Erőpróba edzett üvegbura

Kedves barátaim, ma itt volt az ideje, hogy tesztelje a képernyővédő edzett üveg.
Azok számára, akik még nem tudják, hogy mi a edzett üveg védőfóliát, meg lehet nézni a bemutatót amit mutatott Mi és hogyan alkalmazzák edzett üveglap
A mai bemutató nagyon nehéz lesz ezen edzett üveg védő telefon, ráadásul az összehasonlítás azt is védő fólia klasszikus a plactic alapvetően az edzett üveg vs műanyag csomagolást.
Az általuk használt szerszámok változatosak, a leggyengébbekkel kezdtem, mint például a maró, és eljutok egy nagyon kemény fémhez, például a kőfúróhoz (widia) vagy a kerámialapok fúrásához. Végül egy nagyon nehéz rögzített kulcsmal adom a puccsot, amely kalapáccsal fog játszani. Nem használtam a kalapácsot, mert ennek könnyű farka és nehéz hegye van, és egy kicsit nehezebb irányítani és mérni az erőt.
Az első teszt a műanyag fólia, ahol ezt alkalmaztam egy edzett üveg, amely lejátssza a képernyőt, minden kerülnek át egy vékony réteggel rugalmas gumi (gekkó). Nem lenne reális, hogy az üveget közvetlenül szilárd felületre (fa), a rugalmasság, hogy nem fogunk segíteni rúgás letöltött és energiáját nyeli el a területen túl kicsi. Azért választottuk ezt a beállítást, mert a telefon képernyőjén nem merev, hogy van néhány rugalmasságát.
Eredmények.
-Folia Plastic!
Ahogy az várható volt a műanyag csomagolást nem nyújt védelmet, talán csak egy nagyon kis fokú védelmet kopás (placebo), de amikor karcolja a fóliát ahelyett, hogy egy tiszta, átlátszó képernyőn, nézzük a karcolásoktól.
A vágóval végzett első teszttől kezdve a műanyag fólia szétesett és amikor a "kalapácsot" használtam, ez a műanyag fólia nem tudott védelmet nyújtani, mivel a hátsó ablak (telefon képernyő) átvette az összes sokkot, amíg természetesen átadta.
-Sticla Edzett!
Ez az üveg "szar" az ellenállás, a vágó nem érez semmit, még akkor sem, amikor csavarhúzóval keményen megüttem. Ahogy az várható volt, amikor nagyon kemény speciális ötvözetekből készített eszközöket használtam, megkarcolódott. Végül, amikor a „kalapáccsal” megütötte az edzett üvegvédőt, végül helyet adott, de fólia alatt (telefon képernyőjén) megszökött sértetlenülEz azt jelenti, hogy film megóvja a képernyőt a kemény ütések.
Köszönöm csapat TemperedGlass.ro nyújtottunk az edzett üveglap tesztelésre. Rá helyszínen megtalálható lapok edzett üvegből bármilyen mobil eszköz, a minőség az ilyen filmek láttam a bemutató.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

    • Vannak még ujjlenyomat oleophobic bevonat.
      Természetesen, ha megáll az MC Donalds mellett, és kézzel megeszi a burgonyát .... a képernyőn lévő rendetlenség azonban nagyon könnyen törölhető.
      Nem hiszem, oleophobic bevonat garantálja, hogy a képernyőn már nem piszkos, mindent piszkos, csak akkor, ha ez megtörténik nehezebb és könnyen tisztítható.

  • meggyőztél. Meglátogattam azt az oldalt is. Észrevettem, hogy filmeik nagyon megfizethetőek. különböző kereskedőknél normál fóliák vannak ezen az áron. Hamarosan 3, ezer 2 lapot fogok megrendelni a családnak.

      • Legalább nem szándékosan, de tévedésből volt látható. Ha először látja (bár nem kétséges, hogy csak egyszer működik), miután megnyomta az első kék gombot a Megrendelés küldése lehetőségre, akkor az oldal alján van egy doboz, amelyet ellenőriznie kell, mellette pedig fel van tüntetve: "Van egy utalványod ajándék, és szeretné használni? Kattintson ide az aktiváláshoz. " Ez az utolsó előző négyzet, amelyet meg kell jelölnie, mielőtt rákattint a fekete "RENDELÉS KÜLDÉSE" gombra

    • Én még nem láttam sehol, hogy nem azt jelenti, hogy nincs ágak tablet képernyőjén.
      Mindenesetre a tablettákat használnak főleg a házban, ahol nem valószínű, hogy megtörje vagy karcolja meg a képernyőn. A tabletta nagyobb képernyő és azt hiszem, az üveg vastagabb.

  • ... miért nem helyezem el ezt a védő palackot a gyártósorra? Ezeket a telefonokat olyan emberek számára kell készíteni, akik nem vadásznak?

  • Helló, Cristi. Gratulálunk minden, amit itt a weboldalon elvégez. Bocsánatot kérlek, hogy itt küldtem el. ) visszaadja a telepítés dátumát? Milyen más torrent-et javasolsz az iso vadászat bezárása után? Üdvözlet Adriannak, Alexnek ... Nagyon örülök minden oktatóanyagnak. Jó estét mindenkinek, boldog ünnepeket.

    • Boldog ünnepeket nektek!
      Csináltam egy tesztet hát tegnap körül 14 (12.12.2014) nap, amikor hagytam a 58 90 és restaurált neki ma AAM (13.12.2014) körül 12 57 nap, amikor eljöttem. Restaurálás után a kora 3 másodperc és csatlakozni az internethez megmutatta nekem 58 nap után azonban az internethez való csatlakozáshoz megmutatta nekem 57 nap. Összefoglalva, ha helyreállítja a biztonsági mentés és nem nullázza a számlálót.

  • Jó estét, Cristi, tudsz valamit segíteni, kérem, nem tudom, mi mást tegyek. Lenovo z 500 iped laptopom van, és 3 napig semmit sem látok, sem hallgatok, azaz. ugyanazok az online filmek továbbra is ugyanúgy működnek .Volt egy TV-műsorom, és online tv-t néztem, és hirtelen felébredtem, hogy nem dolgozom többé, és akkor semmi sem működik jól. helyesen telepítve, és még mindig nem működik, de letöltöttem egy kaszinójátékot, és telepítettem, és nem tudom törölni a pc-ből. törölje le őket a 8.1 napos telepítésű pc .wanners programból.

    • Először meg a tálcán (jobb alsó és nézd meg, hogy fut semmilyen program letiltja azt gyanítják)
      Ezután próbálja meg eltávolítani őket a nyomorúság a PC (futás, mert ha nem lehet eltávolítani)
      majd futtassa msconfig, és adja meg === levelet megnyílik egy ablak == == letiltja startup szakaszt
      "mi nem indulhat el Windows-ban", tudod mit
      Ha nem találja a Windows 8 RUN próbáld ki ezt: vezérlőpult == == nagy ikonok és adminisztratív eszközöket =
      Ti = System Configuration ablak, akinek már említettem
      majd próbálja frissíteni a vírusirtó (Windows Defender) majd beolvasni és a kemény munka

  • Próbáld ki ezt: FilExile linket http://filexile.sourceforge.net/team.htm menj törölt minden program fut.
    A főbb jellemzői a FilExile van:
    Törölni fájlokat és mappákat;
    Törlése fájlok és mappák nehéz eltávolítani;
    Zárolt fájlok eltávolításához és mappák;
    Törlés megakadályozása a legfontosabb fájlok és könyvtárak;
    Egyszerű és intuitív kezelőfelület

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.