és hogy a hamis riasztások. Azt javasoljuk, hogy használja Avira Free Edition sokkal jobb, és mi bemutató róla. Kaspersky nekem nem mond semmit erről az oldalról, nincs probléma, ha tesz látogatást kétséges, hogy a Kaspersky ismert e nr.1 biztonsági és bizalommal egy ingyenes AVG szoftver no comment !!Look reagált Cristi (admin) egymáshoz, mint most 1 nap ugyanaz a probléma, hogy van:Emberek, mondtam 1000 alkalommal, de úgy tűnik, szóltam semmit, AVG van egy probléma, néhány ad másolatot futó másik oldalon, és talán az AVG nem tudja elérni a webhely (nem valamilyen okból).
        Azt hiszem, annyira retardált, hogy a vírusok a helyszínen, felébred, akkor nem vakon Trust szoftver, antivírus, még mindig van egy viszonylag magas hibaarány.
        Nézd a figyelmet a riasztó amely AVG, ott nem mond semmit, semmilyen vírus.
        Nem hiszem, logikus? Ha nem letölteni semmit, hogy a francba, hogy vírus ???
        Adtál valamit megnyitni vagy menteni a?
        AVG vírusirtó az egyetlen, amely ezt a hibát a múltban és Avira volt probléma, azt jelentette, ezek a problémák, úgy tűnik, hogy csak az Avira oldottam meg a problémát.
        Maaaannnnnn ......
          

        Igen, ez számomra nagyon szörnyűnek tűnik. Úgy néz ki, hogy a BT sem számomra. ) Nem vagyok igaz Cristi ???

  • nagyon jó bemutató: d de kérlek készíts egy bemutatót a camstasia studio 6 használatáról

  • jó estét . Cristi, örülök, hogy megmondja, hol szerezte meg az 7 GB-os Windows 5,19 operációs rendszert; csináltál egy újabb bemutatót, amire emlékszem. Megkapta a webhelyről, közvetlenül az "anyjától", vagy megvette az engedélyt? Elnézést kérlek a kérdése iránt, és kérlek, válaszoljon nekem.
    Megemlítem, hogy van egy Athlon Single Core (TM 64, 2,2 GHz 3500 +) memória 2 gb (egy 667 és egy 800 Mhz), Nvidia gf 8500 GT, a forrás készült burkolat 450 W. Elég sovány. Delux
    Köszönjük!

    • Julian: na

      látja, hogy az 5,19 ingyenes, és nem vesz igénybe annyit, hogy nyerjen 7. hasonlítsa össze, hogy mennyi helyet foglal el a kép beillesztése, és mennyi a különbség annak között, hogy mennyire van tárolókapacitása a botnak, és mennyi a szabad, azaz szintén 2 gb-nál, és valami olyannál, amit Julian kap: .... Légy óvatosabb :); lépjen kapcsolatba velem, hogy részletesebben megismerje, hol szerezte be és hogyan lehet aktiválni :). Köszönöm Cristi, nagyon régóta követek téged és sokat tanulok tőled. Minden tisztelet az elvégzett munkaért! szép estét!

  • Elfelejtettem megemlíteni: írtam rendszer, mert azt akarom, hogy telepíteni és azt windowds 7, de nem tudom, melyik verzió, vagy X X 32 64. Köszönöm mindenkinek még egyszer.
    Viszontlátásra.

  • Julian, ha jobban megnézed a bemutató Cristi ablakai 7 90 nap vállalkozás, amely mentes a Microsoft sait.are 2.23 5.19 giga.el még ingyenes koncert stick ablakokra nem rendelkezik írási szabad 5.19 5.19 óvatos giga.uitate giga.invata angol iulian.bravo Cristi tutorial.la további oktatóanyagok

  • Nagyon jó bemutató, de van egy félreértés: Van egy botot, és látta, hogy a GB 4 5.19 foglalkozni GB, amit tehetek mellett Sami hogy egy újra ???? 7 képes kezelni mind a Windows XP, de tudom, hogyan kell vigyázni, hogy ne elrontani stick kiálltál semmit, ha nem törli a perem rajta !!!!

