Három módszer, amellyel elolvashatjuk a Yahoo Messenger beszélgetések archívumát - video bemutató

Szia barátok, ebben videotutorial fog együtt tanulni, hogyan tudjuk dekódolni, és olvassa el a levéltár a beszélgetés egy Yahoo Messenger ID. Mint tudod, mindenki ma különösen Romániában, használja MESSAGERIE nevű program Yahoo Messenger azonnali. Valószínűleg ahogy azt sokan akartak olvasni, amit beszélt a barátok, vagy a rokonok és kivel. Nos, ha ez lehetséges néhány alkalmazás, amelyek képesek visszafejteni, és játssza le a beszélgetést. Hogy ez lehetséges legyen, szükségünk van egy alkalmazás nem képes a dekódolást .dat fájlokat, titkosított fájlok tartalmú beszélgetést és 2 feltételeket kell teljesíteni.
Az első feltétel az, hogy a Yahoo Messenger programot úgy kell beállítani, hogy a beszélgetéseket annak a személynek a profiljára mentse, akinek a beszélgetését szeretnénk olvasni. A Yahoo Messenger beállításához a beszélgetések mentéséhez hozzáférnie kell az azonosítóhoz, vagy lennie kell a számítógépen, és be lesz jelentkezve. Ugrás a Messenger listájának tetejére a "Messenger", majd a "Preferences" elemre, bal oldalon kattintson az "Archive" elemre, és jelölje be az "Igen, minden üzenet mentése" első négyzetet, majd kattintson az "Alkalmaz" és az "OK" gombra. A Yahoo Messenger alapértelmezés szerint a telepítés után be van jelölve: "Igen, mentse el az összes üzenetemet, de törölje azokat minden egyes kijelentkezéskor", ami azt jelenti, hogy megmenti a beszélgetéseinket, de amikor az azonosító megadja a Kijelentkezés lehetőséget yahoo messenger) automatikusan törli az összes elmentett híváselőzményt. A Yahoo Messengernek van egy kis beszélgetési menedzsere is, és lehetőséget biztosít számunkra, hogy megnézhessük őket, de ezt a kis kezelőt csak akkor használhatjuk, ha be van jelentkezve az azonosítóba, és csak akkor, ha a Yahoo Messenger klienst beállította a beszélgetések mentésére. A Yahoo Messenger kliens e kis menedzserének eléréséhez lépjen a listára a "Messenger", majd a "Beállítások", majd a bal oldalon az "Archívum" alatt, és kattintson a "Archívum megtekintése" gombra (archívum megtekintése). Ha törölni akarjuk a teljes Beszélgetési Archívumot, akkor kattintson a "Archívum törlése most" elemre. Ha több, különböző azonosítóval rendelkező ember jelentkezik be ugyanazon a számítógépen, akkor az adott számítógépről bejelentkezett minden egyes azonosítónak meg kell állítania a beszélgetési archívumok mentését az archívumok olvasása érdekében.
2 A feltétel az, hogy van, hogy a számítógépes hozzáférés, vagy lehet, hogy mit akarunk olvasni az archívum messenger, mert a számítógépen tárolt, ahol csak jelentkezzen be és beszélgetés.
Hogyan működik a program lehetővé teszi számunkra, hogy olvassa valaki messenger archív anélkül, hogy belépjen az azonosítót és a jelszót bejelentkezés nélkül tudja?
Egy nagyon egyszerű módon, gyenge titkosítással, ezek a szoftverek a mappába mennek, ahol a beszélgetési archívumokat pontosabban a "C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ Profiles" helyen tárolják, és dekódolják a .dat fájlokat. A Yahoo Messenger ezeket a .dat fájlokat a "C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ Profiles" helyre menti, ahol a "Profil" mappában lesz egy mappa, amelynek azonosítója lesz az azonosítóhoz, amelyet a számítógépről naplóznak. illetőleg. Most, a számítógépről bejelentkezett azonosítóval rendelkező összes mappa tartalmaz még 2 további mappát, az úgynevezett "Archívum" és "Saját ikonok" néven. Az egyes profilok "Archívum" mappájában találunk egy másik "Üzenetek" nevű mappát, amely egy mappát tartalmaz minden olyan személy számára, akivel beszélgettünk, és ezeknek a mappáknak ugyanaz a neve, mint annak a személynek az azonosítójára, akivel beszélgettünk. A szóban forgó személy azonosítója alapján elnevezett mappák beírásakor egy .dat fájlt fogunk találni, amely tartalmazza a vita archívumát.
Új bemutató ma bemutatott 2 szoftver és online szolgáltatás, amellyel vissza tudja fejteni ezeket a fájlokat .dat és láthatjuk, hogy mi hangzott el. Egy szoftver telepítése szükséges, de a legtöbb 2 század lehet végrehajtani anélkül, hogy telepíteni, és lehet futtatni egy USB stick egy hordozható alkalmazás. Ha nem szeretné, hogy bonyolítja a szoftver hívjon minket, hogy a 3 változik, ez egy online szolgáltatás dekódolja ezeket a fájlokat .dat minket anélkül, hogy telepíteni semmit a mi PC

