Windows távoli asztal, gyors és egyszerű távirányító további szoftverek nélkül - oktatóvideók

Kedves barátaim, ebben a videó bemutatóban megnézheti, hogy mi és hogyan kell használni a Távoli asztal funkciót a Windows rendszerben. Segít abban, hogy távolról lépjünk be egy másik számítógépbe, és megoldhatunk néhány olyan problémát, amelyekben a számítógép segített, egyesek számára a Távoli A Windows desktop XP, Vista vagy 7 használható "valami másra".
Miért bonyolítja más szoftvereket, amikor az orrunk alatt van egy nagyon jó program a távvezérléshez, idővel több távoli szoftvert is bemutattunk, videó-bemutatónk van a TeamViewer, a Tight Vnc vagy a LogMeIn segítségével, ezek szoftverek jó, de a Windows "távoli asztali" segédprogramja nagyon jó, néhol azt mondhatom, hogy jobb, mint sok más harmadik féltől származó szoftver.
Létrehozni egy távoli munkamenet Remote Desktop alkalmazás a Windows, meg kell adnunk a következő dolgokat a helyén:
1. Internetkapcsolat mindkét számítógépen, a kapcsolat jó lenne, ha egy kicsit gyorsabb lenne a kellemes élmény érdekében, bármilyen kapcsolattal működik, de le kell mondanunk néhány "bling-blingről".
2. Számítógépes SZÜKSÉGES jelszó kell egy rendszergazda jogosultsággal nem feltétlenül a számla is használjuk, akkor lehet, hogy egy új fiókot, de tényleg szükség van egy jelszót, és tegye rendszergazdai jogokkal.
3. Szintén a távoli számítógépen engedélyeznie kell a távoli asztal funkció, megmutattuk a bemutató, hogyan.
4. Ha van egy router, amit tennie kell port forwarding a távoli asztali alkalmazás a Windows, a portot használja 3389, hogy meghatározott bemutató, és hogyan kell csinálni port forwarding az alkalmazáshoz (azok számára, akik nem néz a video tutorial beállításával kapcsolatos másik port továbbítását, hogy néhány évvel ezelőtt.)
A számítógép, amely elindítja a Távoli asztali munkamenet nem kell teljesíteni ezeket a feltételeket, akkor elegendő a Windows XP, Vista vagy Windows 7.
A Windows távoli asztali funkciójáról a következő oktatóanyagban talál további információt ...
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (74)

  • érdekes, a távirányítóról ..... kár, hogy nem tudom megnézni a bemutatót ...
    mióta én jwplayer felkiáltójel jelenik meg minden oktató, és nem indul el egyáltalán.
    Írtam neked egy e-mailt, próbáltam beszélni egy rendszergazdával, de sajnos nem kaptam minimális visszajelzést

    • bio228: Intereesant a távirányító ..... szégyen nem tudom nézni a bemutató ...
      mióta én jwplayer felkiáltójel jelenik meg minden oktató, és nem indul el egyáltalán.
      Írtam egy e-mailt, megpróbáltam beszélni egy admin, de nem utolsó sorban visszajelzést amprimit sajnos  


      Próbálja meg, hogy frissítse a Flash Player, a legújabb verzió van:
      http://get.adobe.com/flashplayer/
      Ne felejtsd el, hogy törölje további lehetőségek, mint például én szeretnék ragaszkodni a nyakamat, és a McAfee, ne felejtsd el, hogy törölje.
      Egyébként én nem látom, hogy nem tudja megjeleníteni az oktató, azt hiszem, te vagy az egyetlen, aki ezzel a problémával.

      • Cristi-admin: Próbálja meg, hogy frissítse a Flash Player, a legújabb verzió van:http://get.adobe.com/flashplayer/Ne felejtsd el, hogy törölje további lehetőségek, mint például én szeretnék ragaszkodni a nyakamat, és a McAfee, ne felejtsd el, hogy nem látja a debifezi.In többit nem lehet megjeleníteni a konzultáció, azt hiszem, te vagy az egyetlen, aki ezzel a problémával.  Idéz nekem

        Köszönöm a választ Krisztus.
        Nekem van Flash telepítve, próbáltam különböző böngészők, tudom elfelejteni, van egy rossz forgatókönyv és még sok más sikertelen.

        Bármely más helyszínen mennénk WebPlayer. jwplayer még, hogy használ.
        Én átmenetileg nem Romániában. Ahol élek most, az internet-szolgáltató kapcsolat limit (gáz) gátolja a torrent fájlok, például.

        De eddig 1 héten nem volt probléma figyeli oktató. A probléma meg hirtelen, észrevétlenül. Igen, ezen a hétvégén én reinstalled ablakok, de a probléma továbbra is fennáll egy másik.

        Próbálok dokumentum port forwarding, de nem vagyok igazán jó a hálózatépítés. Minden tanácsot szívesen.

