Windows 8 táblagépek, mi a különbség és mit kell választanunk - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató megmondja, hogy a különbségek a Windows 8 tablettát találtak a boltokban van.
Az első tabletta eszköz volt a Windows-8 RT megjelenése után a Microsoft Surface RT, fel vannak szerelve egy processzor alapú ARM architektúra, amely ezért nem tudja futtatni az alkalmazásokat, hogy van szokva a Windows XP vagy a 7.
Az utóbbi időben kezdtek megjelenni és a tabletta a Windows 8 Pro, fel vannak szerelve processzorok x86 és futtatható bármely Windows alkalmazás gond nélkül.
Néhány nappal ezelőtt elindult a Microsoft Surface Pro táblagép, ez a teljesítmény demonstrációja, i3 és i5 processzorokkal van felszerelve, a képernyő felbontása 1920 × 1080, magnézium tok, röviden: stílusos, komolyságú és egy laptop teljesítmény.
A Windows tabletta 8 RT ARM processzorok az előnye, hogy autonómia, könnyebb és vékonyabb, mint x86 processzor, ez hasonló az Android és iOS tabletta segítségével az összes processzort alapuló ARM architektúra.
Bármit is dönt, tudnia kell, hogy kapsz egy erős eszköz, amely mindent tud, amit tehetünk, egy laptop, csak néhány dolgot (játékok, tárolás) ezeket a tablettákat adott esetben egy laptop sem. Önnek nem kell szem előtt tartani a verziót választja, ha nem kell a régi alkalmazás fogja mondani Önnek, hogy válasszon ARM változata, ha szeretné telepíteni néhány alkalmazás, hogy már használt jobb választani a verzió az Intel Atom (hamarosan i3 és i5), különösen azért, mert az árkülönbség elhanyagolható.
Microsoft Surface Pro és amici (oldalak hasonló eszköz, az Asus, a Samsung, az Acer, stb.) Lép az ár 4000 pitata lej, a magas ár egy tabletta Romániában, talán idővel az ár csökkenni fog.
Ezen a ponton a Windows tabletta ASUS 8 termékek megtalálhatóak kevesebb 2000 lei, hogy az Intel Atom ARM válassza véleményem szerint a jobb befektetés, mint Surface Pro, különösen azért, mert meg tudom tenni a dolgokat.
További részletekért kérjük, kövesse a bemutató, vagy el tudja olvasni a cikket, hogy kollégám Adrian a blogbejegyzést és RT 8 Windows-tabletta, amely fut desktop alkalmazások.

Árak tabletta a Windows operációs rendszer és a Windows 8 8 RT Pro

Növelni hely aprítás szüksége van egy memóriakártya elég nagy és gyors, ajánlom:

Kingston SDXC memóriakártya Micro 64GB, Class 10 Adapter

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Cristi, magyarázok valamit: Miért nem választotta a Microsoft a Windows 8 vagy az rt használatát csak a Surface táblagépén? Akárcsak az Apple (egy példa). Miért engedte meg más gyártóknak a rendszer használatát? Hogy ezért keres egy kis pénzt? Nem igazán értem...

  • Ionuţ:
    Cristi, megmagyarázni valamit: Miért Microsoft úgy döntött, hogy használjon ablakos vagy rt 8 csak a Surface tablettát? Csakúgy, mint az Apple (például). Ami lehetővé tette számukra, hogy más gyártók, hogy használja a rendszert? Mint egy kis pénzt, mert ez? Nem értem ...

    Milyen operációs rendszer van?
    A Microsoft nem ugyanazt a politikát, ha a Microsoft és az Apple valószínűleg megtette, hogy te vagy mások nem voltak számítógépek, mielőtt most.
    Szeretne élni egy olyan világban, ahol nem csak vásárolni két pár cipőt, vagy csak két mobiltelefon.
    Az Apple nem adja operációs rendszer, nem értékesít alkatrészeket, eladni egy terméket.
    És a Google Nexus telefon, ez nem jelenti azt, Asus, LG és a Samsung nem megengedhető, hogy más modellek ugyanazt az operációs rendszert.
    A verseny jó, a sokszínűség jó, az Apple egy üzlet.
    A Windows, iOS, Android, nem csak operációs rendszerek ökoszisztémák. A Microsoft, mint a többiek, azt akarja, mivel sok felhasználó a telefonok, tabletták és PC-k a Windows operációs rendszer. Ha fel az operációs rendszer monopóliumát, és felgyújtották a bőröndöt (román)

  • Cristi üdvözlő
    Volt egy tablettát, és azt hiszem, ez lesz az utolsó, ha nem rabja, hogy tisztázza ezt.
    A net egyetlen tabletta, szeretek kimenni wifi ready internet fut.

    Azt szeretném, hogy a tabletta tudom telepíteni, minden, amit, és a normál asztali, így megtanultuk,
    különösen az interneten.
    hogy van internet bárhol a világban anélkül, botok (modem) nélkül SIM-kártyákat, csak azért, hogy a szolgáltató a beállításokat, és kész.
    Azt hiszem, ez lenne a tökéletes tablettát.

  • Costelina:
    Cristi üdvözlő
    Volt egy tablettát, és azt hiszem, ez lesz az utolsó, ha nem rabja, hogy tisztázza ezt.
    A net egyetlen tabletta, szeretek kimenni wifi ready internet fut.

    Azt szeretném, hogy a tabletta tudom telepíteni, minden, amit, és a normál asztali, így megtanultuk,
    különösen az interneten.
    hogy van internet bárhol a világban anélkül, botok (modem) nélkül SIM-kártyákat, csak azért, hogy a szolgáltató a beállításokat, és kész.
    Azt hiszem, ez lenne a tökéletes tablettát.

    Intel Atom és 3G modemes modellek vannak, az emagben nincs, de szerintem más boltokban is lehet találni.

  • Köszönöm szépen a felvilágosítást! Azt hiszem, az egyetlen dolog, ami megéri a hasswel processzor, vagy ahogy te mondtad, hogy hívják. Most ezek túl drága, és nem tudod, komoly dolgokat rájuk. csak Angry Birds és más alkalmazásokat buta nem érdemes eltölteni olyan BANET. Én még mindig a laptop.

  • Igen...úgy tűnik, hogy az érintőképernyő egyre népszerűbb, de nem hiszem, hogy az érintőképernyővel tudnék játszani. Szinte minden játékban vannak különféle gyorsbillentyűk, amelyeket ha nincs kéznél billentyűzet, nem teheted.
    Persze gondolhatunk a virtuális billentyűzetre is, de nem igazán hiszem, hogy egy közepes felbontású monitor mind a játékhoz, mind a virtuális billentyűzethez passzolna és nem tudom mi...

    És még egy kérdés: érdemes-e Windows 8-at telepíteni egy 2 GB RAM-mal rendelkező PC-re? Nem igazán hiszem... de szeretném tudni a véleményét.
    Veszek hogy kit 8GB DDR3 hogy beszélünk a másik után, de addig is egyre kevesebb.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.