Tutorial, hogyan lehet megvásárolni alkalmazásokat a Google Play Store

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan adjon hozzá egy kártyát a Google Play Store és vásárolni kereskedelmi alkalmazások az Android a Google Play Store.
Ha még soha nem vásárolt egy Android alkalmazást a Play Store, meg kell adni a bank hitel- vagy bankkártyát. A lépéseket, amik hatékonyan elmozdulási hozzá a Google Play Store vagy kártya Mgazin játék rendkívül egyszerű. Meg kell a következő információkat:
kártya száma amelyet a kártya elejére (megkönnyebbüléssel) gravírozunk, ahol van a chip és a hologram. Jelenleg 4, 4 számjegyből álló csoport van, tehát összesen 16 számjegy. Amikor beírja őket a "Kártya száma" mezőbe, nem kell szóközöket vagy kötőjeleket megadni a számjegyek között, automatikusan hozzáadódnak.
Hónap, év és a CVC amelyek szintén megtalálhatók a kártyán, közvetlenül az "EXPIRES END:" szakasz 16 számjegye alatt, és pontosan úgy kell kitölteni a Google Play add mezőjében, ahogyan látod a kártyán. A kétjegyű hónap és a kétjegyű év is, például a „2/06”, ahol 20 a hónapot és 06 a 20-at jelöli. A CVC a „kártya ellenőrző kódját” vagy a három számjegyből álló kártya ellenőrző kódot jelöli, amely megtalálható a a kártya másik oldala az aláírási sávban, ahol 2020 számjegy lesz, de csak az utolsó 3 számjegyre van szükségünk.
A kártyatulajdonos nevét Itt van, hogy adja meg a nevét és vezetéknevét a személy, aki rendelkezik a kártya pontosan úgy, ahogy látni a kártyán a 16 számok. Ne töltse fiktív névre, mert ha úgy dönt, hogy megszünteti a tranzakció vagy kérni a visszatérítést egy adott célra, hogy lehet baj. Kockáztatják, hogy nem azonosítható tartó / kártya tulajdonosa.
ország ahol egy legördülő menüből lehet választani és Romániában.
irányítószám ahol van, hogy adja meg az irányítószámot, hogy könnyen megtalálható a hivatalos honlapján a Román Posta. Ez reaminesc hogy irányítószámot eltér az egyik utca másik.
fizikai cím címet, ahol élsz, ne töltse fiktív adatokkal. Bár ebben a szakaszban két mezőt lehet komponens, akkor parancsikonokat bérház, utca, emelet számát, mértékét és így bekerült az egyetlen cím mező
város A város, ahol élsz.
telefonszám meg kell írni a mobiltelefon számát, vagy vezetékes előtag nélkül Romániában.
Ezután csak érintse meg a "MENTÉS" gombot. Mielőtt bármilyen alkalmazást megvásárolna, azt javaslom, hogy legyen nagyon óvatos a leírásban, vegye figyelembe a többi felhasználótól kapott szavazatokat, valamint a többi felhasználó által az alkalmazáshoz adott megjegyzéseket. Ezek a dolgok segítenek abban, hogy elképzelést kapjon az alkalmazásról, és eldöntsék, vajon komoly fejlesztő-e, és ha az alkalmazás megteszi-e azt, amit akar.
Mindezektől kell tudni, hogy két módon lehet vásárolni: „Alkalmazásvásárlás” si "Alkalmazáson belüli vásárlás".
Mi a különbség az App Purchase In-App beszerzése és?
App Purchase Ez a módszer, amellyel a vásárló az alkalmazást a Google Play Store
In-App Purchase az a módszer, amellyel licenckulcsot vásárol, amelyet fel lehet használni egy speciális lehetőség feloldásához, virtuális érmékhez, hogy felszabadítsák a játékban lévő gyakorlatokat, az alkalmazásból vagy a játékból, és nem közvetlenül a Google Play Áruházból. Az „Alkalmazáson belüli vásárlás” példája az alkalmazás, amelyet a bemutatóban vásároltam, a Cloudii licencéért fizettem a Cloudi alkalmazásból történő vásárlásért, nem pedig a Google Play áruházból.
Lehetőség van a visszatérő alkalmazását, és vissza a befizetett összeget?
De igen, ezt csak az "App Purchasing" módszerrel lehet megtenni. Az alkalmazás megvásárlása után 15 perc áll rendelkezésére annak eldöntésére, hogy vissza kívánja-e vonni a tranzakciót, és visszakapja-e pénzét. Ha a 15 perc letelt, akkor ezt már nem teheti meg. Az „Alkalmazáson belüli vásárlás” módja esetén nincs 15 perc, és nem kérheti a befizetés visszatérítését, de a pénz visszatérítéséről vagy elutasításáról az adott alkalmazás fejlesztője dönt.
Miután vásárol egy app, uninstall és újra, ha a készülék ugyanazon vagy egy másik, akkor vissza kell fizetnie a kérelem?
A válasz: igen és nem a szabály nem, de előfordulhat olyan eset, ahol meg kell reachzitionati alkalmazás. Éppen ezért fontos, hogy tájékoztassa jól magát, mielőtt vásárolni egy alkalmazást, olvassa el figyelmesen az összes leírást, és miért ne forduljon a fejlesztő a pontosítás. Ha azt szeretnénk, hogy árujukat, biztosan válaszolni fog!
Néhány tipp, mielőtt megvásárolná Android alkalmazást a Google Play Store
Ha kérdése van a politika által gyakorolt ​​különleges fejlesztő / fejlesztő, ha zavaros vagy nem értik, bizonyos részleteket a kérelemben megadott leírás, akkor lépjen kapcsolatba a fejlesztővel. Alján az egyes alkalmazások adatait, amikor nézi a Play Store két részből áll:
Kapcsolódás a weboldal hogy ha megérint egy alkalmazás számára a hivatalos honlapján, ahol többet is megtudhat a kérelem adatait, hogy valószínűleg hiányzik a leírás meglévő a Play Store-ban.
Küldj egy e-mailt hogy ha megérinti lesz képes, hogy küldjön egy e-mailt közvetlenül az alkalmazás fejlesztője. Ez automatikusan megtörténik fejlesztő e-mail címet és a tárgyat, akkor csak meg kell írni az üzenet vagy kérdés (nem feltétlenül az angol, ha a fejlesztő, a román nemzetiségű), és nyomja meg a KÜLDÉS /.
E-mailben küldött, hogy kérje, ha például meg kell fizetnie, ha az alkalmazás vagy ha vásárolt használati engedély érvényességének határidejét, és szükség lesz visszavásárolná engedélyt a jövőben.
Személy szerint ezt a tesztet az oktatóprogramon kívül végeztem el. E-mailt küldtem a Cloud alkalmazás fejlesztőjének, amelyben megkérdeztem, vásárolnék-e licencet havonta vagy egyszer. Kellemesen lepődtem meg, amikor láttam, hogy tőle a válasz 2 perc múlva érkezik, az „Egyszer ^ - ^” választ, tehát csak egyszer.
Összefoglalva, nem kell félni, hogy a kapcsolatot a fejlesztők az alkalmazások, ha kérdése van!
Végül hagylak néhány linket, ahol lehet olvasni adatokat a Google Play irányelvei:
Visszatérési politika App Purchase: https://support.google.com/googleplay/answer/134336
Policy In-App Purchase visszatérítés: https://support.google.com/googleplay/answer/1061913
Vissza politika pénz előfizetési: https://support.google.com/googleplay/answer/2608318
Google Play Feltételek: https://play.google.com/intl/ro_ro/about/play-terms.html
A Google Play irányelvei: https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?topic=2450225&hl=ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (70)

