Bemutató Power Director, Android videoszerkesztő

Power Manager bemutatója - videó szerkesztő Android

Bemutató Power Director

A Power Director meglepően egyszerű és könnyen használható videószerkesztő Androidra; Hozzátenném azt a tényt is, hogy a Power Director is rendkívül intuitív, ami elengedhetetlen a mobil eszközökhöz, ahol nincs hely a „súgó” mezőkre.
Power Manager for Android nem az egyetlen videoszerkesztő alkalmazás, de minden bizonnyal a leginkább intuitív.
Mi Timeline, és ezért hasonlít egy valódi Power Director NLE (nem lineáris szerkesztő); Összehasonlítva a lineáris szerkesztők, Power Manager lehetővé teszi számunkra, hogy feltölt az idővonal, majd gondoskodjon tartalmat.

Bemutató Power Director, Android videoszerkesztő


Verzió használják az ingyenes bemutató, hogy jön a maga korlátai. Van egy kereskedelmi változat, amely ugyanúgy működik, de lehetővé teszi számunkra, hogy export projekt Full HD és nincs vízjel a program nevét. Azt javaslom, hogy az első alkalommal használja a Power Manager az ingyenes verzió; Ha tetszik, és ha egyszer lesz ismerik, és úgy vélik, hogy az elvárásoknak, megvásárolja a kereskedelmi változat, ami nem is olyan drága.
Töltse Power Director
Tekintettel arra, hogy fut egy videoszerkesztő az Android, szükségünk van a feldolgozási teljesítmény.
Minimum követelmények:
Qualcomm Snapdragon S4 vagy újabb
Samsung Exynos 5xxx vagy újabb
Nvidia Tegra 3 vagy újabb
MediaTek MT8125 vagy újabb
… És természetesen annyi kos
Támogatott formátumok:
Videó: H.263 (.3GP, .MP4, .mkv) H.264 AVC (.3GP, .MP4, .mkv), MPEG-4 SP (.3GP, MP4, MKV), VP8 (.mkv)
Képek: JPEG, GIF, PNG, BMP, WebP
Audio: WAV, MP3, MP4, M4A, AAC
Több videó oktatóanyagok a videó szerkesztő programmal.

Bemutató Power Director

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Hi Cristi, ma elérte az $ 10 dollár youtube. Amikor beléptem a AdSense-fiókot, a finom egyensúlyt 427 Euro! Én ezt tényleg így van?
    Tehát nem becsült összeg, de a záró egyenleg, úgy döntöttem, a fizetés módját, most várja a pin hibáztatni emailben. Várakozás a válaszra, Köszönöm

    • Ha azt mondja, hogy éppen elérte a 10 dolláros küszöböt, akkor mit néz ki ott a 427 euró? És végül euróról vagy dollárról van szó? :)

      • Ahogy megjegyezte youtube összegek csupán becslések, amikor eléri a küszöböt becsült $ 10 YouTube, AdSense lehet választani a fizetési módot és címét.
        AdSense jelenik euróban. És nekem úgy tűnik, egy kicsit furcsa.
        $ -ig 10 atung küszöböt YouTube, AdSense volt 0 euró.
        Ma már elérte az $ 10 a youtube amikor bementem, hogy ha én adsens lépett összeget, és ott, amikor azt ténylegesen megfigyelni 427 euró. A végső egyenleg, az összeg körülbelül 0, mert soha nem kellett fizetnie előtt. ez az első hónapban.

          • Normál mint az AdSense ellenőrzi. De én most kezdtem, mi csak elérte az $ 10 a youtube, hogy tegnap volt, hogy majdnem $ 12.
            AdSense ahhoz, hogy a becsült összeg 0 a kezdet, és meg kellett fizetnie előtt.
            A végső mérleg euró összeget 427.41.
            Naponta körülbelül 2000 benyomásom van ... néha még több,

  • Üdvözlet! Gyakran készítek ilyen előadásokat, de nem szerkesztésnek, hanem diavetítésnek (román prezentációkban) gondoltam. Úgy találom, hogy a „Hogyan készítsünk prezentációt video- és fotódokumentumokról Android” jam címmel megfelelőbb lett volna.

    • Videó és fotó ???? !!!! Ahol Skócia testvére, feltételekkel? A cím még mindig nagyon sok alkalmas. Így működik a program: videoszerkesztő. Általában egy slideshow állóképek készül (bár tartalmazhat videót). Itt azonban semmi esetre sem ez SLIDESHOW / bemutatókat. Ha nem tesznek különbséget a diavetítés és egy videó szerkesztett, jobb, ha tartózkodjanak az ilyen kifogást. Ha azt szeretnénk, hogy jobban megértsük, mi jár egy Diavetítéshez tud tovább itt: https://en.wikipedia.org/wiki/Slide_show

      • Azt hiszem Axelluny vonzott be a csapdájába.
        Szándékosan tette hibás kifejezések, a Google és a wiki világban, ahol ő és társai van részesedése.
        Több félrevezetett, több pénzt érte.
        Gonosz ... és rendkívül intelligens.

  • Szia . Szerintem ez egy hiba az Android 5.1.1-ben. Nem tudom, miért indulnak az alkalmazások önmagukban. pl. használjon távirányító programot a TV-hez. Bezárom .. természetesen függ a futó alkalmazásokban. Onnan bezárom, és egy ideig egyedül indul. ez egy példa, de van körülbelül 5 alkalmazásom, amelyek továbbra is önmagukban indulnak: híváslista, fájlkezelő, nvsip, tv - távirányító ..... ezeket telepítettem. azoknak, akikkel a telefon készen áll, nem állítom, hogy bezárva maradok.

    • Készíts egy általános tartalék (hívás naplók, SMS, fotók / videók, dokumentumok), és visszaállítja a készüléket.
      Néha, miután egy OTA kicsik maradnak problémákat; Különösen akkor, ha a termelők ki frissítéseket nyomást.
      Feltételezem, hogy van tőzsdei operációs rendszered ...

  • Cristi bravo, jó alkalmazás.
    Néhány nappal ezelőtt szükségem volt egy olyan szoftverre, amely képes "látni" egy fájlt, és oda tudok menni, ahol csak bizonyos részeket akarok ellenőrizni. Úgy értem, csak bizonyos perceket hallgatok, amelyek zajszintje körülbelül 10 hangfájlban van. órák

  • Cristi ... ha kedves ... és van ideje és pénze ... megvásárolhat egy POWER-LINE-t, hogy csatlakoztassa például a házba és a nappaliba, mondjuk, hogy nincs wifi vagy kábel a laptop ...?
    A tutorial lenne, mint az OK gombra.
    PS: Elnézést AZ off-topic.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.