TP-LINK TL-WR740N, szuper olcsó és szuper jó vezeték nélküli útválasztó, bemutatás és beállítások - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy vezeték nélküli router, rendkívül olcsó, de nagyon jó.
A csillag ma TP-Link TL-WR740N vezeték nélküli router, amely bocsát ki B, G és N, de (150N).
Amikor kihúzta Soha nem képzeltem, hogy túl képes, de amikor bekapcsoltam és tettem dolgozni én is csodálkoztam, hogy az ár?
Az adminisztrációs felület rendkívül jól szervezett, a mindenki ízlése, a bal van almenük, a beállítás a középső és a jobb oldalon van, ahol megtaláljuk a help-valahányszor kontextuális magyarázatok nagyon világos.
Ez a router lehet állítani másodpercet, laptop számítógép kapcsolódott nagyon gyorsan.
Azt kell mondanom, hogy a 2 méterre ez a router D-Link DIR 655, én nem érzem bármelyik pillanatban semmilyen konfliktus, azt kell mondanom, hogy a D-Link router 5-szer drágább, TP-Link CPC nem otthon érzik majd magukat erős jelzés nincs második D-link.
Vettem ezt egy router, hogy telepítse a router firmware után piacra, kiderül, az egyik 90 lej perforált router 3-4-szer drágább, minden további nélkül extra költség.
A bemutató alatt mentünk keresztül gyorsan beállítások és megmutattuk, mi a fontos, bemutattam az összes beállítást úgy, hogy nem fogják használni őket egyébként senkinek.
Hamarosan teszek egy oktatóvideót DD-WRT firmware-TP-Link TL-WR740N, ott valószínűleg ragaszkodni fog többet beállításokat.

Router látható a bemutató.
Wireless Router TP-LINK TL-WR740N, Wireless B, G, N

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (302)

    • Üdvözlet, Cristi, én is megvettem ezt a TP-Link TL-WR740N útválasztót, nagyon elégedett vagyok vele, de azt akarom, hogy mondd el nekem, hogy két hálózatot tudok létrehozni ezen a routerön, de más-más névvel, és a másikkal, és hová megyek ehhez Nagyon szépen köszönjük .

  • net vagyok rabja RDS kicsit furcsa, de én értem a ház négyzet modem kábellel csatlakozik a vezeték és a szúnyogháló kábel tudok MIAR többé ilyen Turkáló volt gyorsabb net, vagy csak mellett fizet extra előfizetés RDS megvásárolt Turkáló?

    • hajsütés: Én net RDS Addicted kicsit furcsa, de én vagyok a házban, hogy a fajta tér modem kábellel csatlakozik a vezeték és a szúnyogháló kábel tudok MIAR többé ilyen Turkáló volt gyorsabb net, vagy csak Én többet fizetni felül RDS előfizetést vásárolt Turkáló?

      Az útválasztó vagy a modem szerepe nem növeli az internet sebességét. A wikipedia.org oldalon megtalálhatja az útválasztó és a modem meghatározását. Az útválasztó segít jobban kezelni a "" jelet a hálózatból, és eloszthatja azt több helyen, miközben a modem szerepe a telefonimpulzusok dial-up internetvé alakítása (ezek csak rövid meghatározások és megértésed szerint, de a magyarázat) tudományos bonyolultabb és részletesebb)

      • AdrianGudus: Az útválasztó vagy a modem szerepe nem növeli az internet sebességét. A wikipedia.org oldalon megtalálhatja az útválasztó és a modem meghatározását. Az útválasztó segít jobban kezelni a "" jelet a hálózatból, és eloszthatja azt több helyen, miközben a modem szerepe a telefonimpulzusok dial-up internetvé alakítása (ezek csak rövid meghatározások és megértésed szerint, de a magyarázat) tudományos bonyolultabb és részletesebb)

        milyen gyerek vagyok én 99 százaléka az esetek, hogy nem tudom, hogy mit jelent, vagy hogyan kell használni a Szent és felhasználása ma nustiu Googling amit én írtam itt fogtam a megjegyzések rovatban töltött egy teljesen haszontalan megjegyzés köszönhetően bár azt mondta Miai
        Folyamatos siker!

  • Igen, a vezeték nélküli útválasztó érdekes, van egy régebbi, a TrendNet-től, 54 Mbps, de gyenge, hogy a TP-Link jó volt, ha 300 Mbps, nem pedig 150 a maximálisan 300 közvetlenül elérhető :)

  • Hello barátok. Scz Itt hagyom a hirdetésemet, de nem tudom pontosan, hogy mondhatom el a munkámat :) Van egy rövid kérdésem, és remélem, hogy minden alkalommal segíthetsz, létezik-e olyan beállítás a Windows XP számára, a CD-meghajtó védelme, hogy csak az eredeti CD-ket olvassa? .. Érthetőbben. Van egy laptopom, amelyben nem tudom elolvasni a kalóz CD-ket ... Beteszek egy eredeti CD-t, és bizonyítás nélkül elveszi, de beteszek minden más kalóz CD-t, amely nekem olvasható, azt mondja, hogy van CD-m, de nem lát semmit rá, a tulajdonságoknál meztelenül érzem magam, és nem tudom, mit tehetek vele ... Köszönöm, és sajnálom a kellemetlenségeket: D

    • DMC:
      Hello friends. SCz hogy legyen a bejelentés, de itt pontosan tudom, hogy hol mondhatom oful Egy gyors kérdés, és remélem, tudok ajutaca minden alkalommal, Van beállítást a Windows XP, hogy egy kis fajta védelem a CD-meghajtó olvassa a CD lemezeket csak eredeti? .. érthetőbbé. Van egy laptop, hogy nem tudja olvasni kalóz CD-k ... Mert tettem egy eredeti CD-t, hogy neki nem probléma, de dak zsák minden kalóz cd olvastam azt mondja nekem, hogy a CD-k, de nem látom őt nimik a tulajdonságok megjelenítéséhez ke csupasz engem, és nem tudom, mit tehetek ... Köszönöm, és SCZ zavarni

      Vagy nézd meg, hogy milyen gyors olvasási sebességet támogat a CD-ROM ... talán a kalóz CD-ket olyan nagy sebességgel írják, hogy elolvashassák ...

  • Talán érdekes lenne egy oktatóanyag a hozzáférési pontokról, hogyan lehet beállítani, miért van szükségünk a házba, és mit tudnak tenni egy útválasztón kívül.

  • Én pontosan egy év. Vettem $ 20 egyik típusát (új, csak nem garancia), és megy minden szemrehányás nélkül. Még egy kis probléma, nem csináltam egy év alatt. Ő biztosan megéri a pénzt

  • Cristi és megláttam ezt a router, amikor kotorászni FAME, és amikor láttam, hogy nem hittem el. Én már valóban vágni a vénába különbség Dlink Dir Ron 30 600 te és én vettem. Ha Wireless N Full, vedd el.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.