Szuper sebesség a neten, FTTH vagy rost gigabit ház

Kedves barátaim, ma már a szuper teszt kapcsolat sebessége Gigabit FTTH (fiber to the home). Fogom megmagyarázni, hogy miért a legújabb internet kapcsolat tette, és vizsgálja felül a tényezők, amelyek bennünket, hogy gyors kapcsolatot.
Gigabit helyén nulla, ha nincs késleltetés és jitter, mint a kis a. A bemutató elmagyarázom, hogy mi fontos a kapcsolat, és részletesen kifejtette, mi a sávszélesség, ping, remegés és kicsit amelyet be kell ping bizonyos távolságokat.
Egy utolsó bemutató Megmutattam Ahogy növelheti a sebességet, ha szeretné letölteni a fájlokat a torrent oldalak (a felhasználóktól) torrent. Ott magyarázta, mennyire fontos, hogy töltse le a párhuzamosság, azaz hogyan húzza adatok annyi számítógép egyszerre.
De a párhuzamosságot nagyon érintette a ping. Ha nagyon magas várakozási idő (ping), akkor a sebesség nem segít jelentősen.
A mai teszt kapcsolat, amely rendkívül gyors, mert jön a házban üvegszálas és rost a fény nagyon gyors, kb 200.000 km / s vagy 200 KM egy ezredmásodperc. Elég Milisesunda ezredmásodperc (1 / 1000).
GPON hálózat tipológia, hogy egy gigabites optikai hálózat, ami működik passzívan eladatlan kell erősítők és kapcsolók az oszlopokra és a lépcsőház.
Az alábbiakban néhány tesztek tettél reggel, amikor nem voltak elfoglalva hálózatok.
Sebesség tesztek célja Amszterdam, Párizs, Bukarest és az USA keleti partján.




A válaszidő nagyon jó, különösen az USA-kapcsolatot. Ügyeljen arra, hogy séta az óceán szálak, és ott is cápák ????
Hogyan internet a valóságban?
Képzeljünk el egy 5 sávos autópálya autókkal és most következik az analógia:
Highway sávszélesség =
Autók = csomagkapcsolt adatátviteli
Ping = sebesség az autó
Jitter = kátyúk, görbék, kereszteződéseket.
Így működik a hálózat, és csúcsidőben ... Ezért növekszik az előfizetések sávszélessége (az autópálya megnő). A továbbfejlesztett ping gyorsabbá teszi a kapcsolatokat és a csomagátvitelt, az optikai optikai stabilitás pedig csökkenti a Jitter-et.
A Cisco-ists hogy haragszik rám, hogy én egyszerűsített túl sok, de olyan nagy dolog.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (44)

  • Éljen, Clickmelc .... sajnálom, a TELEKOM románia ... Fizetésképtelenségbe akarunk menni mindenki (vagy legalábbis néhány) számára, akinek van internetje ebből a "nagy" cégből. Legalább csak dicséretes szavaim vannak nekik

      • A csődbe menni nekik jó lenne !! Minden alkalommal a faluban vagyok, amikor felhívtam, hogy maradjak, és imádkozom, hogy állítsam be a jelszavakat (vagy mit csinálnak ott, hogy visszaállítsák a szalagomat), hogyan tudsz egy kicsit "javítani az ADSL hálózatot, mint 1900 őszén", és beleesni a rosszabb "eset" vagy csökken (úgynevezett csigasebesség félig, mintha hatalmas lenne) Nem tudnak minimális beruházást eszközölni (Figyelem! FIBER OPTIC 2008 óta szépen behelyezve egy kábel segítségével, hogy 3 csomagjuk kábele, vezetékes és internet) 0 csatornára van befektetés és 100 fokozatú szirupos reklámokra minden csatornán és rádióállomáson. Ezt a sebességet körülbelül 500 fényévben fogjuk látni :))

        • Mint Amerikában! Ha látod, milyen hirdetéseket azok a Comcast és a Time Warner, úgy érzi, hogy át tudja utalni, és forró tekercs által a kapcsolat. Amennyiben a pezsgés dollár 20 bps.
          Nos testvériség hogy jöjjön el hozzánk, hogy tanítsa net.

  • Helló, nagyon tetszett az oktatóprogram! Különösen ..... sebesség)))). Románia azon országok közé tartozik, ahol a legnagyobb sebesség van. 2. vagy 3. helyezett, nem emlékszem. De az ár, azt hiszem, hogy az első helyen áll. Havonta 40 eurót fizetök , vezetékes és 20 MB internettel, és alig érzem el a 14-et. (((. A siker még mindig! PS Még ha messze vagyok is, tudd, hogy állandóan figyelek az oktatóvideóidet. Évek óta! Mert "mert tanulok tanítani!") , nem Cristi?)))))

  • akkor a számlát megérkezéskor visszaadja nekik. mert fizetnek a feltöltési forgalomért, a letöltés ingyenes. minden kémre érvényes. Ip, látom, hogy az rds bérelt. Az ipv4 majdnem véget ért :) Ki tudja, a szalag is tőlük származik.
    Úgy gondolom, hogy amikor a számla megérkezik, a továbbiakban nem lesznek szinkron letöltés - uploud, és 100-uploud-ra korlátozzuk.
    Ön aláírta a szerződést a 1000 / 1000?
    Azt hiszem, a következő táblát fogják beilleszteni: "ezek a maximális sebességek, és nem garantált sebesség az üzleti előfizetésnél".
    Még mindig van néhány nagyon jó eredményeket tesztek.
    Köszönöm a videót.

