Gyors és ingyenes videokódolás az Ati Stream technológia és az Avivo Video Converter segítségével - oktatóvideó

Hi barátok, bemutató ma beszélünk video átkódolás ATI Radeon, akkor azt csak a szabad eszközök, ez a szoftver van Avivo Video Converter és a Catalyst Control Center vezetők ATI Radeon, akkor használja a hálózati óriás videokártya ATI stream technológia, ATI stream technológia hasonló Cuda Nvidia.
Mi átkódolás?
Átkódolás halad egy fájl videó és audió egyik formátumból a másikba formátumban, például van egy film készült, a kamera MPEG 2, akkor tömörítetlen és tanfolyam egy elegendő hosszúságú, az ingyenes szoftver Avivo video konverter, tudjuk folytatni olyan formában, hogy korszerűbb, modern formában a kodekek legújabb és sikerül tömöríteni nagyon sok a fájl minimális minőségi veszteség, néha a minőség romlása nagyon nehéz észrevenni egy példa codec ragyogó és meglehetősen vitatható (szükséges feldolgozási teljesítmény magas kódoló és dekódoló) híres stroke vagy H264, akkor jönnek a különböző tartályok, a jobb érzés konténerbe MP4 alkalmas és streaming az interneten, és megtekinti a nappaliban a DVD-lejátszó (ha támogatja a MP4).
Beszélhetünk codec felett 10 oktatóprogramok és úgy gondolja, hogy mindent, amit befejezni, ez egy komplex világ tele technikai szempontból, hogy az átlagember nem hajlandó megemészteni.
Miért használja a videokártya?
A válasz egyszerű, a videókártya teljesítménye sokkal nagyobb, mint a processzor, sajnos ez az erő csak akkor használható a végrehajtását ismétlődő feladatokat, mint teszi videó óta átkódolás szükséges nagy erőt feladatok elvégzéséhez ismétlődő, videokártya tökéletesen illeszkedik a képbe, be van kapcsolva és lehet futtatni egy nagyon nagy számú hasonló műveletek.
Természetesen a videokártya nem lehet összehasonlítani a processzort, amikor elég intelligens ahhoz, hogy multitasking, videokártya szörnyeteg egy hatalmas erő, de anélkül, hogy rugalmasságát, hogy van egy processzor.
A kombináció ATI Avivo Video Converter, és mi csak előnyökkel, a szoftver ingyenes képest Badaboom (Nvidia Cuda), Videokártya jelen van a legtöbb számítógépen, és ez egy szégyen, hogy nem használja, hogy néhány dolgot.
A szám kisebb formátumok: H.264, VC-1, WMV9, WMV9 PMC, MPEG-2, 4 MPEG, DivX, iPod, PSP, de a jövőben ez minden bizonnyal növeli.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • igen, mindaddig, amíg van merevlemezed az összes pontszám megszerzéséhez, nekem van egy a 750-ből, és csak 2 játékom van -

    • érdekében, hogy az, hogy az összes hardver-partíció van egy ilyen, és én csak 750 2-ua rész -. - "  

      Tudod, hogy annyi partíciót akar, és ha van egy kemény 100 GB lehet, hogy a partíció 50 gb egyik 10.Cristi 40 és egy másik, hogy tudom, hogy van TB 1 helyet, de azt mondtam, hogy ez nem anyag

  • Igen igazad van, hogy nagyon hasznos, mert keresek egy programot a tömörített videó, különösen azért, mert elfoglalták a tv esztergályos esztergályos a helyszínen, és ha felvesz egy TV-esztergályos felvételi idő kimentem egy nagy fájlt; és a te segítségeddel megtaláltam a megfelelő programot tömörítő video fájlokat, hogy illeszkedjen a különböző támogatások információ tárolását, jó neked, hogy te a bemutató, mert ez sokat segített.

    • Igen igazad van, hogy nagyon hasznos, mert keresek egy programot a tömörített videó, különösen azért, mert elfoglalták a tv esztergályos esztergályos az idő, és ha én felvenni tv esztergályos felvételi kimentem egy nagy fájlt , és a segítséget találtam a megfelelő programot tömörítő video fájlokat, hogy illeszkedjen a különböző támogatások információ tárolását, jó neked, hogy te a bemutató, mert ez sokat segített.  Idéz nekem

  • hello,
    Van egy videokártyám, amelyet 4870-en gyártott a zafír ... és a Windows 7 64 bites ..... most a kérdésem a következő ....... van katalizátor-vezérlő központja Tőled töltöm le az oldalról, ahogyan a bemutatóban vagy zafírból ki az alaplapgyártó ???
    Előre is köszönöm

    • hello,
      Elővettem az ATI Sapphire 4870 7 64 bites Windows .. és most ..... A kérdésem ez ....... ATI Catalyst Control Center adom le az oldalról, ahogy néz bemutató vagy zafír aki a producer alaplap?
      Előre is köszönöm  

      Hol töltse le őket, ez nem számít. Azt mondanám, hogy ez letölthető ATI. Még márkás Saphire minden benne készült ATI, összetevői.

