Tresorit, 50 Giga biztonságos felhőtárhely automatikus szinkronizálással - oktatóvideó

Szia barátok, a mai video tutorial fogom bemutatni a szolgáltatás cloud tárolás / sync fájl, ez az úgynevezett Tresorit, és megadja nekünk a Giga 50 élettartama ingyenes tárhelyet, ha telepíti a megfelelő kliens, lásd az alábbi linket (korlátolt Lifehacker). Tudnia kell, hogy általában csak ajánlani 5 Giga Tresorit szabad akarat nem ismert, hogyan áll együttműködés Lifehacker és GigaOM, így sietni.
Összehasonlítva más hasonló szolgáltatások, Tresorit kínál egy szilárd biztonság minden szinten. Tresorit biztonság olyan erős, hogy azok, akik készek arra, hogy lelkész ezt a szolgáltatást 10.000 dollárt ítéltek oda, vagy akik nem térdel a biztonsági rendszer.
A Tresorit fő funkciója az automatikus szinkronizálás és a mások számára a "kincsek" elérésének biztosítása.
Siti, hogy szükség van, hogy korlátozza a fájlt, hogy az, hogy nem tudunk mászni / fájlokra nagyobb 1,5 Giga, ez a korlátozás lehet emelni később talán cserébe a havi díj természetesen.
Giga 50 szabad felhő tér a maximális tárolási szolgáltatások világ gondolat kell, hogy mennyi helyet kínál más cloud tárolási szolgáltatások:
Google Drive 5 Giga (5 GB) szabad, Maximális fájlméret 10 GB
Dropbox 2 Giga (2 GB) szabad, 300 MB fájlméret böngésző korlátlan asztali tárhely növelhető a 16 GB hivatkozó linket.
SkyDrive 7 Giga (7 GB) szabad, Maximális fájl 2 GB
BOX 5 Giga (5 GB) szabad, Maximális fájlméret 25 MB
Egyéb szolgáltatások:
ADrive - 50 Giga ingyenes
SugarSync Free Giga 5
Talán azt szeretné, hogy saját tárolási szolgáltatást, és a streaming média, ebben az esetben meg kell szerezni a NAS, hogy játszhat az okos személyes felhő: Komplett bemutató beállításáról és egy NAS Zyxel NSA320
A fenti szolgáltatások integrálódnak a mobiltelefonokhoz vagy táblagépekhez is, bizonyos esetekben (DropBox, BOX) van némi együttműködés a felhőalapú szolgáltatás és a telefon / táblagép gyártója között, ebben az esetben az X-telefont vásárló ügyfél 50-60 GB-ot kap. ingyenes tárolás 1 vagy 2 évig. Például kaptam a DropBox-tól 60 GB helyet a szekrényben, mert van Samsung telefonom, ezt a helyet 2 évig használhatom, ezt követően pedig azt a helyet hagyom, amely az „ajándék előtt volt”. ”.
Tresorit jön a teljes piacon cloud tárolási szolgáltatások, mégis sikerült, hogy jelentkezzenek, mert a biztonsági intézkedések már végre, hogy szilárd a biztonságot még a jövő zenéje. Tresorit csapat már úton van, most olyan kliens Android, iOS és a Windows Phone, nem lenne rossz, nem webes felületen a gyors hozzáférést a fájlokat a PC-n, akár egy hordozható alkalmazás, amely fut a botot (mint nem hagy nyomot a fogadó PC).
Tresorit asztali kliens nagyon egyszerű és könnyen érthető, mégis hiányzik a folyamatjelző vagy egy mutatót, amelyek azt mutatják, rakodó szinkronizálás tevékenység nem elegendő, mert a felhasználó nem tudja, hogy a szinkronizálás befejeződött, ha meg kell várni, ha megáll db oldal, stb.
Összesen Tresorit ígéretek, az egyik remélem, hogy a biztonsági intézkedések ülni megbízható szolgáltatást, mert manapság az online biztonság a probléma egyre nagyobb.
Cím szerzés a Giga 50 online tárhely:

http://lifehacker.com/5994394/get-50gb-of-free-encrypted-online-storage-from-tresorit?tag=dealhacker

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (72)

  • Mr. Cristi, van egy kérdés, ha úgy tetszik. Például, ha például én 5 GB elfoglalt és törölhet egy fájlt, ahol engedje? azaz, ha törlünk egy fájlt a 1 5 H H, én engedje gb? Nagyon köszönöm!

  • Elfelejtettem mondani, és felajánlotta 50 Mediafire GB rendelkezik alkalmazás az Android. Lehet, hogy és bemutató szolgáltatást.

  • Helló,
    így van egy kérdésem.
    például szinkronizálja a mappát a Word dokumentumokat.
    Szerkesztése után valamit, automatikusan szinkronizálja a változtatásokat és Tresorit?
    köszönöm

  • Costy:
    Mr. Cristi, van egy kérdés, ha úgy tetszik. Például, ha például én 5 GB elfoglalt és törölhet egy fájlt, ahol engedje? azaz, ha törlünk egy fájlt a 1 5 H H, én engedje gb? Nagyon köszönöm!

    Igen felszabadítja a helyet foglalja felhő ete megegyezik a teljes terület mappák szinkronizálása. Ha töröl valamit a PC, akkor automatikusan törli a felhő, és a rendelkezésre álló hely és frissítik.

  • Salut!
    Hogyan tovább szinkronizál között a mappát, és elérheti azt a mappát server.It adta letiltani szinkronizálni mappát a szerveren, de nem tudom megnyitni.
    köszönöm
    Laurentiu

  • laur222:
    Salut!
    Hogyan tovább szinkronizál között a mappát, és elérheti azt a mappát server.It adta letiltani szinkronizálni mappát a szerveren, de nem tudom megnyitni.
    köszönöm
    Laurentiu

    sajnálom a román nyelvemet, "a calc mappám és a szerver mappa között"

  • Cristian CismaruIgen felszabadítja a helyet foglalja felhő ete megegyezik a teljes terület a mappák szinkronizálása. Ha töröl valamit a PC, akkor automatikusan törli a felhő, és a rendelkezésre álló hely és frissítik.

    Nagyon köszönöm a választ, előre és Mediafire bemutató nagyon jó, köszönhetően ismét egy jó nap!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.