Tesztelés és stressz a processzor és az emlékek számára a legrugalmasabb és szuper pi - HD videó bemutatóval

Ebben a videóban bemutató fogjuk bemutatni három szoftver, amelyek közül kettő új és egy már tudja a korábbi bemutató szól EVEREST Ultimate amit csináltam egy bemutató videót.

A két új szoftver Super Pi, hogy segítsen létrehozni a teljesítmény CPU és CPU Z, hogy megadja nekünk részleteket daspre feszültség, frekvencia, a CPU és a memória valós időben.

Ez a három alkalmazást használunk olvasás adatok processzor és a memória (cpu z), tesztelés CPU teljesítmény előtt és után borítani (Super PI), és ellenőrzi a stabilitást a rendszer túlhajtott az alkalmazásával a terhelés a CPU, alaplap, merevlemez lemez és a memória (stressz teszt) a 100% hosszabb időre, ebben az időszakban is figyelemmel kíséri hőmérséklet és a stabilitást a jelenlegi alkatrész, hogy bemegy, hogy kitaláljuk, ha a borítani, hogy csináltam nagyon stabil.

A tuningolás-ui propriuzis én nem figyeltem, mert ezt a folyamatot, mielőtt meg kell, hogy megismerkedjenek azokkal az eszközökkel, használja őket minden alkalommal, csináljuk borítani.

Mint látni fogod, elért teljesítmény nem elhanyagolható (44%) és ha már kifizette a teljesítmény költség lenne elég magas.

Ez költséghatékonyabb fizetni egy olcsóbb processzor borítani, de potenciálisan csak az első, aki vásárolni drágább magas frekvencián.

A processzor Azt jelentette ez a bemutató egy Intel Core Duo E 2 8200 egy sarokfrekvencián 2660 MHz borítani az után kaptam 3840 Mhz, a piacon nincs processzor Intel vagy AMD olyan gyakorisággal, végezetül, a borítani értünk el a teljesítmény, hogy nem lehet megvenni a pénzt.

Eredmény előtt borítani a Super Pi volt 18,5 1 a mega és felemelése után borítani frekvencia teljesítményt volt 13,7 1 a mega, azt elfelejtettem mondani, a Super pi, hogyan távolítsa el alacsonyabb pontszámot, mert nem propriuzis a pontszámot, de itt az ideje, hogy a processzor végrehajtja néhány aritmetikai, annál gyorsabban, annál jobb.

Ez a szépség, a borítani, akkor lehet menni, ahol még senki sem járt a hivatalos csatornákon keresztül.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (127)

  • jó bemutató, de szeretnék egy oktatást csinálni arról, hogy miként készíthetünk egy fekete 7 prémiumot egy cd / dvd rendszerindítóra, mi ez és hogyan látom, hogy sok lehetőség van, és van néhány make cd UDF rendszerben / formátumban (értem Nem tudom, jó-e, hogy ha készít egy cd / dvd-t ebben a formátumban, akkor bármelyik játékos el tudja olvasni ezt a formátumot, igaz? mi az ? Talán 3-4 alkalommal válaszolhat, vagy készíthet oktatóvideót valamiről, talán valaki más érdekli ezeket a kérdéseket
    jó estét

  • Visszajövök erről az érdekes bemutatóról, de a processzora már nem tette túl az AMD-hez, hogy a +3400 2ghz-es sebességváltót a 2000 MHz-es (10x200) 3400+ frekvenciaváltótól gyárilag átvegyék, úgy értem, hogy nincs más dolgom, mint egy hogy néhány hónap alatt elkészítsem azt remélem cserélem a számítógépet egy jobbra, mivel nincs semmi változtatásom, az alaplap csak a 754-es aljzatot támogatja, tehát egy másik jobb proc, amit nem tudok feltenni, egy régi foglalat
    jó estét

  • most vz proc, hogy az xNUMXmhzx200 buszra indulok a buszra? amely az 10-t megszorozta, a tesztek körül szorozza a CPU-frekvenciát
    Én tartózkodott super pi 1m 40secunde :))
    Winrar 411-rel :)
    zavarba nekem, ez

  • @MCD: van egy bemutatónk a neroról, megtalálhatja úgy, hogy beírja a keresést a webhelyünk jobb felső sarkában található mezőbe, nero, és írja be, hogy ...

