Windows Media Player és Samsung AllShare, DLNA szoftver számítógéphez - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató videót küld fényképeket és videókat a telefonról a számítógépre nincs kábelek és nincs Bluetooth, csak a hálózaton keresztül és a DLNA szabványokat és / vagy az UPnP.
Ez a bemutató után jön kéri meg észrevételeit az első rész tudnivalókat DLNAOtt kifejtette, mit jelent, és hogyan kell használni a mindennapi életben DLNA fotografiilro filmnézés vagy a telefonon vagy a tablettát a TV nélkül vezetékek.
Ma "kicseréljük" a TV-t a számítógéppel, mivel nem sokan rendelkeznek DLNA-kompatibilis TV-vel, a jövőben a dolgok megváltoznak, mert a legtöbb manapság gyártott jó TV-vel felszereltek: vezeték nélküli vagy ethernet hálózati kártya, DLNA tanúsítás, alkalmazások és piac alkalmazásokhoz (például Android, Windows Phone vagy iOS), de most már legtöbbjük rendelkezik számítógéppel, és ma a Windows Media Player és a Samsung AllShare szoftver segítségével segíteni fogom a hatékony felhasználásban.
A Windows 7 az első olyan Windows operációs rendszert, hogy jön a natív módon támogatja a DLNA, a Windows Media Player Windows 7 kész DLNA mivel az operációs rendszer telepítése. Az operációs rendszerek, mint a Windows XP vagy a Vista fogja használni a Samsung AllShare, akkor egyaránt jól használható a Windows 7, ha az egyik vagy másik ok miatt nem tetszik a Windows Media Player.
A DLNA és UPnP bemutató Csináltam egy pár nappal ezelőtt, ami hívlak benneteket, hogy nézni, hogy a bemutató megmutattam, hogyan működik DLNA telefonról TV.
Letöltés Samsung AllShare (Windows XP, Vista vagy 7)

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (55)

  • Helló, van egy kínai iPhone, és tehetem fel Androidra? és van egy samsung omnia 2 androidom is ...?

  • par:
    Üdvözlöm a kínai és euun iphone android Pota hogy rá? és van egy samsung omnia 2 hogy őket android ...?

    Körülbelül iphone kalóz nem tudom, mit mondjak, de Omnia2 gondolja esélyeit keresnek az XDA Developers

    • Cristi-adminKörülbelül iphone kalóz nem tudom, mit mondjak, de Omnia2 gondolja esélyeit keresnek az XDA Developers

      ms sok cristi, hogy válaszolok, de kerestem az xda-n, de nem vagyok túl jó, adhatsz magadnak egy linket ... ??

  • Szia, először is szeretnék köszönetet mondani azért, amit teszel értünk
    Másodszor azt szeretném mondani, hogy mindkét alkalmazások jól működnek
    még egy 2007 telefont (Nokia Original N95) egyetlen hátránya az, hogy fogyasztja az akkumulátort, nagyon gyorsan.

  • Kiváló bemutató, gratulálok munkájához :)

    Van egy kérdésem a tévében kell igazán ?? vagy menjen a vezeték nélküli és vezetékes LAN csatlakozik egy vezeték nélküli router ?? Ms.

  • florin:
    Kitűnő bemutató, gratulálok, hogy a kemény munka

    Van egy kérdésem a tévében kell igazán ?? vagy menjen a vezeték nélküli és vezetékes LAN csatlakozik egy vezeték nélküli router ?? Ms.

    A vezeték nélküli kapcsolat nem kötelező, ba kábel a legmegfelelőbb széket. Azt kötve a kábel TV nyomtatás.

    • Cristi-adminEz nem kötelező, vezeték nélküli, vezeték ba szék megfelelőbb. Azt kötve a kábel TV nyomtatás.

      Ok, köszi :) Ezután bn a vezeték nélküli adapter (TV) ára kb 350-400 és 150 vezeték nélküli router valami jobb.

  • Azok számára, akik érdeklődnek a hálózati eszközök közötti összekapcsolhatóság iránt, egy olyan alkalmazás, amelyet szeretek, és amelyet esetleg érdemes népszerűsíteni, a RemoteMouse, amely iPhone / iPod / iPad vagy Android okostelefonját számítógépes egérré változtatja. Esténként ágyban maradok, bármit megnézek a számítógépen, aztán túl álmos vagyok, és bezárulok anélkül, hogy a számítógéphez mennék. Istenem, ez jó!

    • Ovidiu:
      Azok számára akik a kapcsolat az eszközök között a hálózat, egy alkalmazás, hogy szeretem, és hogy ösztönzik ezért érdemes RemoteMouse hogy az iPhone / iPod / iPad vagy Android okostelefon az egér PC. Éjszakai ágyban, nézi semmit a számítógépen, majd ad túl álmos és "állítsa le" nélkülem megy a számítógép. Doaaamne milyen jó ez!

      Köszönöm a javaslatot, akkor valószínűleg nem egy bemutató róla.

    • Ionut:
      szia, ha rákattintok jobb én nem úgy tűnik, hogy játszani?
      mit kell tenni?
      köszönöm

      Telepítse AllShare és megoldja a Media Player.

  • Helló Cristi,

    Van egy Samsung D5500 LED-es tévém, LAN-kábellel csatlakoztattam az útválasztóhoz, telepítettem a PC SHARE MANAGER-t a számítógépre, telepítettem a Windows-összetevőket (Upnp - nem telepítettem őket), kivételt tettem a tűzfalakba, és a tv-készülék még mindig nem A TV-ben aktiváltam az Allshare alkalmazást.
    Megnéztem a beállításokat a router és a DHCP-kliens fül jelenik meg a routert és televizorul.Te kérjük, fejtse ki, hogy miért nem tud csatlakozni? TV az internetkapcsolat készül, igénybe veheti a telepített TV (Youtube, Facebook stb.) Előre is köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.