  • Off topic:
    Annak ellenére, hogy van változtatásokat hajtott végre a helyszínen, de még mindig tesz engem pufferelés bizonyos kifejezések beszélnek kétszer. Azért említem nagyon jó internet és PC porformant, és függetlenül attól, hogy a böngészőt használ ugyanaz történik. IP az Egyesült Királyságban.

  • Miért, mikor ki a kártya számát a piros színű, és nem adja meg menteni? Azt Maestro származó br .. kérem, segítsen ..

  • Adrian ahonnan le tudom tölteni és a kép a Windows XP ???
    Ha van egy képe Windows xp-vel, adod nekem a képet is ???
    Adrian Pretty kérem !!!

  • vladutzMiért, mikor ki a kártya számát a piros színű, és nem adja meg menteni? Azt Maestro származó br .. kérem, segítsen ..

    Ha engedélyezi Secure 3D, akkor nem fog működni. Kérdezze meg bank semmilyen védelmet, hogy létezhet-e a kártya, különösen akkor, ha egy online kártya kezelés.
    Régebben egy online kártya kezelése BT24 SMS / Token MasterCard Erdélyből

  • Hi Adrian!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy csinál egy tutorial arról termék megvásárlását más oldalak, különösen az Európai Unión kívül.
    Például, szeretnék vásárolni valamit Vásárlás Geek által ajánlott, Cristi helyszínen, és nem tudom, hogyan.
    Vannak magas adók, nehéz körülményeket teljesíteni, megéri-e az erőfeszítés ... stb?
    Egyes oldalakon nagyon jó árak vannak, de: ha az adó megszabadít (magasabb, mint a vásárolt terméknél) ...
    Köszönöm.

  • Kérdés: Miután megvásárolta a kérelmet, és változtatni a telefon, meg kell vásárolni dinou ?? Pt.ca ha beckup való. tel. és hogy ha veszünk egy új telefon már nem áll rendelkezésre az új telefon beckupl vásárolt.

  • Adrian Gudus: Ha engedélyezi a Secure 3D, akkor nem fog működni. Kérdezze meg bank semmilyen védelmet, hogy létezhet-e a kártya, különösen akkor, ha egy online kártya kezelés. Régebben egy online kártya kezelése BT24 SMS / Token MasterCard Erdélyből

    De Cardu Maestro támogatott? Nem, mert ez ..és megy a bank, és kérje, ha azt mondanám, hogy mit 3d rögzítse.

  • adrian: Kérdés: Miután megvásárolta a kérelmet, és változtatni a telefon, meg kell vásárolni dinou ?? Pt.ca ha beckup való. tel. és hogy ha veszünk egy új telefon már nem áll rendelkezésre az új telefon beckupl vásárolt.

    Az oktatóanyag feletti szövegben azt a választ kapja, hogy látom, hogy nem zavarta elolvasni. Azonban tévesen tájékozódtak a biztonsági mentésről. , ha ugyanazzal a google-fiókkal jelentkezik be, amelynek a két opciót már ellenőrizte (fentebb említettük), az összes névjegy, fénykép, alkalmazás, azok adatai, beállításai, háttérképe, könyvjelzői helyreállnak az új eszközön.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.