Szeretné tudni, hogy fog kinézni 20 év múlva? - video bemutató

Szia barátok a mai bemutató fogunk beszélni egy hely nagyon érdekes és szórakoztató egyszerre. Ez a helyszínen, hogy segít nekünk, hogy hogyan nézünk a jövőben, természetesen egy online digitális szimuláció, ez szimuláció során a helyszínen: http://www.in20years.com, ez az eszköz lehetővé teszi számunkra, hogy menjen át néhány lépést információgyűjtés, ezt az információt, hogy a szoftver nem a munkahely, pontosabban a lépések: feltöltés egy képet 3 válaszolni egyszerű kérdésekre, mint: nem, kor, és azt, hogy a kábítószer. Miután válaszolt ezekre a kérdésekre 3 majd kattintson a Kép feltöltése Válassza adni Pc böngészhet kép után érdeklődésünket, és attól a pillanattól kezdve úgy döntöttünk, és úgy döntött, a képen is az OK gombra. Másodperceken belül spekuláltak képet ezen az oldalon, akkor azonnal feldolgozni és azt eredményezi, hogy ugyanazt a képet, hogy ki van a képen most már 20 évvel idősebb. Biztos vagyok benne, sokan, amit szeretne valamit, mint ezen az oldalon, de nem nekik, hanem hogy azok megöregedni 20 évvel fiatalabb, de nem tudjuk visszafordítani az időt mi megfelelniük, és menni előre. Ahol fel minden ismerjük már, és valószínűleg már van képe nekünk, hogy tudjuk, hogyan fiatalos megmutattuk 20 éve. Remélem, élvezni ezt a bemutató, és megtalálni azt, érdekes és szórakoztató, ahogy én találtam magam.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • Auleuuu bátyám .. nem volt jobb, ha nem tudom, hogyan néz ki mint 20 éve ..
    régi anya, aki engem!
    Nagyon jó bemutató Gratulálunk tutorial. Hűvös

  • Ez nagyon érdekes, szórakoztató, ugyanakkor, de te és elgondolkodtató, nem hogy legyen ?? Tudom, hogy ez csak egy számítógép gondolkodás, hosszabb és lehet csalni, akkor a valósnál.

  • Adrian tudnál eltávolítani kedves velem, és beszélgetni a pénzt? Sajnos a PC által használt több embert, és én nem tudom, hogy a tilalmat ..

  • Azt javaslom, hogy egy bemutató, hogyan lehetünk online Yahoo Messenger zárt, míg a PC tudjuk, hogyan ???? létezik, de ez a módszer is, hogy a tutorial? :)

    • Azt javaslom, hogy egy bemutató, hogyan lehetünk online Yahoo Messenger zárt, míg a PC tudjuk, hogyan ???? létezik, de ez a módszer is, hogy a tutorial? :)  

      Még nem hallottam ilyesmiről, nem mondom, hogy ez nem lehetséges, de nem látom, hogyan teheti ezt meg ... miért nem kérdezte meg, hogyan történik az azzal, aki azt mondta neked, hogy ilyen dolog lehetséges? És tényleg nem látom az okát annak, hogy miért jelenjen meg online, mivel nem PC-n vagy a számítógéped zárva van ??? Egyébként akkor is, ha offline állapotban van, és valaki ír neked valamit, a bejelentkezés után azonnal megkapja az offline üzeneteket. Van még ötletetek erről a hülyeségről és "fényesről" ???

      • Én még nem hallottam ilyet, nem azt mondjuk, hogy nem, de nem értem, hogyan lehet csinálni, hogy ... miért nem azon, hogyan jött az, aki azt mondta, hogy ő lehet ez? És tényleg nem látni motivulpentru az interneten való megjelenéshez, mert te nem a PC, vagy a számítógépre, akkor ki ??? Oricm akkor is, ha nem elérhető, és valaki írni valamit kap offline üzeneteket, amint belépsz. Van valami ötleted erre nem ész és a "ragyogó" ???  

        csinálhat egy másik oktatóanyagot a romtelecom mobil modemeiről, amelyek nem működnek a linuxban, vagyis nem nyílik meg, mert létrehozod a hálózatot, ez a modem nem működött nekem az ubuntuban, vagyis nem lássam, kétféle modemem nem működik ... sok fórumon láttam megbeszélni, és olyan, mintha hozzá kellene adni nustiuumot, hogy melyik fájl a nustiu-ban, az operációs rendszer melyik helyén van, majd cd-re kell írni nehezebb, ha az ötletem hasznos volt, akkor elkészíthet egy oktatóanyagot, és segít azoknak, akiknek laptopjuk van, és ilyen típusú internetük van, és szeretnék használni az ubuntut ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.