Frissítve BIOS UEFI alaplapok ASRock

Hi barátok, bemutató ma megmutatja, hogyan, milyen egyszerű ez, hogy nem módosíthatja a BIOS UEFI alaplapok Asrosk, kérjük, vegye figyelembe, hogy az alaplap, hogy használja a bemutató egyik új generációs alaplap az egyik azt javasolta egy bemutató Haswell rendszer konfigurációját, ssd, usb3, gyors boot 1000 lej.
Azok számára, akik nem tudják, azt kell mondanom, hogy milyen nehéz volt a frissítés előtt BIOS felület, amellyel a munka nem volt barátságos, csak szöveget és parancssorból szükség floppy és néhány floppy lemezek (abban az esetben, nem égnek ez jobb első) új BIOS erősítést. Ez egy ijesztő folyamat, amely néha adta meg érzelmek, gondolkodás arról, hogy mi történik, ha a villamosenergia-megszakad (és most is ugyanaz a probléma). Mi más ijesztő volt, ezért sokan nem akarnak a BIOS frissítését.
Ma a dolgok megváltoztak, akkor csak meg kell egy internet-csatlakozással (router) és a PC, és bement UEFI. Csak azt kell tenni a három kattintás, és kész.
Frissítse a BIOS UEFI tudjuk jelentős előnyökkel a felbontás az egyes hardver kompatibilitási problémák, amíg az új funkciók és jelentős teljesítmény-növekedést.
Ha még nem történt meg, azt kell mondanom, hogy ez nem feltétlenül egy operációs rendszer, akkor telepíteni UEFI firmware frissítéseket is, merevlemez nélküli.
Most, hogy okos UEFI.
Figyelem.
Javasoljuk, hogy frissítse a firmware-t, ha tudja, hogy a tápegység stabil, és nincs esélye, hogy húzza ki a villamos energia. Ahhoz, hogy használni abszolút biztonság UPS eszközt biztosít erergie ha áramszünet. A UPS szükséges timplu minden, még a TV-t vagy hangrendszer jelzi.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Helló, van AsRock H77 M 1155-es zokni, amit i3-mal, SSD-vel és egy videóval készítettem, mint például a HACHINTOSH oktatóprogramok megtekintése után (végre sikerült telepítenem a MAC-ot a számítógépre, de ez nem volt stabil). Ugyanazzal a BIOS-mal rendelkezem, mint ez (95%), egyszer próbáltam frissíteni ugyanúgy, mint a Cristi-t itt, de hiba történt. Az oldal jobb oldalán azonban volt egy leírás, amelynek vége: "Az Internet Flash nem támogatott a hitelesítést igénylő LAN környezetben". Van egy nekem a Romtelecom-tól egy TP-Link 740N útválasztóval, amelyet az itt látható oktatóprogram után is vásároltam :)
    Ehelyett egy kicsi, 5 MB-os programot töltöttem le a hivatalos oldalról, sikeresen kezeltem a BIOS-frissítést, amikor ma megvettem a kártyát. Úgy néz ki.

    • Én is hozzászólok képeket és oldalak tiszta, amikor beléptem a hely, ahová a kép, nem tudom, mi történt velem telepíteni alkalmazást.
      Nem túl sok mindent bombázzák web spam, spam e-mail, a szociális spam?

  • Szia. korábban volt egy oktatóprogram, amely bemutatott egy nagyon képes videó tömörítési / átalakítási programot, amely egy gigabites videót megabájt videóra redukált, és nem vesztette el a tisztaságot ... kerestem, de nem Találtam. Tud valaki segíteni? Köszönöm

  • Helló Cristi
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan indul a Windows az itt megvásárolt rendszeren "Rendszerkonfiguráció Haswell, ssd, usb3, gyors indítás 1000 lejnél". Ha van még egy jövőbeli oktatóprogram, amellyel ezt a rendszert használni szeretném, kérlek. köszönöm

  • hell Cristi, lát egy hibát (az alsó gomb - otthon - menj fel, már nem működik)
    Most beléptem a webhelyre az IE11 --- Windows 7 segítségével

  • Helló, vettem ezt járda alapján a rendszer által javasolt megy szuper, a kérdés már, én csatlakozik a HDMI portot egy smart TV Samsung, modell 2013 és nem megy a hang tv, vezérlőpanel jelenik hangkártya HDMI de inaktív, de én próbálom beállítani semmit.
    Valami ötlet? Köszönjük!

    • Lehet, hogy nincs kábel vagy HDMI driver.
      Találkoztam néhányszor ezt a problémát az oka a gyenge minőségű kábel.
      Próbáljon egy HDMI kábellel 1.4

  • Bocsásson meg, ez nem egy kicsit szól az oktatóprogramról ... de nagyon rossz véleményem van azokról a vállalatokról, amelyek android rendszerű telefonokat gyártanak, maroknyi eurót adnak nekem, a 350–600 euró még drágább, ez már attól is függ rendelkezik teljesítményével, és teszi az androidot úgy, hogy ne férjen hozzá a felhasználói igényeknek megfelelő beállításhoz, frissíti, anélkül, hogy másolni és telepíteni kellene a telefonra ....... és legalább működne több Nos, igen, az új android fordítottan érkezik, és az akkumulátor káposzta, és különféle alkalmazásfrissítésekkel tölt fel, nem értem azokat, akiknek fejfájása van, ha lehetőségem van arra, hogy ne frissítsem az android rendszert ... vagy az alkalmazásokat ... ... cselekedetekben csak szabad és demokratikusak vagyunk, de elfogadott, hogy elnyeli Önt különféle nyomorúságos törvényekkel !!!

  • Üdvözlet, Cristian, tudsz segíteni nekem, ha gyorsan válaszolok? Keylogger telepítésre került a számítógépre, és hamarosan új Windows is települt ... Lehetséges, hogy a keylogger a számítógépen maradt, vagy az újratelepítéssel törlődött windows.ului? Még mindig kémkedem a ba ba-t? Sürgõ válaszra van szükségem ... nagyon köszönöm !!!

    • Elvileg nem kellene, de ha az egyik, hogy telepítette a keylogger sikerült több információt gyűjtsön, akkor kémkedni terveket.
      Lehet, hogy információt a hálózat, google számla facebook, yahoo, stb
      Kémkedés ez számos formát ölthet.
      Ha én egy kém, akkor nem érdekel az összes pc, gyűjtök információt más módon.

  • Hello! Szükségem van néhány tanácsot. Nekem van egy laptop 894 Mb RAM, AMD Turion 1,8 GHz (milyen adatok is kapott?), És szeretnék, hogy növelje a memória. a Windows telepítése vagy 7 8. Egy IT szakember egy boltban azt mondta, hogy ez, de én nem akarom, hogy a pénzt a semmiért. Milyen tanácsot adnál nekem? Köszönöm.

    • Vegye le a kupakot a hátsó, ahol a beadványok, távolítsa el őket, és helyettük más nagy sűrűségű memória.
      Figyelem.
      Kell az azonos típusú és azonos frekvencián, de nagyobb kapacitású.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.