Fájlátvitel maximális hálózati sebességgel, az operációs rendszertől függetlenül - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk fájlok között több számítógép ugyanazon a hálózaton, még ha különböző operációs rendszereken futnak. Tegyük fel, hogy 3 3 számológépek és laptopok ugyanazon a hálózaton, és egy Windows, egy futó Ubuntu és a többi Mac OSX. Általában konfiguráció és a fájlok két futtató különböző operációs rendszerek fáradságos és nehéz beállítani. Az alkalmazás, amit használunk ma nevezik átadás-on-lan, és a Java-ban írt, tehát ez azt jelenti, meg kell, hogy a Java Runtime Environment telepítve a Windows. Ubuntu akkor nem kell telepíteni java ehhez az operációs rendszerhez már tartozik OpenJDK alternatívát Sun Java. Ennek az az előnye, hogy az alkalmazás nem igényel telepítést, hordozható, platformfüggetlen jelenti, hogy futni fog minden operációs rendszeren.
Képzeld el, milyen hasznos ez az app, ha van egy kis cég, 4 5-számítógépek, mennyire megkönnyítheti ezt fájlátvitel alkalmazás. Anélkül, hogy speciális konfiguráció, problémamentes, és a legnagyobb előnye az, hogy futtatható bármilyen operációs rendszer és annak módja változatlan marad. A alkalmazás beállításait lehetőségünk van beállítani egy avatart lévő számítógépek a hálózaton is könnyebb felismerni őket, ha azt akarjuk, hogy másolja a fájlt az egyik közülük. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tegyünk hálózati fájlátvitel gyorsan és egyszerűen, függetlenül attól, hogy a használt operációs rendszer segítségével az átadás-on-lan

Link a letöltéshez: http://code.google.com/p/transfer-on-lan/

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

    • lee:
      az átviteli sebesség?

      Átutalásra egy nagy fájlt, és tudom, írok a lap elküldése a sebesség, de nem több, mint 10 12 MB másodpercenként hálózati kártya, amely a határ, ha van egy gigabites hálózati át 100-valami MB másodpercenként, hanem hogy az összes csomópont legyen Gigabit.

    • Az oktatóprogram nagyon jó, a szoftver a Windows 7 home / prof / ultimate 64 bit-en működik / az, amelyet Adrian ad, nem működik a win 7-en, ha belép az ő által megjelölt hivatalos oldalra, akkor a futtatható 0.4.4-es verziót fogja találni, amely tökéletesen működik a fenti verziókon. Adrian, kérjük, ha van ideje oktatóprogram készítésére, amely kizárólag az alkalmazások (csak az alkalmazások) mentésével (biztonsági másolattal) nyer a Win 7-től (bármilyen verzió). Köszönöm.

  • Szia! Szuper bemutató! Elnézést kérek, tudom, hogy nem a megfelelő oszlop! Adrian úr, kérlek, hogyan oldhatom meg ezt a "usb nem ismeri fel (kód: 43)" problémát. 7 bites Windows 32 Enterprise verzióm van. Frissítve van. Az illesztőprogramok eredetiek. Azt mondja, mikor akarom használni a 20 GB-os HDD-vel rendelkező videokamerát (JVC GZ-MG20). Néhány pálcával is ez történik! Megemlítem, hogy ennek a kamerának nincs illesztőprogramja. Kérem, segítsen nekem néhány tanáccsal, vagy mondja meg, ha van esélyem. Mindenhol olvastam az interneten, és nem sikerült. Hiába használtam a Microsoft által ajánlott szoftvert. Mi a teendő, miért nem működik az USB a fényképezőgépen és a másik 2 boton? Csatlakoztam a kábelt a számítógép összes USB-jéhez. Más eszközök értem működnek, úgy értem, amikor USB-t használok. Kérem, segítsen nekem, mondja meg, hogy a számítógépről, a videokameráról vagy a szoftverről szól. Nagyon köszönöm a türelmét!