    • Én ip RDS.
      Ez a hálózat már évek óta működik, és soha nem változott. Saját hálózatuk meglehetősen okos lett, ami az évek során nem okozott meglepetéseket. Most a GPON-on a szálat két irányból továbbítják minden egyes helyi elosztóhoz, tehát ha egy szál leesik, akkor a második marad. A réz előtt korábban csak egy kapcsoló esett le, és legfeljebb 1-2 órán belül megváltoztak.
      Ezekkel a korlátozások nincsenek hálózati admin nem ért egyet. Korlátozások semmit tartani sok nyitott kapcsolatok és a forgalom eltömődés.
      Most körülbelül három éve volt egy szerver egy adatközpont Kolozsváron, ott volt néhány tüskék akár 100 Mbps néhány másodpercig, amely után a forgalmi visszatért a normális kerékvágásba. Abban a pillanatban tettem egy rossz döntés, nevezetesen, hogy korlátozza a sávszélességet. Szóval volt! Gyűlt kérésemet blokkolt oldalak és web szerver másodpercben.
      Jobb, hogy nem a dinamikus allokáció és QOS Vlan mint korlátozná.
      Korlátozza más is jó, de nem a sávszélesség.

  • Ez a Huawei útválasztója híd módban? ha ez egy híd, akkor nem használhatja rajta a vezeték nélküli kapcsolatot (ha szüksége van a vezeték nélküli eszközökre ... :)). megpróbálta elérni az adminisztrációs felületét? ha ez nem egy híd, akkor a portokat ki kell nyitni, beállítani ... ott játszható. Még mindig nem fth.

    • Tettem Asus routeru mód AC56U AP (Access Point). Ez a legjobb megoldás számomra.
      Minden más mód, két router a hálózat lelassul a forgalom. Akkor megáll a DHCP az egyikre, de mi az értelme, hogy ez a legjobb megoldás AP.

      • Ön a hibát. minden az interneten keresztül, konfigurálja egy router, mint egy AP, az eljárás a következő:
        1. az egyik fő router LAN portok húzza a kábelt bármelyik másodlagos router portok
        2. tiltsuk a második router DHCP
        3. állítsa be az IP címet a router oldalán, miután az első osztályú router (például ha a fő router címét 192.168.1.1, a második lesz 192.168.1.2 cím)
        4. vezeték nélküli hálózati router elindult másodlagos (titkosítás, név)
        róla.

  • Moldova a harmadik ország a világon, ahol az internet-hozzáférés sebessége szerint Net Index rangsor által kifejlesztett Ookla cég, amely kezeli Speedtest szolgáltatást.
    Szerint a rangsor, amely utal a 152 országok, Moldova Internet böngészés sebességét átlagok 21,37 megabit per másodperc (Mbps), ami azt jelzi, amely a harmadik helyen a minősítés.

    Az első hely, ahol az internet sebessége csökken Dél-Korea (34,14 Mbps) és Lettországban másodperc (Mbps 24,29). Negyedik helyen fekszik Japán (20,29 Mbps) és öt - Svédország (19,78 Mbps).

    Románia a hatodik helyen a átlagsebességgel 18,55 Mbps Internet. US helyet a 26 10,16 értékelése egy index Mbps.

  • A bankoktól ellopott milliárdokon túl az internettel is "büszkék lehetünk" ... erre az országra kényszeríthetek egy "SRL Moldovát", amely tele volt oligarchákkal, és a torta jegesedése az, hogy van olyan elnök, aki nem tud olvasni miniszterelnök diplomával vásárolt

  • Helló, grammatikai hibát követett el az első bekezdésben: "... generáció, és áttekintem azokat a tényezőket, amelyek gyors kapcsolatot teremtenek".

  • Helló Cristi. Köszönöm a leckét kapott. Kérjük, ha kap felvilágosítani minket, és nekünk egy tutorial (kb RCS ont router (Huawei), hogy mutassa be a képek? Megbecsülés és a maximális egészségre.

  • Nem függ-e a ping attól a csomóponttól is, amelyekbe a rost belép? Nem túl helyes az, amit mondtál, hogy Amszterdamba nincs úton .... sok szerver és internetes csomópont van úton, és ez befolyásolhatja a pingot.

    • Természetesen ez attól függ, ping csomópontok pontot.
      Hogy azt mondtam-n bemutatója. Nem tudsz figyelsz, amikor azt mondtam, van néhány csomópont köztem és így IP ping, ping, és ezért nem elméleti.
      Nézd meg újra a bemutató, és kitalálni, hogy mit akartam.

      • Nagyon hiányoztam: D Problémáim voltak a ping-nal, és beolvastam a pin-csomópontokat, amelyek a szerverre mennek a hálózattal, és megállapítottam, hogy az egyik rds szervernek problémái vannak ... Felhívtam, és az ügyfélkapcsolatok kezdtek feltenni hogy sikerült látnom a hátsó szervereiket és az ilyen ostobaságot ... kérdéseket tettek fel, ahelyett, hogy cselekednék ... :))

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.