A következtetést szeretnék figyelmeztetni minden felhasználó DC, Apex, DC, hogy vonja vissza a részvényeket uiasca partíció C. A kevés ész és egy egyszerű szoftver bárki elolvashatja a beszélgetéseket a Yahoo Messenger, azt tud lopni való bejelentkezéssel használja őket különböző helyeken. Sok felhasználó látni, mit csinál a DC megosztása teljes partíciót C. Bárki adhat böngészhet a részvény, akkor másolja a teljes mappa telepítve Yahoo Messenger és olvasni nagyon egyszerű és szép, amire beszélt rendetlenség . A nagy probléma az, hogy ez megy tovább, mint azt, és sokkal többet tud, mint egyszerűen dekódolni hívásokra Yahoo Messenger !!

Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig ezt a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

FIGYELEM: Ez a bemutató célja utilizatorilot figyelmeztető biztonsági és a meglévő réseket a szoftver segítségével a Yahoo Messenger. Ha megpróbálja azokat látható a bemutató nem vállalunk felelősséget, és a döntés a tiéd. Azt kívánjuk, hogy ezen keresztül bemutató felhasználó a Yahoo Messenger, hogy ismerjék fel azokat bemutató, és megakadályozzák az adatok ellopását vagy a magánélet védelméhez. Minden felhasználó a felelős a tetteiért. Magánélet védelméhez illegális büntetőjogi és erkölcsileg.

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (172)

  • Vannak más programok is egy ilyen dologra. Régóta olvastam a Mess Archive Reader program archívumait. Nincs szükség telepítésre. Elfelejtettem róla ... Sok szerencsét, hogy emlékeztess rám ...
    PS: Köszönöm az oktatókat. Valaki régen írta a hozzászólások szakaszában, hogy "te vagy az egyetlen jó dolog, amelyet Romániában találtak fel az elmúlt 20 évben". Iratkozz fel.

  • Köszönjük, bemutató, igen vettem észre, hogy az utolsó lágy YahDecode lát, és ki volt az, de az első nem néz levelet ismeretlen, így a legújabb verzióját a legjobb.

