Illesztőprogram frissítése Nvidia videokártya és videó bemutató overclok

Ebben a videóban bemutató, bemutatjuk az első rész, hogyan lehet letölteni a legfrissebb illesztőprogramot a videokártya az NVIDIA.
Gyakran egyszerűen telepíti a legújabb driver fizethet minket játékokat és egyéb alkalmazásokat egy extra teljesítményt neasteptat.Ganditiva hogy megvásárolta a videokártya, de ma is ott állt a bolt polcon 2-3 hónapig következtetésre fogunk egy sofőr régi 2-3 hónap.
Mi telepíti a nTune jelentkezését n vidi, amely lehetővé teszi számunkra, hogy növeljük a teljesítményt videokártya, hogy megadja nekünk egy extra természetesen teljesítmény elég fontos, hogy úgy érezhetjük, különösen játékok.

A második részben a bemutató fogunk beszélni a témáról egyre hosszabb poular között szerelmeseinek prformanta azaz körülbelül overclok.
Most nagyon óvatosan fogunk eljárni abban az esetben, ha passzív hűtésű (ventilátor nélküli) videokártyát túllicitálunk, és azok, akiknek nincs megfelelő hűtése az emlékekhez, és a legjobb jelöltek a túlhúzási műveletre, továbbra is aktív hűtéssel rendelkező videokártyák maradnak, vagyis azok, amelyek ventilátorral rendelkeznek.
FIGYELEM
Gyakori emelés vagy a stressz is vezethet:
lehívás garanciatermékeket
-scurtarea élettartamú alkatrészek
-distrugerea alkatrészek
Mi, "VIDEOTUTORIAL", nem vállalunk felelõsséget a kárért, amely a túllépés során vagy annak következményeként merült fel.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (160)

  • Régebbi számítógépem van, és nincs telepítőlemezem a telepítő illesztőprogramokkal. Ezen keresztül a következő adatokat találtam: montheboard - i845-ITE8712; hang - C-Media hullámkészülék; videó - inno3D GeForce 2 MX / MX 400. Kérem, tudassa velem, ha meg kell keresnem az ezen összetevők illesztőprogramjait, és ha ezek elegendőek. Ha meg tud mondani nekem néhány címet a neten vagy a webhelyeken. Nagyon szépen köszönjük.

  • Keresse meg a gyártó nevét: "gyártó neve (írjon az alaplapra) + i845-ITE8712 (alaplap modell)", frissítse az összetevők illesztőprogramjait, majd szerezze be a videokártya illesztőprogramjait az "nvidia" -ról az oldalon.
    Először telepítse chipset, majd a másik, és az utolsó videokártya, persze, ha a Windows friss, ha nem jobb, ha nem hagyja, hogy a kezdő és egy másik alkalommal, amikor van szabad ideje van egy pár órát.

  • GeForce 7050 / 610 NVIDIA nForce
    integrált RAMDC
    512 MB
    .......................................... nForce 610i
    Változat: 5.73.32.10.00
    Gondolod lenne szükség, hogy valamit változtatni? .. Elég jó ezen a fórumon?

  • Mindig van javítanivaló most attól függ, hogy mit akar emelni őket .Ha jelenteni a teljesítmény magas frekvenciákon nem dobja magát először, és nem treptat.Ar jó, hogy van egy program, amely figyeli a hőmérséklet a videó pálca

  • Andrei
    6200 videokártya egy kicsit idősebb, de ez nem jelenti azt, hogy nem tud velük fel frekvenciákat
    Először jobb lenne, hogy aktív hűtés és használja a program, amely képes ellenőrizni a hőmérséklet
    Ne dobd el, magas frekvencián első és fokozatosan emelni őket
    Oveclock nem egy egzakt tudomány, és attól függ, hogy sok a változó.
    A videokártya a legnagyobb fogyasztó a számítógép, ezért szüksége van egy jó forrás, stabil és látható, hogy a teljesítmény több mint 20 erősítő távvezeték és a túlzott 450 500 w.
    Videokártya teljesítmény erősen függ a CPU és a memória.
    Minden alkatrész egy egységet képez, ezért képesnek kell lennie arra, hogy támaszkodni minden eleme a számítógépet, amikor úgy döntött, hogy menjen egy overclock.Asta -Nem jelenti azt, hogy drága alkatrészek, de ellenállónak kell lennie alkatrészek stressz magas hőmérsékleten
    Miután megtalálta a gyakori videokártya, processzor vagy a memória jobb használni néhány speciális programot, így meg tudja győzni a stressz a rendszer stabilitása oveclock-rád.
    Ha lezárja a lezárást, akkor jobb lenne, ha nem merülne el, hogy a számítógép oldalára teszi az oldalsó fedelet, mert az akkumulátor eltávolításával vissza kell állítania a BIOS-t. SIKER!!!!!!!!!!!

  • szép videokártya bemutatója ...
    Jó lenne a processzoroknak, nagyon sokat kerestem, de végül sikerült sokat kihoznom az Intel Core 2 Duo E4300-ból, de a videokártyával nem tudok semmit csinálni, mert passzív hűtéssel rendelkezik ...

    Mindenesetre kiváló munkát végez, és a fórum bármikor szívesen lát ...

  • Helló Lexu.
    Ülj a honlapunkon, hogy hamarosan indul egy sorozat a borítani borítani lesz mindegyik szorítani az utolsó csepp rejtett erő termelőknek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.