Korlátlan File Transfer, gyorsan és biztonságosan böngészők között

Korlátlan File Transfer, gyorsan és biztonságosan böngészők között

Fájlok átvitele az interneten keresztül képtelenség előtt. A küldő kell mászni a fájlokat a szerveren, mint akkor, a címzett letölteni őket, és hogy a súlyos korlátai mérete, tárhely és a sebesség. Összesen őrület, hogy fogyaszt időt és az idegeket Tocea minket.
Miután bevezették WebRTC, Tud átvinni az adatokat közvetlenül böngészők között nélküli szolgáltatás közepén. Vajon látja a horizonton, a szociális háló, teljesen ingyen!

Korlátlan File Transfer, gyorsan és biztonságosan böngészők között

A reep.io szolgáltatás segít létrehozni a böngészők közötti kezdeti kapcsolatot, és létrehozhat egy rövid linket, amely összeköti a böngészők között. Ez a kapcsolat biztonságos, és emellett a reep.io szolgáltatásnak semmi köze nincs az átvitt fájlokhoz vagy magához az átviteli sebességhez.
Előnyök reep.io:
Nincs határa a fájl mérete
Nincs sebességkorlátozás
Mi biztosítjuk kapcsolat
Van egy egyszerű webes felületen
Ugyanazt a fájlt, ugyanazt lehet letölteni egyszerre több fogadónak.
Hátrányok:
Nincs kapcsolat tartják után a böngésző bezárása
Az átvitel során a böngészők kell maradni a
Mi nem folytatódik fájl
Mint látható, van néhány hátránya, de ezek nem olyan fontos, és el lehet távolítani egy kis türelemmel és odafigyeléssel.
Természetesen, WebRTC a jövő. Ha úgy gondoljuk, hogy ennek Web RTC sokat lehet tenni. A helyi kapcsolatok, ahol nincs internet kell újra feltalálni a globális szociális háló. Végül, mi lesz, hogy közvetlenül kapcsolódik, nem közvetítőkön keresztül.
Dan kollégája Kösz a tippet. Ő útmutatók: zsinór, HTML, OpenOffice.
Web Service reep.io



Video bemutató - Korlátlan, gyors és biztonságos fájlátvitel a böngészők között

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

    • Ahhoz, hogy menjek!
      Próbálja bármilyen böngészővel, kivéve IE és az Edge, mert mindkét esetben WebRTC nem támogatott.
      Támogatott böngészők:
      Firefox
      króm
      Chrome Android
      Opera

  • Üdvözlet Cristi. Érdekes, de látom, hogy vannak "bizonyos hátrányok", amelyek szerintem könnyen kiküszöbölhetők https://send-anywhere.com/. Szintén a böngészőn keresztül (ha a felhasználó nagyon akarja), vagy még egyszerűbben mondom, az alkalmazás telepítésével (a letöltési részben látva, bármilyen típusú "rögzített vagy mobil" platformot támogat). A "mínusz" fejezetben csak a méretkorlátozást (2 GB gondolom, nem vagyok biztos benne, hogy nem voltam kíváncsi ...) átadjuk, amely a böngészőben érvényes, de a telepített programban nincs korlátozás, személyesen elküldtem a több, mint 60 és néhány GB egyetlen kóddal; 6 karakterből álló kód (számok és / vagy betűk) jön létre, amelyet elküld a címzettnek (címzettek, ha több van, akkor nem számít), és a feladónak lehetősége van "elemet" kiválasztani (azaz valós időben letölteni, mindkettővel együtt) eszközöket, vagy egyfajta "megosztás" 24 órán keresztül, amely idő alatt "határozatlan időre letölthető"). Őszintén szólva, talán vannak más hátrányok is, nem találtam, de talán tudsz készíteni egy bemutatóról https://send-anywhere.com/Természetesen, ha úgy gondolja, hogy érdemes támogatni. Maximális Egészség és egy új év, ahogy szeretnéd !!! Alin.

  • Üdvözlet, Adi, úgy tűnik, hogy nem figyelted oda, amit Cristian mondott, ennek a szolgáltatásnak nincs szüksége fiókra, legyen az ingyenes vagy térítés ellenében, mit értett, azaz a "mega.co.nz" -nél legfeljebb 50G-ja van. és a nagy fájlok átvitele a mega-on nagyon nagyon gyenge, tehát ne írj ostobaságot, mielőtt dokumentálnád magad ...
    Köszönöm Cristiannak ez az információ nagyon jól működik, kiváló munkát végez, hogy szeretteket szerezzen ...

    • Én a helyszínen és a letöltési sebesség nem gyenge egyáltalán, őszintén mondom. Talán sebesség rossz miatt internetszolgáltató, ami nekem nem ez a helyzet.

  • Hol lehet letölteni, nem találok semmilyen asztali vagy documente.Totul menni, hogy a bemutató, de nem találom letölteni.

    • A letöltés végén van egy megerősítő üzenet, és miután megerősítette a mentést, a fájlt átmenetileg a letöltések mappájába, a letöltéshez beállított mappában, a „letöltések” mappába helyezik át.
      Az üzenet ugyanaz, mint a rendszeres letölthető.
      Talán nem vetted volna észre az üzenetet, és a fájl átkerült temp. A letöltések.

  • Egy ideje megtanultam ezen a webhelyen, amelyet néhány csodálatos ember összehangolt, hogy hogyan továbbíthatom a fájlokat torrenseket létrehozva. Aztán találtam egy megoldást, amelyet csak akkor magyarázok meg, ha még nem használta: ha át kell adnia valamit két számítógép között, függetlenül a közöttük lévő távolságtól és a fájl méretétől, anélkül, hogy az FTP-re és valami másra ütné a fejét, átvitel, vagy amelyek nagyszerű tárhelyet biztosítanak, futtassa a teamwiever funkciót közöttük, és a fájlátvitel mindent megold az Ön számára, egyszerű és hatékony.

    • A Team Viewer egy megoldás, de bonyolultabb és kevésbé "bizonytalan", mivel a Team Viewer szerverek elfoghatják a fájlokat.
      A bemutatott módszer nekem WebRTC viszonylag biztonságos, mert nincs a közvetítők között, a két böngésző.

  • Tudom, én szoktam használni ezeket a szolgáltatásokat, hogy személyes kapcsolatokat, hogy fisieru. és minden az emberen múlik, hogy valamit megosztani, hogy feltöltési sebesség. Így létezett a telefon szolgáltatás

      • Arra gondoltam, hogy vannak olyan alkalmazások, amelyek nem igényelnek böngészőt, amely ebben a műfajban működik. és egyikük a fájlkezelő, amely szintén linken keresztül továbbítja fájlokat

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.