    • zame77:
      Mi tisztelgett! Super tutorial! Bocs, tudom, hogy ez nem a megfelelő részt! Sir Adrian lesz szíves hogyan tudom megoldani ezt a problémát "USB nem ismeri fel (code 43)". Én a Windows Enterprise 7 32 kicsit. Ez frissíti a nap. A meghajtók eredeti. Azt mondják, ha szeretném használni kamerával (JVC GZ-MG20), amely egy 20 GB HDD. Történik, és egy pár botok! Megemlíteni, hogy ez a szoba nem vezetők. Kérem, segítsen nekem tanácsot vagy mondd meg, ha van egy esélyt. Olvastam az interneten, és mi nem. Régebben Microsoft szoftvert ajánl a semmiért. Mi a teendő, miért nem megy az USB stick 2 más oldalakra? Én csatlakoztassa az összes USB-eszközt calculator.Alte webhelyek munkám, úgy értem, amikor az USB-ul.Va kérem, segítsen nekem, mondd el, ha ez a számítógép, videokamera vagy a szoftver. Köszönöm szépen a türelmet!

      Abból, amit látok a hivatalos honlapján JVC nem nyújt a vezető számára a kamera még a kézi. Pdf is meg van adva, hogy felismeri a Windows XP. A CD-t úgy, hogy te?
      Ami azt, hogy nem ismeri fel a 2 botot, nem tudom, mit mondjak ... felismeri őket egy másik számítógépen? Telepítette a lapkakészlet illesztőprogramját?

  • Kerestem itt, egy módszert, hogy gyorsan át két számítógép csatlakozik egy hálózati kábel alaplap retea.Care mik a lépések? Megpróbáltuk ezt a módszert között asztali és a laptop, mind a frissített illesztőprogramokat, de kapcsolat a két rendszer nem itt történt gyanítja, hogy létre kell hoznia egy közös része a két sisteme.Unde tudom rosszul, és hogyan lehet, hogy egy átviteli ezzel a módszerrel? (abban az esetben, ha nem rendelkezik internet az Ön rendelkezésére vagy hálózatba kapcsolt számítógépekből, nagy tároló eszközöket kelljen át egyik HDD a másikra)

    • Marian:
      Kerestem itt, egy módszert, hogy gyorsan át két számítógép csatlakozik egy hálózati kábel alaplap retea.Care mik a lépések? Megpróbáltuk ezt a módszert között asztali és a laptop, mind a frissített illesztőprogramokat, de kapcsolat a két rendszer nem itt történt gyanítja, hogy létre kell hoznia egy közös része a két sisteme.Unde tudom rosszul, és hogyan lehet, hogy egy átviteli ezzel a módszerrel? (abban az esetben, ha nem rendelkezik internet az Ön rendelkezésére vagy hálózatba kapcsolt számítógépekből, nagy tároló eszközöket kelljen át egyik HDD a másikra)

      Próbálta már a szoftvert bemutatott a bemutató videót? Milyen ablakok mindegyik? További részletekért kérjük, ne hiszem, a csillagok és a válasz függ a konfiguráció. kábelt használ a érintkezőkiosztás átmenni? ha nem, akkor ez lehet az egyik probléma!

      • AdrianGudus: Próbálta már a szoftvert bemutatott a bemutató videót? Milyen ablakok mindegyik? További részletekért kérjük, ne hiszem, a csillagok és a válasz függ a konfiguráció. kábelt használ a érintkezőkiosztás átmenni? ha nem, akkor ez lehet az egyik probléma!


        Egy múltbeli tényre utaltam, amikor megemlítettem azt a tényt, hogy "megpróbáltam", hogy abban az időben nem tudott információt keresni ezekről az átviteli módszerekről. Megértem, hogy mindenféle "példány" van, amikor a hozzászólások részben feladnak, de a bemutatott helyzet meglehetősen egyszerű | Az adatok átvitele az egyik operációs rendszerről a másikra | Megfelelő műszaki adatok: A használt kábelt az illető személy szállítja egy MT3 modem csomagjában.

  • Helló, órákig küzdöttem annak érdekében, hogy megoldást találjak a problémámra ... a mikrofonom nem működik, vagyis az első csatlakozó nem érzékeli a mikrofont, a fejhallgató nem hallható, de a kicsi nem működik, ismét hátamba helyezem. minden rendben van, nem értem, mi lenne a probléma, néhány nappal ezelőtt rendben volt, majd egy reggel észrevettem, hogy már nem "működik". Ha tudsz nekem segíteni, kérlek ?!

