A Windows Vista és a Windows 7 összes beállítása egy parancsikonban - oktatóvideó

A Windows 7 elindításával mindenféle érdekes és hasznos trükkök és tippek kezdtek megjelenni az interneten. Nem hagyjuk figyelmen kívül ezeket a "tippeket és trükköket", amennyiben azok az IT & C területhez tartoznak, és ha valami érdekeset fedezünk fel, mindenképpen bemutatjuk Önöket.
A Windows 7 sokféle opcióval érkezik, és néha nehéz bizonyos dolgokat beállítani, mindez elriaszthatja a kezdőket, ezért a mai bemutatóban úgy döntöttem, hogy készítek egy "Isten mód" -hoz kapcsolódó bemutatót.
Mi Isten mód?
A kívülállók neve, hogy felhívja a figyelmet erre a trükkre. Amit ez az Istenmód valósít meg, az összehozza vagy inkább egyesíti a Windows összes meglévő beállítását egyetlen parancsikont (ikont / parancsikont). Ennek a trükknek a helyes neve valójában "Összes elem", amely az operációs rendszer nyilvántartásában található, és a Kezelőpanelen és a Start menüben biztosítja a keresési listát.
Tudjuk használni ezt a trükköt, hogy gyorsan elérhetők néhány beállítás, amit szeretnénk, hogy az operációs rendszer minden beállítás egy helyen, meg az egyik helyi (ikon / parancsikon).
Mit kell tennünk, hogy megkapjuk ezt az "Istenmódot"?
Semmi sem könnyebb:
MÓDSZER 1
Kattintson a jobb egérgombbal az asztali helyi menü, majd válassza az Új mappa, és nevezze el a mappát írni a következő szöveg:

God Mode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Akkor cserélje az Isten szót Mode nyújtott más néven választott követni

nume ales de voi.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Nos, az asztalon most van egy parancsikon az operációs rendszer összes beállításával.
MÓDSZER 2
Ez az Isten mód érhető el más, nevezetesen: kattintson a Start gombra, a keresőmezőbe írjon fut, vagy nyomja le a Windows + R eléréséhez a Futtatás box office fut, és írjuk be a következő parancsot:

shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Enter vagy kattintson az OK gombra, és hozzáférjenek ugyanazokhoz a beállításokat, hogy mi van, és a lépést a Shortcut.
Remélem, élvezni ezt a kis trükköt, és használja szívesen, én találtam nagyon hasznos, amikor meg valami, és azt akarta, hogy az ezeket a beállításokat egy gyorsabb utat.
FIGYELEM: Ez a trükk nem használható a Windows Vista operációs rendszer 64 ugyanolyan okok Explorer újraindul, BSOD (kék halál / kék képernyő)
Csak akkor működik, a Windows operációs rendszerek és 7 32 64 a bit és bit Windows Vista 32.
Ne feledje, hogy ha van javaslata, panasza vagy kiegészítése, ne habozzon írni a megjegyzés rovatba, akkor is, ha a megjegyzés rovatban találkozik egy olyan felhasználóval, akinek problémája van, és Ön segíthet neki, ne habozzon, csak ezt tehetjük meg. ez a jobb hely, találkozunk a megjegyzések részben!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (88)

  • Hi Adrian,
    Ez a kis trükk egyszerű, de nagyon hasznos is, amint megláttam az oktatóprogramot, és úgy működik, mint egy borotva. Ne hagyja abba a Windows 7 nagyon bozontos Control Penelét. Gratulálok és tartsd fenn. kérdés, hogy nem válaszoltál: miért nem tudom létrehozni a nettó kapcsolatot Ubuntuban? Ezért feladtam az Ubuntu tanulását az oktatóprogramok után (nem frissíti) RDS-rel van otthon modem nélkül - jelszó. Egyébként ... egészség és munka.

    • viorelpicuHi Adrian,
      Ez egyszerű, de nagyon hasznos ez a kis smecherie.Am tett, amint láttam a bemutató, és megy hang brici.Nu megy keresztül nagyon stufosul vezérlés Penel Windows 7.Felicitari és lépést tartani a asa.Revin a kérdés, hogy nem válaszolt: miért nem hoz létre a net kapcsolat Ubuntu? Ezért abbahagytam miután oktató tanítani az Ubuntu (nem teszi fel adat) Mi RDS nélküli modem a hazai parola.In pihenni ... egészségügyi és munkaképességét.  

