Elektronikus cigaretta, működési elv, alkatrészek, tippek és ajánlások - oktatóvideó

Szia barátok, ma fogok beszélni egy kicsit más téma, ez a győztesek elektronikus alternatíva azok számára, akik szeretnének leszokni cigarettát normális alternatíva, amely segít jelentősen csökkenteni a havi kifizetések a dohány, ami nem kicsi, Egy család két 200 dohányosok tölthetnek havonta, évente 2400, euró 24.000 10 év (stúdió) upssss.
, Elektronikus cigaretta találták a hosszú idő, de egyre népszerűbb, hogy nekünk, ha a normál cigaretta emelkedik ismételt, ez a növekedés valójában növekedése a jövedéki adó a dohánytermékek, az azért van, mert cigaretták luxusnak, hogy olyan, a cigaretta is luxusnak meglehetősen buta javára államunk.
15 hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy az elektronikus cigaretta (mert én még soha nem füstölt normál), sajnos nem volt nyom róluk, nem tudom, melyik márka nem tudtam, ami a működési elve a elektronikus cigaretta (csak gyanúja), a következtetés nem tudtam semmit. Először vettem egy készlet egy bevásárlóközpont (a káposzta) kit meglehetősen drága, és a teljesítménye meglehetősen gyenge, feladtam és elkezdtem információgyűjtés, azt mondta a többi bemutató részletesen (53 perc).
Az oktatóanyagban lépésről lépésre elmondtam a lépéseket, melyeket eddig átmentem, a porlasztók és az akkumulátorok modelljeit, az általam kedvelt folyadékot, a kartomizátorok és porlasztók modelljeinek részleteit, összehasonlításokat közöttük, az ízekről és sok más részletről szól, amelyek elősegíthetik az ötlet kialakítását az elektronikus dohányzás világáról, amelyet „gőzök világának” is neveznek, mivel az elektronikus cigaretta nem bocsát ki füstöt, hanem a folyadék párologtatása után gőzöket hoz létre .
Lenne szó spatamani a spray, folyadék, akkumulátorok, mod-és egyéb dolgokat, sajnos az idő és a figyelem korlátozott. Abban az esetben, ha érdekli ez a téma, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban, és én továbbra is más dolgok összefüggenek az elektronikus cigaretta, de ne felejtsük el, hogy meghatározza, hogy milyen érdekel.
VIGYÁZAT:
Ez az útmutató célja elsősorban azoknak, akik dohányoznak és szeretnék információkat elektronikus cigaretta, azok, akik nem rendelkeznek ezzel a hiba nem fogja még ezeket az elektronikus cigaretta lehet addiktív, és a nikotin olyan gyógyszer, és valószínűleg mindenki tudja, nem gyógyszerek jó.
Az oktatóanyag "betegéről".
Végül el kell mondanom, hogy nem adtam fel a "nikotint", még mindig dohányzom az elektronikus cigarettákat, egy évig és három hónapig csak egy normál cigarettát dohányoztam, ahonnan három füst sem volt képes, és eldobtam. . Most sokkal jobban érzem magam, jelentős megtakarításokat hoztam, és remélem, hogy egy nap is feladom ezeket. Alig bírom elviselni a normál cigaretták illatát, most megértem azokat, akik nem dohányoznak (gondoltam, hogy szeszélyesek), a normál cigaretták szaga elviselhetetlen, miután elhagyta őket, vagy egyáltalán nem dohányzott.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • úgy néz ki, mint egy nagyon okos fiú, nagyra értékelem az embereket ... igen, hol szerez annyi információt a telefontechnikáról és más dolgokról .... most sajnálom, mert az, amit a megjegyzésben mondtam, nem kapcsolódik a cigaretta témájához .. . és mellesleg szeretnék egy oktatóprogramot arról is, hogyan készítsünk játékokat hvga telefonokhoz, mint például az lg p500..x8 ... láttam valamit a témához kapcsolódóan igen, néhány videó nélkül ... Nehezebben értem ... hogyan készítsünk gameloft játékokat kompatibilis például az ilyen hvga telefonokkal.

    • Ha szenvedélyes valamit, az én esetemben a technológia nem, hogy egy hatalmas erőfeszítést, örömmel olvasni mindenféle műszaki cikkek, lemez teszt alkatrészeket és modulokat, a többi természetesen jön. Meg kell szeretni, amit csinálsz.
      A játékokkal nem tudom, mit mondjak neked, ha egy játékot 800x480-ra készítettek, akkor nehezebb, ha alacsony felbontásban fut, viszont működik, egyszerűen méretezi a képet, az android méhsejt és az ICS méretezi az alkalmazásokat alacsony felbontás táblagépek vagy felső telefonok felbontásához. De talán nem vagyok túl jó, a játékok nem az erősségem (talán ez a szerencsém).

  • Szia. érdekes bemutató a szavaidhoz, csak azért, mert sok modell létezik, és néhányan még nem is keresnek pénzt. Több mint 6-7 hónapja volt elektronikus cigaretta, és elégedett vagyok vele. Bár egy ponton meghatározta a folyadékkoncentrációt, még mindig kíváncsian kívánom feltenni a kérdést, talán pontosan megmondhatja, mi veszélyes nekem. (sokan, amikor egy elektronikus cigarettával látnak engem, a fejükre teszik a kezüket, pfffffff, hogy őrült vagy, igazán rosszak) "rákkeltõk", ember, de a normál emberek is rákkeltõk, mint például ez az elektronika veszélyes, mert kémiai reakció. bár úgy gondolom, hogy ez az elektronika jó nekem (véleményem szerint), egyértelműbben megmagyarázhat minket, mint egy üveg üveg folyadékkal való csomagolása vagy egy csomag vagy tíz csomag .ps és nekem is egy hónap körül tarts egy üveg