  • Egyrészt nem értek egyet a túllépéssel, adik, nincs ellene semmi, akinek csak azt akarja megtenni, annyit tudok, hogy a túllépés az alkatrészek túlterhelését jelenti, és ez szükségszerűen élettartama lerövidüléséhez vezet. ! Csakúgy, mint ha korbácsol egy embert, hogy keményebben dolgozzon, gyorsabban el fogja pusztítani, ugyanúgy, mint a túlzárt összetevők miatt! Inkább a klasszikus egyszerű dolgokat részesítem előnyben, mivel azok nem szeretek kockáztatni egy ilyen szerelmi alkotóelemet, hogy megnézem, mennyi időbe telik. Inkább szeretek extra pénzt adni a teljesítményért, még akkor is, ha ezt a darabot túlzárva értékesítik nekem, de legalább azt túlhaladta valaki, aki igazán tudja, hogyan lehet megemelni a maximális határértékeket és elrontani az alkatrészeket, hogy megnézze, mennyit képes megemelni, miért kockáztat, hogy mit kap? A Super PI-vel is teszteltem az eredményt 1M = + 00h 02m 38,812 s-ban ezt egy processzoron: Intel Celeron CPU 1.80 GHz a 478 mPGA aljzaton ...

  • Biztos vagyok benne, sokan, akik látták jó jó bemutató megkérdezi hangsúlyozta, de hogyan a borítani? Hol voltál, hol fel frekvenciákat, azt hiszem, ez sokkal fontosabb, mint hogy megmutassa nekünk az eredményeket!

  • Adrian
    Én vz Tutorial nero, tudtam róla, de volt egy vita UDF
    ami a overclock-t illeti, ezzel egyetértek (igaz, amit mondasz), amíg kész, akkor nem kell növelnie a maximális mhz-t, mert "megsütjük" a számítógépet, ezért végeznek stresszteszteket, ha ezt látják túllépte a hőmérsékleteket, vagy a feszültség növekszik, vagy a számítógép újraindul a forrás miatt, vagy tudom, miért változtatja meg ismét mhz, hogy csökkentse őket. Ami a kérdést illeti: "hová mentél?" Azt hiszem, ez egy retorikus kérdés, tudom, hová ment a BIOS-ban
    Kár, hogy a PC nem mehet overclocking ahogy megpróbáltam, és én
    jó napot

  • @MCD: Tudom, hová ment Cristi ... Mások nevében beszélek, akiknek biztosan azon gondolkodnak, hogy vajon hol jött ez az ember? Itt bizonyítékul szolgálok arra a kérdésre, amelyet ma az általam idézett látogatóval kaptam a rendetlenségről: "Láttam ezt a bemutatót a processzor és a ram overclockjával, de ott nem mondta, hogy hogyan csinálta a overclockot, azt mondta, hogy igen, indítsa újra az újraindítást, miután az overclockolt túlzárta? "Nem mindenki ismeri !!

  • Cristi, tudom, hogy a közelmúltban ellentmondtunk egymásnak a linuxos oktatóanyaggal ... kérlek, ne bosszankodj! Tényleg nem kell, jó, ha elmondja nekünk ötleteinket, kétségeinket, nem akarom, hogy félreérts és nekem azt gondolja, hogy van valami köze veled ... Arra gondoltam, hogy talán így ösztönzem a beszélgetés többi látogatóját. . Tudod, hogy értem. Ismét ezer bocsánatkérés, ha dühös volt rám, de tényleg nincs oka !! Nagyon jól tudod, hogy soknak tisztelek, és én bálványom vagyok: p: p: p !!!

  • @MCD: Nézted ezt az oktatóprogramot? = "Hogyan lehet visszavonni és hogyan lehet az uif formátumot manipulálni a mágikus iso készítő-video bemutatóval", írja be a jobb felső sarokban lévő keresésbe, hogy pontosan mi legyen az idézőjelekben, vagy írja be az UIF-t, és írja be, és megtalálja az oktatóprogramot! Nem adtam neked a közvetlen linket, így gyorsabban láthatod a megjegyzésem, és nem kell megvárnod a moderálást (ez történik, ha címet adsz a megjegyzéshez, addig nem teszik közzé, amíg az adminisztrátor ellenőrzi)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.