Hordozható Windows PC-k hibaelhárításához

Hordozható Windows PC-k hibaelhárításához
Hordozható Windows PC-k hibaelhárításához

Mire szolgál ez az oktatóprogram?

A „Windows hordozható PC-k hibaelhárítói” című útmutatóban megtudhatja, hogyan készíthet CD / DVD-t vagy hordozható USB-meghajtót, amelyre mindenféle alkalmazásunk lesz, és amelyet a számítógép hibaelhárításához használunk.

Jó ötlet, hogy minden PC-felhasználó használjon ilyen hordozható operációs rendszert, amellyel beavatkozhatnak makacs vírus, partíció, bootloader problémák esetén.

Hogyan készíthetünk CD / DVD-t vagy USB-meghajtót hordozható Windows-tal a PC-k hibaelhárításához?

A Windows hordozhatóvá tételéhez rendkívül könnyen használható alkalmazást fogunk használni, az úgynevezett Aomei PE Builder-t. Ezzel az alkalmazással képessé tehetjük a Windows 32 vagy 64 formátumú hordozhatóvá tételét, ráadásul a hordozható Windows és illesztőprogramok, vagy más hordozható szoftverek telepítését is lehetővé tesszük.

Az Aome PE Builder alkalmazás rendkívül egyszerűen használható, amint az az oktatóprogramban is látható. Csak annyit kell tennie, hogy végiggörgeti a varázslót, és végül kiválasztja, mit szeretne tenni: Írjon be egy CD / DVD-t, készítsen USB-eszközt vagy készítsen egy iso képet, amelyet később elégethet.

Mire használ egy hordozható operációs rendszer?

A Windows vagy akár a Linx laptop előnye, hogy számítógépet használhat anélkül, hogy bekapcsolná a gazda operációs rendszert.

Az ilyen hordozható operációs rendszer további előnye, hogy mindenféle szoftver eszközt, illesztőprogramot és rosszindulatú szoftvert tartalmaz, amelyekkel a számítógép elhárítható a gazda operációs rendszer indítása nélkül.

Honnan töltjük le az alkalmazást hordozható Windows létrehozására

Töltse le az Aomei PE Builder alkalmazást

A tényleges alkalmazáson kívül azt javaslom, hogy tegyen ide néhány hordozható szoftvert, ugyanúgy, mint egy videó oktatóanyagot a mappához.

Töltse le hordozható alkalmazásokat

Oktatóanyagok, mint:

Program, hogy a meglévő szoftver egyszer

Remix OS, Android PC, majdnem olyan, mint egy Windows-

Hogyan hordozható szoftverek segítségével Cameyo

Video bemutató - Hordozható Windows PC-s hibakeresők számára

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Nelu - mondta

  Megtette a bemutató lépéseit az USB-meghajtón. Újraindítottam a laptopot az USB indítóval, és van egy kék képernyőm a with jelöléssel

 2. Nelu - mondta

  Kipróbáltam az EaseUS Todo biztonsági másolatot és az AOMEI partíciós asszisztenst is (Windows to Go Creator), és minden sikertelen

 3. először nem működött, de a botnak NTF-nek kötelezőnek kell lennie, majd az almának

 4. Marius - mondta

  Windows 10 hordozható? Legyen komoly, a Windows 10 maga is nagy szar, amelyet még az illesztőprogramok sem tudnak telepíteni. sok perifériát, ne végezzen hibaelhárítást. Próbálja ki a Windows 7 x86 szoftvert, majd mondja el. A lépések hasonlóak tegye hordozhatóvá.

 5. fanica - mondta

  Megy a virtuális gépen, de nem megy ki a botból. Készítsen indító botot az Aomei PE Builderrel, és látja, hogy nem működik. Jó, ha teszteled. Ha sikerrel jár, mondja el nekünk újra 🙂

 6. győzelemre látja, amikor a fekete képernyő indul, semmi sem történik

 7. Alex - mondta

  Próbáld ki a rentns boot-ot

 8. sapunell - mondta

  Cristi, itt sokan panaszkodnak az oktatóanyag ezen PE képére ... mivel nem működik, indítóképesnek tűnik, csakúgy, mint a YouTube-on. Úgy gondolom, hogy jó ötlet egy jövőbeli bemutatóban bemutatni a HirensBootCD új verzióját. Ez magában foglalja a Windows 10 PE verzióját, rengeteg hasznos szoftverrel / eszközzel. (https://www.hirensbootcd.org/download/)
  Személy szerint úgy gondolom, hogy az új HBCD verzió jobb, mint amit a fenti bemutatóban mutattak be.
  Sikeríts tovább abban, amit csinálsz 😉

 9. ioanpcg - mondta

  mindegyik jártas most, ha vannak külső oktatóprogramok és yt ... az öregember elengedte ... ez a Windows be van kapcsolva, és ez egy nyerő 10 lite, és semmi több. Ki kellett kitalálnod. Ha el tudnál helyezni a win bármely verzióját, ahogyan a linuxban van, akkor az ALTCEVA volt.

 10. luciangl - mondta

  A legtöbb Linux operációs rendszer élőben futhat anélkül, hogy hdd-re vagy ssd-re telepítené, ezt élő cd / dvd / usb-nek hívják, és a képet rufus-on keresztül égetheti egy usb-meghajtón.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.