      • Hol töltse le őket, ez nem számít. Azt mondanám, hogy ez letölthető ATI. Még márkás Saphire minden benne készült ATI, összetevői.  

        köszi a választ ....... de most egy másik problémába ütköztem .... Mkv vagy avi fájlt szeretnék használni, hogy valami kisebb méretűvé alakítsam, de ez nem engedi meg nekem, ismeretlen fájlnak mondja, de csere egy mpg fájlra hagy ... mit tehetek ??? köszi

    • 6

      Helló elfelejtem Találtam néhány illesztőprogramokat a videokártya az Ön 4870 7 64 bites Windows; Egyes oldalak járművezetők Remélem, hogy hasznos lehet az Ön számára, de azt tapasztaltam, mind így ha nem jó; Nem tudom, hogyan kell adni egy tippet: jobb ha egy frissítést windows7 rám talált a vezető én alaplapi ATI Radeon 5870 a slot PCI-E driver frissítés a Windows 7; így adtam egy frissítést, és találtam a gépjárművezetők minden összetevője PC, de: figyelem, vigyázz, hogy egyes vezetők nem feltétlenül kompatibilisek, mint például a hálózat az én fórumon nem én nem találta a megfelelő meghajtót, így mentem a honlapján az alaplap gyártója és letöltöttem a driver; és ha minden kötél szakad menjen, ha nem adnak tanácsot, hogy letölt egy programot a lenti link, amely azt hiszem, hogy meg fogja találni az összes illesztőprogramok PC:

      És egyébként is elfelejtettem megkérdezni, és a linkeket a vezetők:

      http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit

      http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

      És lehet azt javaslom egy tipp: ha úgy tetszik, hogy mely összetevők, a PC kíván letölteni ezeket a programokat az alábbi linkekről:

      http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.54-setup-en.exe

      http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.54-64bits-en.zip

      http://www.techpowerup.com/downloads/1798/TechPowerUp_GPU-Z_v0.4.3.html

      http://www.techpowerup.com/downloads/

      Aztán végül úgy gondolja, akkor sikerül megoldást találni a problémára, úgy, hogy minden, amit mond jó szerencsét.

  • Amit észrevettem, a szoftver elérhető a Radeon HD sorozatú videokártyákhoz a PCIe foglalaton. Az X sorozatnál ... és az AGP sloton nem láttam elérhetőnek

  • Ahogy mentem megtalálni slot videokártya az Eszközkezelőben, de nincs AGP vagy PCIe slot írni és írni csak radeon hd sorozat 4500

    • Ahogy mentem megtalálni slot videokártya az Eszközkezelőben, de nincs AGP vagy PCIe slot írni és írni csak radeon hd sorozat 4500  


      Ha ez egy újabb számítógép nagyon valószínű, hogy 16 PCIe slot.
      Általában a régebbi AGP kártyákat.
      Használja Everest vagy SIW, hogy megtudja, melyik slot a kártyát, vagy üljön lazítani számítógép belenézel, valamint egy slot valahol írni a PCIe vagy AGP.
      Ha minden sikerül, az alaplap modell, és hogy a futás (virtuális) a gyártó honlapján, ott van a termék előírásoknak.

  • A szoftver jó, figyelembe véve, hogy mit tud, és megbízol bennem és a mokában, DE én személy szerint az Aimersoft DVD Studio Pack-et használom.
    Szoftver, amely lehetővé teszi számomra, hogy a Symbian SmartMovie CONVERTER ptr így 1G illeszkedik a kártya AVI formátumú film 2 sau3.
    Azt akarom tudni, ha ATI videokártya, és egy (Intel) egy leptop: YOU használhatja ezt a szoftvert és letölthető???

    • A szoftver jó, figyelembe vedereceea hogy ismer engem, mokka piacon, mivel azonban személyesen használják Aimersoft DVD Studio Pack.
      Szoftver, amely lehetővé teszi számomra, hogy a Symbian SmartMovie CONVERTER ptr így 1G illeszkedik a kártya AVI formátumú film 2 sau3.
      Szeretném tudni, hogy nincs-e ATI videokártyája, és van-e még egy videokártyája (intel) egy laptopon. LETÖLTÖTTÉK ÉS HASZNÁLTÁK EZT A SOFT ???  

      Nem volt elég világos az oktatóanyag? Van Oarenu-nak értelme? Mivel ez az ATI terméke a PLACILEVIDEOATI számára, hogyan működhet?

  • A puha, tiszteletre méltó és szabad ckiar kell menni minden számítógépen hordozására képes a videokártya és a processzor cit.Deci hogy minden jó, nekem, mivel azok kereskedelmi szoftverek és ingyenes.
    Thanks pt.raspuns, nem nekem le azt.

    • A puha, tiszteletre méltó és szabad ckiar kell menni minden számítógépen hordozására képes a videokártya és a processzor cit.Deci hogy minden jó, nekem, mivel azok kereskedelmi szoftverek és ingyenes.
      Thanks pt.raspuns, nem nekem le azt.  

      Értem fázis kereskedelmi szoftver ingyenes.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.