      Nem hallottam az RDS-ről modemmel ... Nem hallottam, hogy bárki rendelkezzen ilyen "beállításokkal", hogy nettó legyen az RDS-ből és egy modemről ... A leckében azt mondtam, hogy csak a 9.10-es verzió okoz problémát az RDS- nem a többi változat! Nézd, van RDS, és megvettem, mert van 2 PC-m és egy kakas, csatlakozom az RDS-hez a kakasban, és problémamentesen megy 9.10-re. Ha feladja valamit, úgyhogy nem sikerült ... és nem a problémát keresi, vagy nem keres megoldást, ez az ... "Kommentáltam tovább, amikor érzékenyebb és nehezebb problémáid vannak, az ubuntu.ro oldalra kell menni. fórumon, és annyi témát találhat, amennyit csak akar, és ha nem, akkor megoldhatja a problémáját .... Senki sem fog keresni téged a helyén, és ha ilyen egyszerűen feladja ... ez ...

      • Igen Adrian Van egy modem (Motorola), amely szétosztja a jelet a PC-háló és vezetékes.

        Adrian:
        Én még nem hallottam RDS modem ... én még nem hallottam, hogy bárki is ilyen "Settings" a net van RDS és a modem ... Azt mondtam, hogy a bemutató, hogy csak 9.10 verzió problémái RDS és a másik nem verzió! Úgy nézek ki, RDS, és vettem én 2 kell a PC-k és a Turkáló, rooter do RDS csatlakozás és tovább 9.10 Addicted zökkenőmentesen. Ha adsz valamit csak azért, hogy nem jön ki ... és keresi, vagy nem keres megoldást erre a problémára ... Azt mondták, észrevételeket, ha van kényes kérdéseket nehezebb ubuntu.ro ducesti a fórum részben és megtalálni ott témák sok probléma, és ha nem, akkor nem egy a probléma .... Ne nézzen az egyik a helyén, és ha adsz fel ilyen könnyen ... ez ...  

  • nagyon szép Van egy kérdés, hogy szükség van a Windows rendszer 7 mondják id stefan_spintecatorul2000 com, hogy hadd jöjjön vissza, mint egy köszönöm

    • stefbabanuNagyon szép Nekem van egy kérdés, hogy azt kell telepíteni a Windows rendszert 7 mondják id stefan_spintecatorul2000 com, hogy hadd jöjjön vissza, mint egy köszönöm  

      Már össze ezt a kérdést, és kapott választ a Krisztus, emlékszem, amikor hozza a POSTATISZTEK!

  • Adrian és én a modem, de amikor elmentem netu.poate Ubuntu virtuális gép valós e egyébként.

    • AugustinAdrian és én a modem, de amikor elmentem netu.poate Ubuntu virtuális gép valós e egyébként.  

      Igen Ágoston, a virtuális csatlakozik a net, de a telepítés nem csatlakozik PEPC, sem 9.04 9.10

    • MihaiMinden beállítás a Windows Vista és a Windows 7 egy parancsikon - video bemutató

      Tudja, hogy igen, használhatja a következő nevet:

      Apps.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}.

  • Tudom, hogy elfelejtettem szeretné megkapni itt a válasz, ha lehet, kérjük játszhat

    • stefbabanu: Tudom, de elfelejtettem szeretném itt a válasz, ha lehet kapni, hogy kérem?  

      A „Windows Vista operációs rendszer telepítése és optimalizálása” című oktatóanyagban feladta. A KÖVETKEZTETT EMLÉKEZTETÉS ESETÉN, HOGY KÖNNYEL KAPCSOLAT, NEM MEGTALÁLHATÓNAK, HOGY A MEMÓRIA FELTÉTELÉNEK ÉS Gondolkodjunk!

      Nézd meg, mit válaszolt Cristi van:

      "Biztos vagyok abban, hogy a webhely microsoftján, a Windows 7 operációs rendszer oldalán részleteket talál az operációs rendszer futtatásának minimumkövetelményeiről.
      Amellett, hogy a minimális követelményeknek jobb lenne, hogy rád bármilyen 50%-kal több.
      Windows Vista fut jól 1 mondta Giga memóriát, ha mozog, mint egy halott (sajnálom hangzavar).
      Annak biztosítása érdekében, hogy a Windows 7 operációs rendszer jól működjön, ellenőriznie kell, hogy van-e legalább 2 Gigandikus memóriája, kétmagos processzora, tisztességes merevlemez, GPU-dedikált videokártya vagy last minute integrált IGP (4500 HD), integrált működik, ha nem játékos. "

    • Adrian: shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

      Hello Nekem van egy kérdés, hogy miért nem kapok semmilyen fájlt Kosár

      JUC: Köszönöm szépen  

      • Costel: Costel ellenőrzés jobb klikk Corsa újrahasznosítás és látod, hogy a tulajdonságai, és tekintettel arra, hogy természetesen 0%, ezért nem lép semmit itt. hogy megy tovább és tovább, kilátás sp2 vagy nem beállított 7 0 Bit

        Costel ellenőrizze jobb klikk a Lomtár, és adja Corse vagyon, és nézd meg, hogy készült kurzor 0%, ezért nem lép semmit itt.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.