Bemutató vezeték nélküli router Asus RT-AC56U

Hi barátok, ma lesz megismerni a legjobb router, hogy már volt eddig Asus RT-AC56U vagy rövid AC56U.
Ez egy hatalmas vezeték nélküli útválasztó rendelkezik az azonos funkciók és opciók találhatók vagy AC68U AC87U de alacsonyabb áron. Egyébként meg tudod csinálni, vagy 1900 2400 Mbps, és akkor nem a 1200 Mbps.
Jelenleg nincs hálózati kártya, ami zavarba a router, ami azt jelenti, nem adja fel pozibil zenekar.
A kétmagos processzor ARM Cortex A9, AC56U vezethet vissza 300.000 elméleti kapcsolatot egyszerre szinte lehetetlen, hogy neki térdel.
A rendelkezésre álló sávszélesség elegendő bármely jelenlegi készülék wifi, 300 Mbps 2.4 Ghz és 900 5 Mbps baseband Ghz.
Leggyorsabb enyém Oneplus egy eszköz, amely csatlakozik a router, és van egy sebesség 390 Mbps.
Az asztali kapcsolat végsebesség és 1 ping ms amit én még nem találkoztam más router.

Mindenki arról beszél, hogy a router Asus melegítjük túlzottan. Hogy őszinte legyek, arra a következtetésre jutottam, hogy a router fog overcook. Face hőmérséklet kb 35 fok és vissza mintegy 45 fok. A magok hőmérséklete között 55 65 Celsius fok, és csak ritkán éri el 70 fok, de rövid ideig (hőmérséklet venni a terminál).
Reálisnak kell lennünk, egy olyan eszközről beszélünk, amely kétmagos ARM processzorral rendelkezik, 800 Mhz-en, passzív hűtéssel, amely sok funkcióval rendelkezik, és amely egyszerre táplálja két USB eszközt (USB 2.0 és UBS 3.0), egy 3G modemet és egy merevlemezt. 2.5 hüvelykes külső. Számomra nem tűnik túl forrónak, de biztosan tudom, hogy ez egy nagyon "forró" router.
Különlegességek ritkán találhatók más router!

1. VPN szerver
2. FTP szerver
3. Szerver iTunes
4. Samba-kiszolgáló
5. A különböző konfigurációk Dual Wan (Wan + Lan, Wan + USB)
6. Támogatás 3G modemek és 4G
7. Nyomtató szerver
8. Download manager (torrent, http, eMule)
9. 2.4Ghz és egyidejűleg 5Ghz
10 széles körű támogatást egyedi firmware
11 6 vendég wifi kapcsolat
12 támogatás Time Machine backup (MacOS)
13 anti DoS tűzfal
14 haladó forgalom ellenőrzése
15 Szülői felügyelet több szűrőt

Asus RT-AC56U Worth?
Kétségtelen, hogy ez egy router, amely magában foglalja az igényeinek minden felhasználó. Soha, mert én még nem láttam ezt a router Loader (terhelés jel) a youtube-on, még maximális minőséget nézni.
Az egyetlen probléma merült fel, amikor elesett a szolgáltató hálózat szerencsére 3G modem csatlakozik automatikusan, és mi még csak nem is 2 perc net nélkül.
Asus RT-AC56U tehet szinte bármilyen munkakörnyezetben (beltéri), ​​nem számít, mennyire zsúfolt ez, olyan hardver, amely segít neki, hogy nem, hogy nem izzad.
Amennyiben más routerek kimutatták a határértékeket a Asus RT-AC56U ragyogott, kezelése sávszélesség és adatcsomagok, mint egy bajnok.
Ajánlások:
ASUS Dual-Band Wireless-AC1200 USB3.0 router, 802.11ac, 867Mbps (5GHz) 802.11n, 300 Mbps (2.4GHz) 2.4Ghz / 5Ghz con-áram kétsávos ASUS AiCloud / AiRadar / VPN szerver / USB nyomtató szerver / FTP szerver / Dual-core CPU
Azonban ha van elég költségvetése AC56U javasolni fogja egy másik router, mint a jó, csak adja fel a fejlett funkciókat. azonban a legtöbb felhasználó nem használja a fejlett funkciókat. (Jó Gigabit RDS)
ASUS RT-Black Diamond N15U 300 Wireless-N Multi-Media Home Gigabit olcsóbb - Router, Gigabit Ethernet, USB nyomtató megosztás, 3 az 1-ben (Router / Range Extender / Access Point), 4 vendég SSID
Ha nagyon nagy költségvetést, és szeretné (a legjobb a pénz), azt ajánlom, AC68U.
Asus RT-AC68U Dual-Band Wireless router-AC1900, 3.0 USB, IEEE 802.11 / b / g / n
Végül, ha az utolsó fitza a területen, javasolni fogja a leggyorsabb router a világon (a legjobb a legjobb), amely a legnagyobb lefedettség AC87U
Wireless Router Asus RT-AC87U Dual-Band Wireless Gigabit AC2400 (Apjuk)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (104)

  • Cristi üdvözlő
    Igen, uram, aki meg akarja tanulni, tanulni fog, mert mi már kimutatták, hogy a te szenvedélyes tudás és a
    ez (így nem látom, hogy hogy néhány morcos malcontents)
    ez a bemutató, én kicsit hadd kifordítva (bevallani túl me)
    az az, aki nagyon szakmai, és sok türelem annyira fejlett
    köszönöm

  • hello cristi, az a kérdésem, hogy tudok-e egyidejűleg kábellel is használni az internetet a "szomszéd 2-től", akiknek tudom a jelszót és a szokásos lánccsatlakozást. köszönöm

    • Lehetőségek kettős WAN:
      1. WAN port + egyik Lan portok
      2. Wan + USB port (modem vagy 3G 4G)
      Ha el akarja venni a vezeték nélküli hálózatot a "szomszédtól", akkor az útválasztót ismétlő üzemmódba kell állítania.

