WindowSlider, végtelen vízszintes asztal a teljes képernyős munka hatékonyabbá tételéhez - videó bemutató

Szia barátok, ma be egy kis alkalmazás, amely segít bennünket abban, hogy jó asztali, tehát van egy végtelen vízszintes desktop nevű program WindowSlider és ingyenes.
A WindowSlider munka fullscreen windows könnyebb, mint valaha, csak mozgatni az egeret balra vagy jobbra, és az asztalon megy a helyes irányba, hogy az ablak, hogy mi érdekli, képzelj el egy végtelen desktop vízszintes.
Ez a módszer sokkal kényelmesebb, mint a több asztali, használata intuitív és gyors, balra vagy jobbra az egérrel természetes.
Kis előny érezhető, amikor a végletekig megyünk, például a start gombon (vak), sokan hozzászoktunk ahhoz, hogy az egeret erősen balra húzzuk, mert tudjuk, hogy a kurzor leáll, szerencsére az alkalmazás estéin deaktiválhatjuk az első lehetőséget " Csúsztass egérrel ", így az oldalakon lévő egérrel annyit tudunk" ütni ", amennyit csak akarunk, az asztal egyáltalán nem fog mozogni. A "Slide by mouse" deaktiválása után a billentyűkombinációkkal végezzük el a munkát:
Ctrl + Alt + Q, hogy lépjen a megfelelő asztalra
Ctrl + Alt + W mozgatni a bal
Ctrl + Alt + Z központosító az aktív ablak közepén
WindowSlider alkalmazás ingyenes, és letölthető a:

Link letöltése
http://ficusdev.com/WindowSlider/Description

Remélem tetszik, ha tudjuk, hasonló alkalmazások, ne habozzon, hogy azok ismertté a hozzászólások részben, hogy mások élvezni fogja őket.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (19)

  • Sziasztok, nagyon érdekes program. Az Apple a többi operációs rendszeren is? Windows Xp, Vista ... stb. És ugyanazokkal a hatásokkal?
    köszönöm

    • győztes:
      Helló, egy nagyon érdekes program. Alma és a többi operációs rendszer? Windows XP, Vista .... és így tovább És ugyanazt a hatást?
      köszönöm

      Nem próbálja meg, majd írja meg nekünk, megpróbáltam a Windows 7 és tökéletesen működik.

      • Cristi-admin: Próbáld ki magad, és aztán fel velünk a kapcsolatot, én próbáltam a Windows 7 és tökéletesen működik.

        Működik a Windows XP azonos hatást .. Nagyon jó program, köszönöm!
        De van egy ellenszenv.. játékoknál (nem mindegyiknél) szinte mindegyik Source motorral visszafordítja az egeret... fel akarsz nézni, lefelé néz, meg akarod nézni a játékot, azt felnéz... :)
        de egyébként is; Érdekes program :)

  • * Sz valaki nem tetszik egyáltalán. Az első az, hogy nem érti a hatása Aero-mellett windows7 és hagyja, hogy a Windows asztalon, ha zárni a programot.
    * Azok számára, akik a Rainmetert használják: az asztali kütyüket is "sétálni" viszi :)
    A koncepció a program jó, de ez sokkal jobb, és rögzített is. A siker.

  • Végre egy igazán forradalmi szoftver a Windows platformon, mert a Mac OS X annyira tűnt kelletlenül, hogy egységesítsék a Beállítások ablak ugyanazt által használt számos nyitott ablak mögött ablak képernyő ful és nehezen megszokni, hogy vizsgálja meg egy másik ablakban balra vagy jobbra a korai által érintetlenül hagyott semmit, de megszokja, és nem lesz képes, hogy részben ezzel a programmal. Gratulálok tőlem Cristi alkotója a bemutató rendkívül hasznos azok számára okos.

  • Hi, Tudja valaki, hogyan kell csinálni a Windows 7 látom teljesen az összes kép a számítógépről (kép)?
    Korábban, a Windows XP, hogy könnyű volt, hangzott Keresési Choice / kullancs fényképek és az én képek jelennek meg a számítógép képernyőjén (és a személyes fotók és képek programok)
    Most én meg Widows 7 kevés, különben semmit, bár tudom, hogy sok egyedi képek vagy mappák helyezni.
    Nagyon köszönöm a segítséget.

    • Simina:
      Hi, Tudja valaki, hogyan kell csinálni a Windows 7 látom teljesen az összes kép a számítógépről (kép)?
      Korábban, a Windows XP, hogy könnyű volt, hangzott Keresési Choice / kullancs fényképek és az én képek jelennek meg a számítógép képernyőjén (és a személyes fotók és képek programok)
      Most én meg Widows 7 kevés, különben semmit, bár tudom, hogy sok egyedi képek vagy mappák helyezni.
      Nagyon köszönöm a segítséget.

      használd a picasát...
      http://picasa.google.com/

  • a program hirtelen bezárult nálam és most... egyáltalán nem indul el... próbáltam újratelepíteni, újraindítani, újra letölteni... nimik, nem tudod mi lehet:|?

    • bogdan:
      dintr'o idő felém fordult, és most ... a program nem indul el egyáltalán ... Próbáltam újratelepíteni, újra, újra letölti ... nimik nem tudom, mi lehet: |?

      Végül sikerült....bocsánat a posztért.....furcsa, hogy csak a futtatást adtam meg rendszergazdaként...és működött (win XP-n)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.