Hol találhat új betűtípusokat és hogyan telepítheti azokat a Windows 7-re - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogja, hogyan kell telepíteni az új betűtípusok a Windows 7 Természetesen, mielőtt letölt egy font egy speciális weboldalon, akkor dafont.com, ezen az oldalon ad otthont betűtípusok által a különböző művészek.
Telepítése propriuzisa nagyon egyszerű, csak meg kell tenni a font mappa betűtípusok a Windows, a Windows tudni fogja, mit kell tennie a további, telepíti a betűtípus vagy betűtípusok és képesek leszünk használni azonnal a figyelmet, de ha van nyitva egy alkalmazás telepítése közben a betűtípus, akkor újra kell indítani, hogy az új betűtípus vele.
Az Ön kényelme érdekében beírhat egy szöveget a betűkészlet ellenőrzéséhez, beteszem a "video bemutató" szöveget, így tudjuk, hogy tetszik-e a választott betűtípus, vagy nem, vagy jól illeszkedik-e ahhoz a szalaghirdetéshez, amelyet el akarunk készíteni, és amelyben a betűtípust fogjuk használni az új.
A dafont.com megtalálja és szórakoztató betűtípusok, képek az állatok és a kis rajzok, amelyek segítségével az egyéni üdvözlőlapok vagy betűket.
Bármit betűtípusokat használnak kívánok növelése és a képzelet.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Nem adhatok mail kapcsolatba .. itt van, amit mondok szati
    Szia ! Észrevettem, hogy készített egy oktatóanyagot a "láthatatlan írás" problémájának megoldására. Van egy másik megoldásom, mert gyakran az a szkriptekkel nem működik :). Nézz ide

    http://www.youtube.com/

    Ne bemutató Azt hittem, ha valaha is szüksége van erre.
    Salut!

  • Köszönöm, hogy ez a bemutató: D. A betűtípusok telepítve nagyon egyszerűen és 2xclick, majd a jobb gombbal, és válassza telepíteni, vagy telepíteni.

  • Szép tutorial minden szép és utile.Am még észre valami furcsa hangokat, hogy tetszik, mi is másolni ezeket betűtípusok és oktatóanyagok ezeket a hangokat kérem.
    Inkább ahol tudunk letölteni hangzik szíves adni egy linket, vagy bemutató?
    Gratulálok és Boldog Új Évet !!!

    • Karolin: Szép bemutató minden szép és utile.Am még észre valami furcsa hangokat, hogy tetszik, mi is másolni ezeket betűtípusok és oktatóanyagok ezeket a hangokat kérem.
      Inkább ahol tudunk letölteni hangzik szíves adni egy linket, vagy bemutató?
      Gratulálok és Boldog Új Évet !!!  

      Ezek a hangok megváltoznak az ablak témája szerint. Kattintson a jobb gombbal az Asztalra, majd a helyi menüből válassza a Testreszabás lehetőséget, és váltson az Aero Themes témái között ... válasszon másik témát az egyikre kattintással ...
      Vagy jobb klikk ITT (Kattintson a szó itt piros és adja játszanak a video), és amit mi azt mutatta.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.