VidCoder, egy ingyenes és nagy teljesítményű videokonverziós szoftver - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni VidCoder, ez egy szoftver, amely segít bennünket, hogy tömöríti a nagy video fájlokat, vagy átalakítani DVD video fájlokat 4 700 GB MB.
Az ünnepek jönnek, sokan szeretnék lőni pillanatokat kedves forgatás az eredmények nagyon nagy, és ez fog sok helyet a merevlemezen, majd az oldatot átkódolás a fájlokat olyan formátumban jobb tömörítést kis veszteség minőség, sokan hajlamosak elmozdulni kereskedelmi szoftver, nem kell, hogy szabad vagy nyílt forráskódú szoftver, amely olyan jó, mint a kereskedelmi is.
VidCoder épül alapja a híres kézifék, jön egy kis barátságos felület, mint kézifék, megtalálja a legügyesebb és új lehetőségek, de ezúttal jobban rejtve.
A legérdekesebb az a preview, így láthatjuk, hogyan lesz kódolva fájlt még mielőtt Codam takarít meg számunkra, így sok időt elvesztegetett a teszteket.
A plusz pont VidCoder, elismeri és kódolt formában gond nélkül. Bizonyos szobákba MTS AVCHD (Advanced Video Codec High Definition) Panasonic nem túl sok szoftver a piacon, képes felismerni és kódolni ezeket a fájlokat.
A VidCoder lehet felkészülni filmeket a YouTube, ha felmegyünk tömörítetlen video, YouTube kódolási paramétereket eldönti küldünk közvetlenül MP4 / H264, a YouTube nem kell, hogy kódolja a paramétereket általunk választott és filmek YouTube egyértelmű (legkevésbé 1080).
Néhány hivatalos adat:
Szolgáltatások listája
Több szálon
MP4, MKV konténer
H.264, MPEG-4, Theora videó
AAC, MP3, Vorbis audio kódolással és AC3 AC3 / DTS áteresztés
Cél bitrátával, méret vagy minőségi videó
2-pass kódolás
Multi-szög támogatás
Decomb, detelecine, deinterlace szűrő
Batch kódolás
Azonnali forrás előzetesek
Teremt a kis kódolt preview klip
Szünet, újra kódolás

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.