    • BGGDNagyon jó bemutató, de van egy félreértés: Van egy botot, és látta, hogy a GB 4 5.19 foglalkozni GB, amit tehetek mellett Sami hogy egy újra ???? 7 képes kezelni mind a Windows XP, de tudom, hogyan kell vigyázni, hogy ne elrontani stick kiálltál semmit, ha nem törli a perem rajta !!!!  

      Tutorial levelet 5G Ingyenes 8G értelmében 8G szabadon 5, angolul tanulni, mondta Cristi nagyon világos, hogy a nyél 8G többé lazításra és nézni a bemutató, hogy a végén, akkor fogalma sincs, hogy mit veszít, ha nem heverte (Részletek nagyon fontos, hogy nem vagyunk kötelesek megismételni, ha görgetni bemutató, és nem nézett mindent, aztán ideges, hogy nem reagál a megjegyzéseket)

      Összefoglalva nyél 8G Win 7 3 fogantyúval és továbbra is ingyenes 5G azaz szabadon sodródik. Nem kellett volna fogadni, hogy a válasz volt látható nagyon világosan ezekben a kérdésekben bemutató

  • A fentiekből már kiderült az eugen megjegyzéséből, nem láttam, hogy a kurzor ingyenesen van ott, nagyon köszönöm az oktatóprogramot, nagyon jó, és ezt is felhasználni fogom, de kérdésem van egy kérdésnél: mennyibe kerül a Windows 7 ingyen? telepített finca Van egy 111 GB-os merevlemezem, és nem megfelelő, ha csak 20-at és néhány GB-t adok csak Windows-hoz, mert ez sokkal több, és azt mondja, hogy még kevesebbet is igényel, mint az olyan Vista, amely ugyanannak a kihasználtságnak is megfelel: 21 GB Volt a Windows7, mielőtt végül elindult volna, egy béta verzió, és láttam, hogy 21 GB-t igényel, és nem sokat hagytam el, és ki is vettem, majd feltettem egy Vista Ultimate autót, amely szintén 21 GB-ot foglal el, és arra gondoltam, hogy megkülönbözteti őket az, hogy jobban mozog 7-nél jobb, mint a Vista és a start bar, de nem foglal el kevesebbet, mint 7, ahogy egyesek mondják !!! :( tehát ha különbség van a béta és a készen, kevésbé van elfoglalva a memória, azt is telepíteni szeretném, de meg kellene őriznem a Windows xp 2002 felületet, mert tetszik, és így nem 7-nél nem tetszik, de így van Szeretném letölteni a Windows xp 2002 témát is, mert nem találok a neten !!!!! :(

    • BGGD: Ready megtudtuk fenti megjegyzés lu Eugene, azt látta, hogy a kurzor ott fel ingyenes, hála a sok a bemutató, egy jó és error'll használni magam, de van egy kérdésem: Windows 7 ezt az ingyenes cit elfoglalni telepítve Finca I HDD 111 GB és nem igazán ért egyet, hogy 20 valami GB csak Windows ez túlságosan is mondhatjuk, hogy még kevesebb, mint a Vista, aki ala annyi foglalkozik: 21 GB I volt windows7 bevezetése előtt defintitiv, egy béta verzió, és láttam, hogy foglalkoznak 21 GB és nem lam balra egyre lam, és aztán fel Vista Ultimate autó és ala minden 21 GB foglalkozik, megvan az ötlet, hogy a különbség van az, hogy mozog a jobb, mint a Vista és 7 Start bar, de hogy kevesebb mint 7 egyesíteni !!! hogyan tenni, és ha a különbség a béta és kész, hogy kevesebb memory stick, és szeretnék sal azt azonban, hogy a Windows XP felület 2002, hogy szeretem, hogy ne 7 Miar nem tetszik, de én, és ahol letölthető a Windows XP témát 2002 nem állapította meg a nettó !!!!!   

      3 telepített szoftverrel és 14G-es frissítéssel foglalkozik a merevlemezre, telepítettre. Alapértelmezés szerint a Windows 2000 témája van, nem kell semmit telepítenie, egyszerűen kattintson a jobb egérgombbal az asztalra, majd válassza a testreszabható helyi menüből a klasszikus témát ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.