Nagy fájlok gyors átvitele két távoli számítógép között SSFT segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni egy nagyon gyors módszer, át fájlokat a barátok, kollégák, rokonok, stb. Transzfer ez fog történni egy kis hordozható alkalmazás, amely nem igényel telepítést, és lehet futtatni a Windows 98 / ME / XP / Vista vagy Windows 7. A kapcsolat a két gép között (az egyik, hogy megkapja a fájlt, és küldje el a fájlt) végzi TCP IP, így kap a sávszélesség által kiosztott az Internet szolgáltatója elvégzésére fájlátvitel. Ez át fájlokat és a NAT. Ennek előnye az, hogy softulet képes folytatni egy megszakított átvitelt. Ha véletlenül törli, vagy elveszíti az internetkapcsolatot át elküldeni ugyanazt a fájlt, akkor folytassa a letöltést, ahol abbahagyta. Ennek ellenére, kérem nézze meg ezt a videót bemutató, hogy hogyan kell csinálni pontosan.

Megjegyzés: Ha a tűzfalat, akkor blokkolja a jelzett megelőző alkalmazás és hozzá, hogy ezt a kivételt a tűzfalon. Továbbá ha egy router, akkor létre kell hozni egy port forwarding a port a kérelemben. Nyomon követheti oktató kapcsolatos Port Forwarding Ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

    • manu:
      Ti szikla, ha meg tudod csinálni a tuturial PC alkatrészek fonttal 2000 köszönöm

      Hi Manu. Tettünk útmutatók létrehozásával számítógép alkatrészeket. Ha nem találja, tudok segíteni, hogy kap egy konfiguráció a számítógépet, amíg 2000 ron. Itt található meg a messenger: retex_24bbc. Én elintézem ezt a mindennapi életben, és azt hiszem, tudok segíteni.

  • fogadtatás
    Nagyon érdekes szoftver. Tényleg szükség van rá, mint ez, és hordozható. Mint egy javaslat: Érdekelne, ha van olyan program, amely automatikusan, hogy a hálózati helyek között 2 pc csatlakozik a router. Ez nagyon érdekes bemutató erről. Sok szerencsét a jövőben!

    • RETEX:
      fogadtatás
      Nagyon érdekes szoftver. Tényleg szükség van rá, mint ez, és hordozható. Mint egy javaslat: Érdekelne, ha van olyan program, amely automatikusan, hogy a hálózati helyek között 2 pc csatlakozik a router. Ez nagyon érdekes bemutató erről. Sok szerencsét a jövőben!

      és szeretnék egy oktatóanyagot erről a témáról ....

      Ezzel a programmal vihet át és LAN intro?

    • ASSASSIN80:
      Sajnos MERGE ad nekem ERROR: A csatlakozás nem sikerült

      Costin:
      probléma! ip táska az összes lépést Ön által megadott, és csak te segíthetsz nekem conection faild mondjak?

      Olvastad az oktatóanyag feletti szöveget? főleg, hogy el kellett olvasni a "MEGJEGYZÉST" ....

  • Részletesen visszatérek, a hibával kapcsolatos probléma csak akkor jelenik meg, amikor el akarom küldeni, hogy az elküldendő minél olajosabb legyen, mi lenne a probléma, tudna valaki segíteni ???

  • HFS (HTTP File Transfer) erősebb, mint ssft adom sher minden vegyület
    nem csak egy bizonyos fájlt

    És ez hordozható és menj website

    És akkor is, ha megy rajta dyndns dinamikus ip no-ip stb.

    Nagyon cool

  • hello srácok, tudnál csinálni egy oktatóanyagot arról, hogyan tegyél logót egy videóra, amint az a tévében ott jelenik meg a sarokban, mint a pro tv antenna 1 stb.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.