A Threat Fire, több mint víruskereső, intelligens biztonsági megoldás - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban egy ingyenes biztonsági szoftverről fogunk beszélni, ez sok szempontból forradalmian új, manapság az "okos" nevünk Treath Fire, amelyet a jól ismert PC Tools cég gyárt.
A Threat Fire egy intelligens vírusvédelmi biztonsági megoldás, nem olyan, mint egy szokásos víruskereső, nem helyettesítheti az antivírust, csak kiegészíti, és fedezi a veszélyek körét, amelyek miatt a hagyományos antivírus nem túl hatékony, itt a fenyegetésekre gondolok Nulla napos fenyegetés: ezek a fenyegetések bizonyos szoftverek még mindig felfedezetlen biztonsági réseit jelentik. A "nulla nap" az a nap, amikor a szoftverfejlesztő felfedezi a sebezhetőséget. A probléma az, hogy időközben lehetséges, hogy valaki más felfedezte a "lyukat", és hogy valaki legyen egy mallware gyártó, a legutóbbi eset az Internet Explorer 6 és a Google esetében történt, néhány régi sebezhetőség fényében támadást indítottak Kínában, és az Internet Explorer 6 biztonsági javítása nélküli személyeknél szenvedtek, többet a román engedélyek nélküli és implicit módon frissítések nélkül.
Köztudott, hogy egy klasszikus antivírus a definíciókon alapul, ezek a definíciók a frissítéssel érkeznek, a Threat Fire más, van egy ActiveDefense nevű intelligens modul, az alkalmazás viselkedésének függvénye, így látjuk hogy az ilyen típusú megoldások intelligenssé válnak, már megvan a saját „ítéletük”.
Threat Tűz helyettesítheti a biztonsági szoftver, hanem kiegészíti őket Threat Tűz nem egy anti-vírus eszköz, egy olyan intelligens eszköz, amely megállítja a támadásokat, és így, ha arra gondolunk, hogy minden, amit szükséges ma , netul egyre gyorsabban látogató több tucat vagy több száz oldalt napi séta sok helyen lehet fertőzött, sok kolléga, akik beszélnek a messenger is fertőzött (beleegyezésük nélkül) meg kell Védő intelligencia ThreatFire kínál nekünk védelmet, ahová, és ingyenes!
Threat Fire számos biztonsági szintet is van néhány speciális beállításokat, amelyek segítségével nagyon világosan meghatározta szabályokat, egy tapasztalt felhasználó képes átalakulni egy tank Tűz háborús fenyegetés.
A speciális lapon egy előre definiált szabály a kettős kiterjesztésű fájlokkal foglalkozik, amelyek áldozatokká teszik a fájlmegosztó hálózatokat (DC hálózat és P2P hálózat) és a yahoo messenger programot, például az .exe fájl neve „fisier.exe.jpg, a A Windows alapbeállításai miatt a fájlok nem rendelkeznek látható kiterjesztéssel, következésképpen egy "fisier.jpg" fájlt fogunk látni, természetesen rákattintunk a "kép" megtekintésére, sok szerencsét a Threat Fire-nek, amely beavatkozik, blokkolja a rosszindulatú szoftvert , megöli az általa megnyitott folyamatot, és karanténba helyezi.
Nem lenne sokkal mondani, sok megtalálja a bemutató is, video oktatóanyagokat, ha van más biztonsági megoldások, megtalálja a következő oldalon: biztonság
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (129)

  • A jó program már túl sok biztonsági szoftvert ad nekem. Zónalarm pro, avira free és malwarebytes van, úgy gondolom, hogy egy nap mindent feladok, és mélyfagyasztást + zóna riasztást teszek, amelyet nem tudok feladni és készen állok:

  • PCTools víruskereső alkalmazás fertőzés. Teszteltem a virtuális gép, és elvitte a rossz szóbeli. Hiányzott egy csomó dolog, és enni, és egyes erőforrások. Ahelyett, hogy dicséretet ThreatFire. Virtual Machine + Thrratfire Avast5 volt áthatolhatatlan. Használja és megtartották a segged. A rendszer már fel a kombinált Antivirus + ThreatFire állnak, és egy évvel a telepítés után az operációs rendszer. Egészségére

  • ha van egy Symantec Endpoint Protection proaktív fenyegetés védelem (legalábbis azt mondja) a nulladik napi védelem ismeretlen vírusok ThreatFire van szükség?

