Egy egér és egy billentyűzet több számítógépen KVM nélkül - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy szuper izgalmas alkalmazás közvetlenül a Microsoft, az alkalmazás ingyenes, és az úgynevezett Egér határok nélkül. El tudod képzelni a nevét ez a fajta K kapcsolóVM szoftver, azaz a szoftver lehetővé teszi számunkra, hogy használja ugyanazt az egeret, és ugyanazon a billentyűzeten több PC csatlakozik ugyanahhoz a hálózathoz (ugyanazon router), ráadásul tudjuk másolni a fájlokat egyik számítógépről a másikra nagyon egyszerű drag n drop, vagy másolja / beillesztés.
Egér határok nélkül működik a 4 PC ugyanabban az időben, és nem rendelkezik semmilyen lag, nincs maradék magyarázatai fajta késedelem az egér mozgatásával vagy a gépelés.
A beállítás egyszerű:
Nagyon fontos, hogy a PC-ket ugyanabba az útválasztóba kell csatlakoztatni. Ha több (vezeték nélküli) SSID van az útválasztón, akkor használhatja a "zónák közötti útválasztást", vagy a PC-ket csatlakoztatnia kell ugyanabhoz az SSID-hez.
1. Letöltés Mouse határok nélkül programot mindkét PC.
2. Telepített PC és használt kód párzás.
Az opciók elég könnyű megérteni, van még egy doboz egérráhelyezéskor típusát.
Fontos bónusz az a képesség, hogy másolja a fájlokat egyik számítógépről a másikra, ezt lehet tenni a drag n drop (ez automatikusan létrehoz egy asztali mappába), vagy a másolás / beillesztés.
Kis hibák:
Jelenleg nem állapotjelző másolja a folyamat nem tisztázott.
Az egyik a PC használjuk varázsa bár az ablakok, ha 8
Az egyik a PC-k nem láthatjuk a futó alkalmazások a háttérben a bal oldalon a Windows asztalon, ha 8
Emellett kis hibákkal fenti alkalmazás szuper erős és lehet egy igazi segítség azoknak megszokták, hogy dolgozik több számítógépen egyszerre.
Van TESAT:
Integráció a Windows telefon vagy tabletta, aminek nincs ablaka 8, ez a funkció aktiválható jobb gombbal a tálcán lévő ikonra.
Összesen Egér határok nélkül a kedvenc alkalmazás ebben az évben, szuper hasznos munka több ablak futó PC-ui.
alternatíva:
Tudjuk használni a KVM switch, az előnye az, hogy tudjuk használni az egeret és a billentyűzetet monitrul több PC egyszerre, az a hátránya, hogy meg kell venni.

Az árak a KVM (Használja az egér, billentyűzet és a monitor több PC)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • Kiváló alkalmazás ... de akkor működik, ha például van egy számítógép a szobámban, és a másik számítógép a nappaliban van, mondjuk ... működik?
    Előre is köszönöm!

  • edy 13ani:
    Szép app ... de működik, ha például, ha van egy számítógép a szobámban, és a többi számítógép a nappaliban mondani ... dolgozni? Jelenti azt, hogy járni az egérrel a számítógépen a nappaliban.
    Előre is köszönöm!

    Azt hiszem, hogy nem érti, hogyan működik.
    Hogyan látja a számítógép-monitor a másik szobában?
    Általában akkor az alkalmazás két számítógép található különböző házakat amennyiben azok kapcsolódnak az ugyanazon a hálózaton (router), a probléma az, hogy nem látja a távoli monitoron.

  • Igen, nagyon, nagyon jó! És én meglepődtem, hogy ez ingyenes. Loved, Cristi, köszönöm!

  • edy 13ani:
    Szép app ... de működik, ha például, ha van egy számítógép a szobámban, és a többi számítógép a nappaliban mondani ... dolgozni? Jelenti azt, hogy járni az egérrel a számítógépen a nappaliban.
    Előre is köszönöm!
    igen, még akkor is, ha látod, nem gondolod? rosszabb vagy, mint a hitetlen tóma
    köszönöm Cristi szuper alkalmazás, de nélküled nem tudnám :)

  • "Hogyan telepíthetünk ablakokat a virtualbox használatával a linuxban", segíthet valaki

  • Cristi-admin: Azt hiszem, hogy nem érti, hogyan működik.
    Hogyan látja a számítógép-monitor a másik szobában?
    Általában akkor az alkalmazás két számítógép található különböző házakat amennyiben azok kapcsolódnak az ugyanazon a hálózaton (router), a probléma az, hogy nem látja a távoli monitoron.

    Tudom: D

  • Mihai Ionescu:
    , Mint poateinstala ablakokat VirtualBox Linux alatt "tud valaki segíteni

    szüksége van egy iso képre a linux-ban ... van egy bemutató a virtuális fiókról a webhely-kereséshez a KERESÉSI BETEGEN (jobb felső rész)

  • Csak azt kérdeztem ... szeretném tudni, hogy van-e olyan magas frekvenciája, de rájöttem, hogy ennek köze van a frekvenciához, amíg a 2, 3, 4 PC csatlakozik az útválasztóhoz

  • Ha több SSID (vezeték nélküli on) a router használata "routing betwen zóna", vagy meg kell csatlakoztatni a PC-k ugyanazon SSID. Hogyan csatlakoztatható a PC-k az azonos SSID-t, vagy hogy a "routing betwen zóna"?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.