  • Van egy hálóm a UPC-től és adtak egy útválasztót, egy Hitron-ot ... Még mindig otthon vagyok. Hogyan csatlakoztathatom ezt az útválasztót, hogy legyen háló az egész házban?

      • Igen, de ily módon két hálózatom van, egyet az útválasztójukkal (Hitronnal) a 192.168.0.1-vel és egy a routeremmel a 192 168 1.1-es verzióval. Ha sikerül átváltani a Hitron-t Bridge-re, akkor törölje az útválasztó egy részét, és csak a modemmel maradjon a Hitron-tól, és Asus-ot használom útválasztóként ...

  • Hello.
    Az első bemutató erről a router próbáltam megtudni, hogyan lefedettség. Nagyon kevés kivételtől eltekintve azt mondta, hogy meglehetősen alacsony fedezet hiánya miatt külső antennával. Hogy vannak a házban, és van egy TP link WDR3600 (az egy adott őrizetben RDS), nem elégedett a lefedettségi ezért szeretném cserélni.
    A router kapott a promóció volt lehetőség, de a probléma én megtartják lefedettség. Ebben az útmutatóban, a min. 30 azt mondja, hogy előfordulhat némi probléma a router és TP link.
    Kap rajta azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges, hogy egy Tp link WR841ND (akik ülnek a pince egyébként) a jel kiterjesztés (nem tudom, ha ez azt jelenti, használom az átjátszó vagy acess pont), de nincs kábel csatlakoztatva az egyetlen vezeték nélküli router.
    Köszönöm, és köszönöm, hogy a bemutató.

    • AC56U nagyon jó lefedettséget. Jobb, mint a régi D-link DIR 655. Persze, talán AC68U vagy AC87U (magasabb áron) Még jobb, de tudom, hogy nem mindig jó lefedettséget jelzi. Ahelyett, hogy egy drága router nagy hatótávolság, jobb egy olcsóbb router két pont a jutásáról, és hidd el, hogy ez a nagyobb lefedettség van, és extra erős jelet mindenütt.
      Útválasztók antennákkal túl erős, ad sok sugárzás a környezetbe.
      Mint mondtam-n bemutató, AC56U tökéletes kis és közepes családi házak és lakások. Nagy tulajdonságok használata javasolt hálózat jó acess pont fajták fedezésére végtagok tulajdon.

  • Szia Cristi, köszönöm a bemutató, a kérdés az volt, ha van egy webkamera csatlakoztatva az USB porthoz, és elfog a HDD csatlakoztatott USB port a routeren, és ha nem tudsz tenni egy tutorial.

    • Nem sikerült csatlakozni a webkamera a router.
      Én csatlakozik egy IP kamera, amely eltér a webkamerát.

  • Van egy új Acer laptop, és ez a pár nap csizmám rendesen, amíg a 80% után, hogy a "inebuneste" csapás töltse, és hallani a hangjelzést hogy nincs töltés, és megváltoztatja a fényerőt, amint áthalad az akkumulátor és után A terhelés inacrca második után nem, és így ... fázis az, hogy terhelés úgy mozog 80% de miért nem tudják, kérem, segítsen nekem a szíved, akkor beidegzett nem tudja használni ...

    • Lásd, hogy nincsenek olyan alkalmazásuk, mint az "Akkumulátor állapota". Ezek az alkalmazások korlátozzák az akkumulátor maximális töltöttségét. Ez jó dolog, az idő múlásával az akkumulátor hosszabb ideig tart. De ne legyen hiba ...
      Lehetőség van arra, hogy ő a Bios létezik ilyen beállítás.

      • Nincs garancia, nincs akkumulátoros alkalmazásom, csak néhány nappal ezelőtt nem voltak problémám az akkumulátorral, és nem hiszem, hogy az akkumulátor miatt van, mert pontosan úgy tartja, mint az elején, csak 80-ig tölt %, majd a töltés néhány másodpercre leáll, majd újra indul és így tovább "leáll és újra indul" akár 97% -ig, de észrevettem, hogy a kék töltésjelző lámpa már nem történt meg, és nem haladja meg a 97% -ot. .. .. kérlek segíts ..

        • Üdvözlet, Vladutz, próbáljon néhány napig használni a laptopot akkumulátor nélkül, és ha minden rendben van, akkor dobja el, hogy a töltőnek problémája van (a probléma lehet a töltő), ha a probléma továbbra is fennáll, Windows hiba lehet, telepítse újra a Windows, ha és utána is A Windows újratelepítése folytatja a problémát, akkor az akkumulátornak problémája van, és ki kell cserélni.

  • Cristi tud csatlakozni a vezeték nélküli ahogy kap egy laptop vezeték nélkül az internethez, és minden, amit adhat el? Akárcsak NETIS kellett magamat egy beépített roter NETIS és amikor megpróbáltam ezt az utolsó frissítés, a 100% blokkolt és halleluja soha nem ment, annak ellenére, hogy én is összekötött vezetéket.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.