hasznos


Megjegyzések megtekintése (47)

  • lehet bármit megjegyezni ????????????????? ... még a ....... dubaiból származó pénznek sem lenne elég jutalmazni neked azért, amit csinálsz (amennyire aggódok ................. kihoztál engem az írástudatlanságból, amelyben továbbra is fennálltam !!!!! !!!!!!!!). Nagyon köszönöm! ps Az oldal más-más konfigurációval rendelkezik, és sokkal jobban néz ki!

  • FENNTARTHATÓ SIKEREKNEK, AZ ELSŐ SZÁMOT ÖSSZESEN SZERETI, HOGY MINDEN JAVASOLT TÖRÖLD!

    FELHASZNÁLHATOK A OLDALOKAT A VIDEOTUTORIAL.RO-ban. Remélem, hogy nincs probléma
    LINK

  • mit mondhatnék Önnek a legerősebb gratulálok mindenért, amit csinálsz

  • menő vagy. sokat segített nekem a PC-k terén. most már nagyon sokat tudok köszönöm neked. így folytathatod.

    • menő vagy. sokat segített nekem a PC-k terén. most már nagyon sokat tudok köszönöm neked. így folytathatod.  

      FENNTARTHATÓ Sikerül, és az országban az egyedik számot fogod megőrizni, mert ezt tenné. Folytatja a sikert!
      LINK  

  • Helló, nekem is probléma van egy játékkal, nem működik azért, hogy belekerüljek azokba, akik futtatják, ez az üzenet nekem Batmanban jelenik meg: A BmLauncher problémája van, és bezárul. Elnézést kérünk a kellemetlenségért Az MS nem működik sokat.

  • Nagyon erős testvér ... tartsd fenn és tartsd fenn annyi sikeres oktatóprogramot, köszönhetően, sok ember többet tud meg a pcről ... és most végre megmondhatod, hol találok Windows XP SP2 vagy SP3 szoftvert szabadnak találtam, vagy pénzzel voltak, vagy a frissítésből valami jót akarok ... tudsz segíteni nekem ...? nagyon köszönöm ...!

  • ovidiu_bc: Nagyon erős testvér ... tartsd fenn, és lépj fel annyi sikeres oktatóprogrammal, köszönöm, hogy sok ember többet tud a pcről, és most végre megmondhatod, hol találom meg ingyen a Windows XP SP2 vagy SP3 szoftvert. Úgy találtam, hogy pénzzel voltak, vagy pedig a frissítésből valami jót akarok ... tudsz segíteni nekem ...? Nagyon köszönöm ...!

    Sajnos nem tudunk segíteni Önnek a Windows letöltési linkjében, mert nem engedélyezettek, nem támogatjuk és nem támogatjuk a kalózkodást. Ön kezeli, megtanulja használni a torrenteket vagy az Apex-t, és felszólítom, hogy kövesse ezt a 2 útmutatót, ha rákattint ITT si ITT

  • Véleményem szerint még Cristi úr és az egész csapat sem veszi észre, mit és mit ért el.
    A testvérek egy új világa, életkorától függetlenül emberekből áll, akik pénzügyi lehetőségeik nélkül úgy döntöttek, hogy ezzel a félelmetes csapattal tanulják meg az IT-t, sőt, még azok is, akik elég sok tudással rendelkeznek.
    de ily módon tökéletesítették magukat, vagyis kissé befejezték emlékeiket, és azt hiszem, sokkal jobb eredményeket értek el.
    Mit mondhatnék, a dicséret szavakhoz hasonlóan csapvízként áramolna, de örülnék, hogy azok, akik hozzájárultak ehhez az oldalhoz, teljesen elégedettek lennének.
    Megnyitotta a kapukat egy új világ felé.
    Megnyitotta a szemét azoknak, akiket érdekel ez a világ.
    Megtisztította a vírussal fertőzött emberek fejét.
    BETÉTELTETTEK EZEKET GENTLEMENEKET, JÓ, HOGY TÖBB AZ ÉRDEKELTEK MEGHATÁROZTAK?

    Jó egészség az egész csapat számára, türelem azok számára, akik nem tudják, és növekszik a munkahelyen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.