        • bio228:
          Köszönöm a választ Krisztus.
          Nekem van Flash telepítve, próbáltam különböző böngészők, tudom elfelejteni, van egy rossz forgatókönyvet, és sok más próbálkozás esuate.Pe bármely más helyszínen mennénk WebPlayer. jwplayer még, hogy használ.
          Én átmenetileg nem Romániában. Ahol élek most, az internet-szolgáltató kapcsolat limit (gáz) gátolja a torrent fájlokat exemplu.Insa 1 héttel azelőtt nem volt probléma figyeli oktató. A probléma meg hirtelen, észrevétlenül. Igen, ezen a hétvégén én reinstalled windows, de egy másik probléma, dokumentált persista.Incerc port forwarding, de nem vagyok igazán jó a hálózatépítés. Minden tanácsot szívesen.  

          Írja fel a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: nettó trend, adja meg az Enter-t, és 2 oktatóanyagot talál a portok megfogalmazásáról. még az utolsó bemutatóban is szóba került a tegnapi a Windows 7 távoli funkciójáról, és megmutatta, hogyan lehet portot megfogalmazni

          • Adrian: Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: net trend, nyomd meg az Entert, és meg fogja találni oktató 2 forwording port. még az utolsó bemutató, a funkció a távoli tegnap a Windows 7 beszélt, és megmutatta, hogyan kell csinálni port forwording  

            Kösz a tippet Adrian. Tudom, hogy vannak útmutatók továbbítása.
            átírni a kérdés, hogy gát;
            hogyan tudom nézni útmutatók a neten trend és port forwarding, ha nem tudom követni oktató?

            Egy érzékeli a dilemma?

          • bio228:
            Kösz a tippet Adrian. Tudom, hogy vannak útmutatók továbbítása.
            átírni a kérdés, hogy gát;
            hogyan tudom nézni útmutatók a neten trend és port forwarding, ha nem tudom követni oktató? érzékeli valaki dilemma?  

            cserélje ki a szolgáltatót, vagy hívja a központot, és mondja el nekik, mi a helyzet, napokig, amikor tiszta webhelynek kell lennie ... ilyen problémákat ad annak a cégnek, ahonnan netje van, nem nekünk !!! Nem adunk neked netet !!!

            Kötelesek válaszolni a kérdésekre, és zavarodottság tuturoro hogy van, és a kötelezettséget a szerződésben meghatározott az elkötelezettségét, hogy segítse, ha szükséges, és nehézségekbe ütköznek vagy nem egyértelmű

          • Adrian: szolgáltatót váltani, vagy hívja az irodában, és mondd el nekik, mi a helyzet, nap, hogy szüksége van egy tiszta hely ... ilyesmi kérdések, hogy nekik az üzleti elé tőled nincs új net! Nem adunk net magad! Tuturoro köteles válaszolni a kérdésekre, és zavarodottság, hogy van, és a kötelezettséget a szerződésben meghatározott az elkötelezettségét, hogy segítséget nyújtsanak, ha szükséges, és nehézségekbe ütköznek vagy nem egyértelmű  

            Tovább .. truisms.
            így nem a szolgáltató. csak korlátozza a torrent metaadatokat.
            kivéve videotutorial, más weboldalon működik 100%.
            nem számít,
            minden jó

          • bio228:   Idéz nekem

            Helló bio228.Unde él, és mivel én is ugyanaz a probléma, hogy nem tudja nézni videotutorialele, nemhogy protokoll és criptat.Eu 2p2 mert élnek Genfben, és ha találsz valamit erről a kérdésről hagyott megjegyzést Én rog.Merci

          • bio228:
            Köszönöm a választ Krisztus.
            Nekem van Flash telepítve, próbáltam különböző böngészők, tudom elfelejteni, van egy rossz forgatókönyvet, és sok más próbálkozás esuate.Pe bármely más helyszínen mennénk WebPlayer. jwplayer még, hogy használ.
            Én átmenetileg nem Romániában. Ahol élek most, az internet-szolgáltató kapcsolat limit (gáz) gátolja a torrent fájlokat exemplu.Insa 1 héttel azelőtt nem volt probléma figyeli oktató. A probléma meg hirtelen, észrevétlenül. Igen, ezen a hétvégén én reinstalled windows, de egy másik probléma, dokumentált persista.Incerc port forwarding, de nem vagyok igazán jó a hálózatépítés. Minden tanácsot szívesen.  

            windowsu a nap próbál frissíteni az összes driver, és különösen az összes videokártya a legújabb verzió

            Adrian:
            Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: net trend, nyomd meg az Entert, és meg fogja találni oktató 2 forwording port. még az utolsó bemutató, a funkció a távoli tegnap a Windows 7 beszélt, és megmutatta, hogyan kell csinálni port forwording  

            windowsu nap próbál, hogy frissítse a vezetők, különösen a video kártya változata

  • Bv tari.Vreau nektek mondani, most, hogy én vagyok a linux telepítve a botot, mint te, hogy tutorial.Buna munka, csak így jó neked a legmelegebb a legforróbb is, hogy kihívásra nem.

