Tutorial, hogyan kell letölteni torrentek (bit torrent fájl típus)!

Sokan közületek kíváncsi, hogyan lehet letölteni filmeket és zenét az interneten, vagy hogy hogyan kell lőni, filmek és zenék más módon, mint a mindenki által ismert (ftp, közvetlen kapcsolat, http és mások)

Ettől a ponttól kezdve fogok arra, hogy sok kritika rajtam töltse le a Direct Connect protokoll partizánok (ODC, Apex dc, dc + +, erős dc).

Tutorial alábbi letölteni ezt a protokollt a jövő, a protokoll, amely nem függ: hubok, szerverek, arrogáns vezetők, akik azt hiszik, hogy ha tett egy HUB engedheti meg magának semmit, de attól függ, hogy a goodwill és szellemét részvény (a részvény, amely ) minden számítógép tulajdonos világszerte.

Ez a protokoll nem kell letölteni a szükséges infrastruktúra módszerek eddig elterjedt, hogy megállíthatatlan.

Torrents néhány fájlt, amely információkat tartalmaz a számát és helyét a felhasználók, akik saját ugyanazt a fájlt egyszerre, és lehet letölteni az összes felhasználó számára rendelkezésre álló időben, persze egy programot szentelt ezt a tevékenységet.

További részletekért, hogyan lehet nyomon követni a letöltéseket torrent bemutató videót alább.

EZ A torrent kereső kifejezetten az Ön segítségével a GOOGLE

by CRISTIAN CISMARU

videotutorial.ro

FIGYELEM

Ez a bemutató videót is lehet nézni, és a teljes képernyőt (teljes képernyős)

RÉSZ 1

RÉSZ 2


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (283)

  • Lehet, hogy a jövőben sikerül, hogy oktató és Excel Word, Adobe Premiere Pro, telepítse PC alkatrészek (ptr.incepatori) BIOS-beállítások, nyomtató szerverek, hálózati nyomtatók

    Üdvözlettel, Marian

  • Majd határozottan ezeket a kérdéseket, és nem mondhatjuk, a pontos időt mutatja be őket.
    Rengeteg oktató a sorban, de ígéretet támadni ezeket a kérdéseket.
    KÖSZÖNJÜK véleményezés és javaslatokat.

  • Ez egy irányított videó de szeretném tudni, ha ez olyan ODC, meg kell tölteni fájlt képes felhívni mások nekünk, és hogy nem igazán tudom?
    várt választ.
    Köszönjük!

  • Nem kell semmi, de sheruiesti józan ész, hogy miután befejezte felvétel fájl x hagyja ott, mint azt, és mások abbahagyta a tüzelést rád.
    Sheruiesti csak húzta, és másoktól, és ha tesz egy fájlt egy óra jó, hogy két óráig kell elhagyni, és abba forgatás, és mások, de akkor nem köteles.
    Ez nem tiltó senki mást senkit.

  • "fájl, amely adatokat tartalmaz az ugyanazt a fájlt tartalmazó helyekről és a felhasználók számáról" (nem tartalmaz, de van: P) Sajnálom, hogy ellentmondtam Önnek, de a torrent fájl nem tartalmaz adatokat a felhasználók helyéről és számáról ... mert bárhogy is lehet, nem lehet néhány kiló méretű ... csak a fájlneveket és a nyomkövető címeit tartalmazza.

    ahogy mondta, akkor:
    "a fájl nagykövetei, akik oda-vissza járnak a hálózaton, és kapcsolatot létesítenek a különböző számítógépek között, információkat gyűjtve a felhasználókról, a számítógépekről"

    Követők !!! van információ a "felhasználókkal" kapcsolatban, akik a fájl tulajdonosa ... és van valami másuk: a fájlokból letöltött darabok;)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.