  • flo13:
    Hello. Az egyetlen érdekes bemutató, egyszerűen azért, mert sok modell és néhány csak nem, és én, mint bani.am 6-7luni elektronikus cigaretta, és elégedett vele. Annak ellenére, hogy határidőt a folyékony koncentrátum a kíváncsiság, bár tudom, meg tudod mondani nekünk pontosan hol ez káros nekem. (Sok elektronikus cigaretta, ha meglátnak a kezem a fejében, te őrült ba pfffffff azok rosszul káros) "CICA rákkeltő hatásúak" lol, de az ember ezek cancerigene.ca ezt a választást a természetes, hogy a veszélyes vegyi reakció. bár azt hiszem, hogy ez nekem, hogy jó elektronika (véleményem szerint) el tudja magyarázni jobban értelmezhető összehasonlítása ezt egy üveg folyékony és egy csomag vagy tíz csomagokat. ps engem, és körülöttem egy hónapig egy üveg

    Ha arról beszélünk, hogy "melyik a károsabb", akkor nem tudom, mit válaszolhatok Önnek, mindenesetre nem hiszek a "sajtóban szereplő esetekben", hány ember halt meg cigaretta és hány az elektronika miatt?
    Nincs bizonyíték arra, hogy káros lenne.
    Most lesz egy kicsit paranoid:
    Ha lenne egy olyan társaság tulajdonosa, amely cigarettát gyárt, akkor mit tennél, nem próbálná tönkretenni a "verseny" imázsát? Ez olyan gyakorlat, amelyet gyakran használnak a közgazdaságban, a politikában, a társadalomban stb., Támadják az ellenfelet, diszkriminálják őt, és az emberi egészség védelmezőjévé válnak, aki évtizedek óta eladja a halált. KÉPMUTATÁS
    Azt hiszem, a végén, és ezek a kis mérgező, de nem éreztem semmit, egy év és három hónap elektronika, éppen ellenkezőleg, úgy érzem, jobban, lélegezni, stb, stb.
    A legjobb, hogy kövessék, hogy nem dohányzik egyáltalán.

  • Kipróbálom ezt a módszert is, hogy mennyi pénzt költök a cigarettára. Szuper számítógépet kaphatnék :))) A fenébe, még mindig tudja, milyen módszereket kell kipróbálni, egyébként megpróbálom megnézni, mit lehet tenni ... ez egy zárójel: 19 éves koromig nem dohányztam, ráadásul utáltam a dohányzókat is :))) most minden barátom dohányzik: P .. igen, végül ismét köszönöm az oktatóprogramot!

  • flo13:
    Hello. Az egyetlen érdekes bemutató, egyszerűen azért, mert sok modell és néhány csak nem, és én, mint bani.am 6-7luni elektronikus cigaretta, és elégedett vele. Annak ellenére, hogy határidőt a folyékony koncentrátum a kíváncsiság, bár tudom, meg tudod mondani nekünk pontosan hol ez káros nekem. (Sok elektronikus cigaretta, ha meglátnak a kezem a fejében, te őrült ba pfffffff azok rosszul káros) "CICA rákkeltő hatásúak" lol, de az ember ezek cancerigene.ca ezt a választást a természetes, hogy a veszélyes vegyi reakció. bár azt hiszem, hogy ez nekem, hogy jó elektronika (véleményem szerint) el tudja magyarázni jobban értelmezhető összehasonlítása ezt egy üveg folyékony és egy csomag vagy tíz csomagokat. ps engem, és körülöttem egy hónapig egy üveg

    Nem volt halál esetén, vagy betegség, amely bizonyítja, hogy a hiba az elektronikus cigaretta. nem létezik tegnap, sem ma, mi volt később érkezett a pita, de van egy pár évig.
    Vannak mindenféle elmélet, amelyet a dohánygyártók is elindítottak ... Az elektronika valódi fenyegetést jelent a fű-üzlet számára, majd ... valahogy közel kell tartaniuk ügyfeleiket

  • A cigaretta jó, nélkülük ez rossz.
    Ön megérteni, hogy égő tüdő, a pénz és a zsebek. A korábbi dohányos mondta hardcore, 2 egyenértékű csomag cigarettát naponta. Hagytam semmit, csak az akarat és a segítségével egy ember pszichológus. Én 6 éve, hogy elment. Siker. Ahelyett, hogy a füst az elektronikus cigaretta, jobb, ha elmegy. Összehasonlításképpen, az elektronikus cigaretta a tényleges különbség egy felfújható és egy jó nő.
    Mindkettő nem ugyanaz a dolog, csak a felfújható CICA és nem mérgező a pénztárca. Áthaladó viccek, a dohányzás sem. Egyszerűen hagyja őket, és Basta.

  • Szia Cristi! Ahogy ebben az oktatóban elmondta, sok elektronikus cigarettát vásárolt mindaddig, amíg teljesen meg nem ismerte őket, és meg nem tudta, mi a helyzet! Szeretnék bemutató anyagot készíteni a videokamerákról! Szeretnék venni egyet ahhoz, hogy filmre vegye HD / full HD természetét, a kis opciót és még sok más specifikációt is. Várom, hogy megismerjem az oktatóvideót! Minden jót!

    • Körülbelül kamerák hamarosan, hogy a bemutató, várva, hogy adja meg az állomány egy adott modell, amely bemutatja,.
      Leszünk, mint a bemutató.

  • ..Nem sem vagyok dohányos, és nem kísértésem sem. De néztem az oktatóprogramot, mert kíváncsi vagyok tudni ezekről a kicsikről ... "torpedók"!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.