VHD-k (virtuális merevlemezek) Windows XP, Vista vagy 7 rendszerrel ingyenesen és legálisan letölthetők - oktatóvideók

Szia barátok, a mai bemutató meglátjuk hol lehet letölteni ingyenes és legális oldalak VHD (virtuális merevlemez vagy virtuális merevlemez) a Microsoft Virtual PC virtuális gép a Microsoft. Ahogy VirtualBox vagy VMWare, Microsoft Virtual PC egy ingyenes megoldás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy virtualizált operációs rendszer. Alapvetően lehetővé teszi, hogy futtatni a Windows operációs rendszer egy másik verziója a Windows vagy már nem teszi lehetővé számunkra, hogy futtatni több Windows operációs rendszer egyszerre ugyanazon a számítógépen. A Microsoft ingyenes VHD Microsoft Virtual PC oldalak segítségével web-fejlesztők és a webes tervezők, hogy jobb weboldalak, hogy dolgoznak minden operációs rendszer bármely Windows és az Internet Explorer. Ezek a VHD-k rendelkezésre a következők:
Windows Internet Explorer 7 8
Windows Internet Explorer 7 9
A Windows Vista Internet Explorer 7
Windows XP Internet Explorer 6
Ezek merevlemez van virtuális biztonsági frissítések a mai napig. Ha a Windows Vista vagy 7 kérni fogja a jelszót a belépéshez, ez Password1. Ahhoz, hogy a Microsoft Virtual PC nem szükséges, hogy maga a VHD. Létrejöhet a semmiből praktikus, ha van egy ISO image Windows XP, Vista vagy 7. Akkor létrehozhat egy VHD és telepítheti az operációs rendszert porpriul mint meg tudod csinálni a VirtualBox vagy más virtuális gép. Mindkét elem és a Microsoft Virtual PC VHD oldalak szabad és törvényes összhangban feltételeket és felhasználási feltételek. Összefoglalva, ha még nem volt ideje egy virtuális gépet a semmiből csak tesztelni a webhely egy verziójú Internet Explorer régebbi és szeretné, hogy egy, ahol lehet kapni a munkához való jogot, képek VHD kínált Microsoft teremtettünk ideális, és készen áll, hogy azonnal munkába.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (62)

  • Cristi ahol lam nem látott?
    Nagyon jó tutorialu azok számára, akik a nagy sebességű internet, de nekünk a srácok a sebesség alatt mega lenne egy kis időt, hogy töltse le a képeket, hogy nyerni 7.
    Inkább telepíteni a Win XP virtuális doboz 10 percig, vagy a győzelem 7 15, mint ül egy órát vár, hogy kirak a dolgaimat.
    Megteheti a Win 7 testreszabásának oktatóprogramját, azaz ez egy "7 conifier" program, amely segít a tálcán lévő összes ikon egyszerre megváltoztatásában, és bevezethetjük az ikonokkal ellátott csomagokat "és a" win 7 színes tálca váltó "a tálca színének megváltoztatásához. hogy tetszik?

  • Egy hasznos tutorial, látta, hogy a partíció Adrian C írta OCZ Vertex SSD 2, szeretném kérdezni, hogy 25nm vagy 34nm és milyen felszerelést ki teszteket, és ha elégedett vele?

    • Catalin:
      Ez SCTI nem lehet telepíteni az Ubuntut virtuális Mac vagy PC 2007.

      Igen, lehet telepíteni Linux disztribúció a Virtual PC, akár Ubuntu! Itt a bizonyíték ITT (Kattintson a szó itt piros)

    • Catalin:
      Ez SCTI nem lehet telepíteni az Ubuntut virtuális Mac vagy PC 2007.

      Ha megy görgője egér, nem tudja telepíteni Guest Additions és nincs hang, vagy meg lehet változtatni a felbontást annyira egyszerű (de végül is lehet), ez nem jelenti azt, hogy nem lehet telepíteni.

  • Itt van, amit azt mondják nekem:
    A "Win7_IE7" virtuális gép hardverstandardét (Virtual PC 8) nem ismeri fel.
    A virtuális gép indul, de néhány beállítást meg lehet változtatni, és egyes beállítások nem használhatók.

    Mit kell tennem, én instalato D, ahol volt egy csomó memóriát libera.Ce én dolgozni?

    • Pady:
      Itt van, amit azt mondják nekem:
      A hardver szabvány (Virtual PC 7) a virtuális gép "Win7_IE8" nem ismeri fel.
      A virtuális gép indul, de néhány beállítást meg lehet változtatni, és egyes beállítások nem használhatók.

      Mit kell tennem, én instalato D, ahol volt egy csomó memóriát libera.Ce én dolgozni?

      A fej-farok bemutatójának görgetése nélküli nézése, anga anga anga ....

  • Próbáltam ezt is, de a végén visszatértem a virtuális dobozba, mert nincs dolgom, ez szuper jó, főleg az új verziószünetek esetén :)) Még mindig játszom és szeretek 2 számítógépet;)) plusz minél tovább maradok a virtuális oldalon, annál jobban körözöm a fejem, mindenféle ostobaságot teszteltem ... egyébként köszönöm az oktatóanyagokat, sokat tanultam

  • Cristian úr, zavarlak egy kérdéssel, és talán elég kedves leszel válaszolni - Mit tett Alexandr Serban az oktató-tesztben? Brio-val ment át, vagy van még valami megtanulható? ... Nagyon értékelem a kíváncsiságot .. .és azt hiszem, nem csak én .., de más látogatókat is.Nem akarom erőltetni a választ ... de az ALEX vágya kideríteni a véleményét, és utoljára, de nem utolsósorban együtt dolgozni a csapatával .. Olyan, mint egy diák, aki egy tézisektől várja besorolását .. a tanártól.Ha túlléptem az intézkedést - kértem, hogy szigorúan elnézést kérek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.