    • ha van egy Symantec Endpoint Protection proaktív fenyegetés védelem (legalábbis azt mondja) a nulladik napi védelem ismeretlen vírusok ThreatFire van szükség?  Idéz nekem

      Nincs szükség és ThreatFire.

  • Ha a víruskereső alkalmazások a heurisztikus modulok miatt sok hamis riasztást adnak, akkor miért "ugrik végig a ThreatFire", amikor elindítom egy egyszerű alkalmazást, mint például "hfs" ?! Valóban "mérsékelt fenyegetés", ahogyan azt a ThreatFire megmutatja ?!

    • Ha a vírusirtó alkalmazás miatt heurisztikus modul ad sok hamis riasztás, miért ThreatFire "só cat-oda", amikor egy alkalmazás indítható egyszerűen "HFS"! Ez valóban egy "mérsékelt fenyegetés", mint a show ThreatFire?  Idéz nekem

      Annyi bizonyos, hogy a ThreatFire nagyon kevés téves riasztást (közelít nulla). Ha a figyelmeztetés nem biztos, hogy az alkalmazás, hacsak fertőzés veszélyes, vagy legalábbis kétes.

  • Gratulálok, jó video bemutató, Cristi, észrevettem, hogy a linux területén "puhább" hagyta, igaz, hogy több windowsz felhasználó van, de a linuxos operációs rendszer, a Mandriva és a video oktatóvideók révén Ubuntu, nem tett semmit, csak felébresztette a románok kíváncsiságát az operációs rendszer iránt. A kérdésem: Amikor a linuxos disztribúciókkal kapcsolatos video oktatóprogramok, de azok alkalmazásai is vannak? Előre is köszönöm.

  • Igen, a kísértés, hogy próbálja ki az Ubuntut, igazából telepített Wubi, de kár, hogy én megtaláltam a video driver, és hagytam, nagyon sajnálom.

  • A közelmúltban arra a következtetésre jutott, hogy valóban megtámadják a Google, hogy Kína és az Aven, aki eredetileg az amerikai (a Microsoft még), és használják a jelenlétét Kínában, hogy rábírja a fájlokat eroare.De végül, hogy az egész elcsendesedett, és még mindig a Google a kínai internetes szűrőket.
    Nem vitatom ennek hatékonyságát, hogy további tűzfalnak hívjuk, hanem a comodo internetes biztonsági prémium is elvégzi a munkáját, mert ha egy alkalmazás gyanús viselkedését észleli, az alkalmazás futtatja a homokozóban, és így védett vagy. A messenger új verziói, és amikor megnyitja az üzenetküldőt, és a vírust automatikusan felismerő személyek listájában, ezek a felhasználók megkísérelik csatlakozni a számítógépéhez rendetlenség útján (távoli) TCP 5101 porton keresztül.

    • A közelmúltban arra a következtetésre jutott, hogy valóban megtámadják a Google, hogy Kína és az Aven, aki eredetileg az amerikai (a Microsoft még), és használják a jelenlétét Kínában, hogy rábírja a fájlokat eroare.De végül, hogy az egész elcsendesedett, és még mindig a Google internetes szűrő chinezesc.Nu vitatni a hatékonyságát ez az extra, de azt mondom, tűzfal Comodo Internet Security Premium teszi adósságot, mert ha észreveszik gyanús viselkedését egy alkalmazás fut a homokozóban alkalmazás és Szóval protejat.Am vettem észre, hogy van egy vírus, amely új verziójú Messenger és a Messenger, és amikor megnyitja a listáját, akik a vírus automatikusan azok számára próbál csatlakozni a rendetlenség a Calc (távoli) TCP 5101 port.  Idéz nekem

      - A ThreatFire nem "kiegészítő tűzfal", hanem egy viselkedésgátló víruskereső, amely az adott fájl viselkedése alapján elfogja és blokkolja az esetleges rosszindulatú műveleteket. Ez magában foglalja a meghatározások egy sorát is a már ismert vírusok észlelésére.
      - Ha CIS4-et használ, akkor a ThreatFire telepítése ellenjavallt. Összeférhetnek egymással.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.