      • vlad kakukk:
        ez illegális erre  

        Ki mondta EULA feltételeit? =)))))))))))))))))))))

        És ha megsértem ezeket a jogokat, hogyan fogja megtudni a Microsoft ... hogy békén hagyjon minket? aki hisz az EULA-ban, az megbocsát, de kissé végzetes ... vagy megtérő.

  • Szép munka, nagyon kellett nézni, hogy ceva.Vreau számítógép tárolja és hegesztett 2 kamera videorögzítő kártya aferenta.Multumesc

  • Cristi jó, néztem egy tutorial idősebb Önnek a VirtualBox, amikor egy új virtuális gépet, és azt akarja, hogy menjen írok: (nincs indítható közepes található! Rendszer leállt) kérem, segítsen nekem

    • vlad kakukk: Szia Cristi, néztem egy régebbi bemutató Önnek a VirtualBox, amikor egy új virtuális gépet, és azt akarja, hogy menjen írok: (nincs indítható közepes található! Rendszer leállt) kérem, segítsen nekem  

      Csatlakoztassa az ISO-képet a telepíteni kívánt operációs rendszerrel ... amikor úgy állítja be, mint az oktatóanyagban, akkor csak előkészíti a "virtuális gépet", és nem telepíti a Windows-ot, megmondja neki, hogy mennyi memóriája van ... stb stb az új autó elkészítéséhez telepítenie kell a rendszert ... iso kép és operációs rendszer telepítéséhez, valamint telepítéséhez.

      nézze EZ bemutató (kattintson ezt a szót piros)

      • Adrian:
        Csatold az ISO képmást az operációs rendszert szeretne telepíteni ... ha meg ott, mint a bemutató, csak előkészíti "virtuális gép", és nem telepíti a Windows, akkor azt, hogy mennyi RAM van ... stb stb Ezután az új autó kell telepíteni a rendszert ... csatlakoztatni egy ISO kép egy operációs rendszert, és telepíti azt.nézze EZ bemutató (kattintson ezt a szót piros)  

        Én csináltam, de ez nem működik, így nem, én ajánlom őket 192 MB RAM, de én is több mint 167 MO

  • Köszönöm tutorial.Am kérdése off topic, milyen verziójú Zone Alarm telepíthető Win 7? Próbáltam kétszer, de a telepítés nem sikerült, nincs kompatibilitási központ a Microsoft nem túl pontos szempontjából a tűzfal .
    Köszönöm.

    • sailorriver: Köszönöm tutorial.Am kérdése off topic, milyen verziójú Zone Alarm telepíthető Win 7? Próbáltam kétszer, de a telepítés nem sikerült, nincs kompatibilitási központ a Microsoft nem nagyon pontos erre firewall.Va köszönöm.  Idéz nekem

      Igen, ha a legújabb verziót telepíti, nevezetesen a "ZoneAlarm Free 9.1.007.002" -t. De miért nem mondja el nekünk, milyen víruskeresője van, milyen más védelmi programokat használ, esetleg együtt találhatunk egy jobb ingyenes megoldást az Ön számára?

      • Francisc:
        Igen, ha telepíti a legújabb verzió, nevezetesen a "ZoneAlarm Free 9.1.007.002". De miért nem mondja el, mi a víruskereső, hogy más programok használják védelem együttesen talál jobb ingyenes megoldás az Ön számára?  

        Köszönöm a választ. Most az Avast free-t használom, megpróbáltam telepíteni a Zone alarm-ot, amikor az Avira free-t használtam víruskeresőként, de nem sikerült, rövid ideig próbáltam Private Firewall-ot, szerintem jó, de nagyon "bosszantó", vagy nem tudtam a megfelelő konfiguráláshoz. Az antivírus és a tűzfal kiválasztásakor figyelembe veszem az erőforrások felhasználását is, a számítógép és az általam végzett tevékenységek nem teszik lehetővé számomra az erőforrásokat felemésztő nagy szoftverek használatát. Köszönöm és minden jót kívánok.

  • A bio228
    Március 14 2010 a 12: 09 és érdeklődők:

    Ha nincs router, nincs gond.
    Használja a LogMeIn Hamachi programot úgy, hogy telepíti azt az összes számítógépre, amelyhez hozzáférni szeretne - beleértve azt is, amelyhez csatlakozik (azaz a fogadó számítógéphez) -, így semmilyen portot nem kell megnyitnia (nincs szükség kikötői továbbítás). A LogMeIn Hamachiban minden port nyitva van.
    LogMeIn Hamachi ennél sokkal többet tud annál. Használható eléréséhez a számítógépekre, amelyekre telepíteni LogMeIn Hamachi és VNC kliens. Így, akkor adja meg a számítógép vagy bármilyen számítógép IP böngésző kliens (Hamachi által generált), vagy használja a VNC ügyfelet az azonos IP Hamachi.
    Ez a legegyszerűbb, szóváltás ingyenes. Ezen felül, akkor megvan az az előnye, hogy az összes csatlakoztatott keresztül Hamachi calcualtoarele ugyanabban a hálózatban. Alapvetően van egy LAN segítségével Hamachi van!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.