    • csillogás:
      hello, küzdök az órát, hogy megtalálja a megoldást a probléma ... nem megyek Mike, nem úgy értem, jack érzékeli előtt mikrofon, fejhallgató hallható, de kevés nem megy, tettem a hátsó és van minden rendben, nem értem, mi a probléma, néhány nappal ment rendben van, akkor egy reggel vettem észre, hogy "már nem működik". Ha tud segíteni kérem tovább!

      Nem ad részleteket az Ön számára, hogy a válasz csak az lehet, http://screenr.com/WWZs

  • akkor forduljon hozzám a messenger id túl jó nekem, hogy nem adhat felvilágosítást. hangkártya VIA High Definition Audio I, más részleteket? Köszönöm, hogy a videó egyébként!

    • csillogás:
      akkor forduljon hozzám a messenger id túl jó nekem, hogy nem adhat felvilágosítást. hangkártya VIA High Definition Audio I, más részleteket? Köszönöm, hogy a videó egyébként!

      Van, ha úgy gondolja, hogy valaki felveszi Önnel a kapcsolatot "MES" -el, akkor súlyosan tévedsz haver. Senki sem fog felkeresni a problémát. Miért nem fog senki kapcsolatba lépni veled az asztalon :))), hogy megoldja a problémáját? Egyszerű !!! mert nincs mit nyernünk.

  • hi @ működik az rds hálózati felhasználók között? vagy csak egy környéki hálózathoz vagy csak személyes kapcsolóhoz?

    • BOGDY:
      hi @ működik az rds hálózati felhasználók között? vagy csak egy környéki hálózathoz vagy csak személyes kapcsolóhoz?

      ha mások az alkalmazás telepítve van, akkor működik RDS hálózat és a hálózat bármely, amíg nem akadályozzák az útválasztók vagy tűzfalak.

  • Sir Adrian, amikor megvásárolta a kamera nem kap semmilyen CD-t. PDF kézikönyvet, láttam magam. Megpróbáltam ezt a címet, de nem illesztőprogramokat ezt a fickót. De megoldotta a problémát ma. Hogyan? Telepítettem, és köszönöm, hogy (I követte a bemutató, hogy megtanultuk, mit kell tenni, ha a Windows XP telepítése után a Windows 7), Windows XP dual boot, és a meglepetés az volt, hogy a Windows XP felismerte a fényképezőgépet és a másik két uri.De bot, nem tudom? Windows 7 telepítse a nap. Különben is, köszönöm szépen!

  • Mi van ezzel az önelégültséggel? Nem akarod, hogy most letartsam magam, csak azért, mert mondtam ezt a mondatot? Nem tudom, miért kerültél bele a vitába, ha még a jó modorról sem hallottál, akkor semmisség vagy nekem, elvégre nem tudom, miért adtam neked ezt a választ, mert egyébként semmi nyereségem nincs. , barátságos tanács, van munkája, ha továbbra is szeretne valamit nyerni, vagy ... jobban elmenni!

    • csillogás:
      És mi olyan arrogáns, hogy? Akarsz lógni velem, és most csak azért, mert azt mondtam, ezt a kifejezést? Nem tudom, hogy miért jött létre, hogy a kérdés még modora még nem hallottam, te egy senki nekem, miután minden, amit nem tudom, mit adtam a választ "egyébként már semmit sem nyerhet" az úton , baráti tanácsot, és a munkát, ha még mindig szeretné, hogy van valami, hogy nyerni vagy ... jobb szabadságra!

      Fara Virusi CSAK az ő nevében beszélt, és nem tartozik a videotutorial.ro csapathoz. Véleményünk különbözik az ő véleményétől. Az embereket a lehető legnagyobb mértékben segíteni kell, és nem feltétlenül kell valamit keresnie, amikor valaki segít. Ezért erőszakolja ezt az országot, senki sem tesz semmit, ha nem kapnak valamit. Több, mint hibás gondolkodás ... ez beteg!

      • AdrianGudus: No vírusok beszélt csak a nevét, és nem része a csapatnak videotutorial.ro Véleményünk különbözik adni. Az embereknek szükségük van segítség, amennyire csak lehet, és nem kell nyerni valamit minden alkalommal, amikor segít valaki. Ez az, amiért ez az ország csúszik lefelé, senki nem tesz semmit, kivéve, ha kap valamit. Azt hiszem, több, mint a sérülés ... egy beteg!


        Csak azt mondtam, hogy az ESM nem lehet segíteni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.