  • Helló srácok, kedves tanítás és érdekes. Amit el akartam mondani .. ez az archívummal csak a Messenger 9-es és 10-es verzióban működik. 8-ban nem működik, nem találom a Yahoo számítógépemen, nem találom a fájlokat az Archívumban ... ez nem Nem találok semmit, sem profilokat, sem archívumokat, semmit ... De észrevettem, hogy Ön megadta, hogy ha a yahoo messenger régebbi verzióját használjuk, akkor előfordulhat, hogy nem találja ezeket a fájlokat. És Aporopóban az Igen, az Összes mentése Messege ág aktív ... végül .Nem használok újabb rendetlenségeket, mert fájlokat küldtem át, amelyek még mindig furcsa hibákat okoztak .. 9-kor és 10-kor .. Nem tudom, talán Ön is szenvedett .. de meggyőztem magam, hogy a legvers A Yahoo sikere számomra a 8.0 vers! Nem. Hiba, és anélkül, hogy olyan sok ostobaság lenne, mint a 1. és a 9. Ha valóban jobban néz ki, mint az előző versben.Még egyszer köszönöm a "nyilvános" számunkra tett turnékat, és sok türelmet kínálunk nekünk ;)): D

  • Adrian chear volt szüksége, hogy elmagyarázza ezeket a gyerekeket, akik szeretnék, hogy megtörjék a jelszót, hogy szórakozz velem MAM gyermek szenved valamilyen 30 perc elmagyarázni, hogy nem tudja megtörni :))))

  • egy tutorial telepítése Mac OS X-et a PC jó lenne (tájékoztatás céljából) látta, hogy mozog útmutatók szerelési explicit..poate de semmit csinálni majd meg.

    • leopárd: A tutorial telepítéséhez Mac OS X-et a PC jó lenne (tájékoztatás céljából) látta, hogy mozog útmutatók szerelési explicit..poate de semmit csinálni majd meg.  

      Adományozsz egy Apple lapátot a Videotutorial srácai számára, és ők biztosan elkészítik neked;)

  • És nem csak a "Yahoo Messenger" és a "Skype" felületen, még mindig nem tudsz megtörni, csak ellophatjátok, ahogy mondtad. Rég régen egy barátom adott nekem egy "Skype" nevű webhelyet, amelyet állítólag nekem kellett Bejelentkeztem, betettem a bejelentkezési azonosítót és a jelszót, és hozzáférhettem néhány mosolyhoz. Utána tudod, hogy rájöttem, hogy Firefox-on vagyok, most Firefox-on vagyok, és megtudtam a "WOT" plugin-ot. http://www.mywot.com/ .
    És miután telepítette a böngésző meglátogattam a helyszínen újra megmutatta mia:
    "Ennek a webhelynek jó hírneve van." És még akkor is, ha nem írnánk be helyes felhasználónevet és jelszót, továbbra is belépnénk a webhelyre. Most csak ezt a bővítményt használom, ami nagyon jó és hasznos. Arra sürgetjük, hogy telepítse ezt a bővítményt. barát "már nem a barátom. Mostantól vigyázzunk oda, ahova hozzáférünk és mit csinálunk, mert a veszély" minden sarkon "van.
    Ami a BRAVO bemutatót illeti: Sok szerencsét, ketten nagyon jó dolgot csinálsz, amikor sok új kezdő felhasználót és még egy kicsit "szakembert" megtanulsz és irányítasz az internet rejtélyes világában. Miért vettünk idézőjelekbe a "biztosítókat" hogy senki sem tud mindent a pc-ről. Ennyit kellett mondanom ma. BAFTA még mindig !!!

  • Hűvös .... tudna-e oktatóanyagokat készíteni más típusokról, például az Messengerről, átugrások nélkül?

  • Salut! Abból, amit láttunk a bemutató, nem bűncselekmény nem hiszem, hogy szükséges volt, hogy facut.Fiecare intimitás lui.E egy bemutató haszontalan, de megpróbálhatod más dolog a legszükségesebb a PC, nem sérti a magánélet, barát, rudelor.Nu barát vagy kapsz ötleteket puska eltört, ellopták, vagy talált parole.Sunt problémák elég száraz fa az erdőben internetului.In többit, és sok hasznos videotutoriale.Dar újra megsértése nélkül adatvédelmi, illetve segíti ezeket a gyerekeket, hogy kárt cuiva.E bűn, mert te jó, és ne hagyja, hogy jó napot lor.O.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.