A Voce Online, a Romtelecom VoIP szolgáltatása számítógépekhez vagy mobiltelefonokhoz - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy online telefonos szolgáltatás, amit lehet a külföldön kezdeményezett, sőt Romániában mobil vagy vezetékes, nevezhetjük gyakorlatilag bárhol, ez a szolgáltatás az úgynevezett Voice Online.
Online Voice egy VoIP szolgáltatás Romtelecom, erre a szolgáltatásra van szükség csak egy böngésző, nem kell telepíteni semmit, az egyetlen feltétel, hogy a böngésző a legújabb Flash Player.
Használata online hang Romtelecom van, hogy egy számlát, a számla nagyon egyszerű, még egyszerűbb, mint egy e-mail fiókot.
Miután létrehozta elkezdhetjük a telefon először Romtelecom kínál nekünk kölcsön euro 3 (talán csak a promóciós időszak), az árak meglehetősen alacsony árakhoz képest a hagyományos telefonhálózatok, ha hívás külföldön fix fizetés 2 cent egy perc, elég nagy.
Nem kötik a böngésző letölthető a VoIP kliens, asztali kliens is X-Lite vagy mobiltelefon  PortSIP, ily módon használhatjuk a VoIP szolgáltatást, mint az Messenger-en az asztalon, vagy akár a mobiltelefonon is, ha otthonról távozunk, természetesen a telefonon rendelkeznie kell mobil internettel, hogy a "játék" működjön.
Biztos vagyok benne, szeretni fogja ezt a szolgáltatást, és egyéb hasonló szolgáltatások, ha tudja, akkor tegye a hozzászólások részben, és igyekszünk, hogy a bemutató minden külön-külön, így már a bemutató egy hasonló szolgáltatást a Zapp ihletet a következő bemutató érkezett a hozzászólások részben.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (125)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.