SugarSync, 5 GB szabad a felhőben adatmentéshez és szinkronizáláshoz PC, laptop, okostelefon között - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató jön az online szolgáltatások felhő SugarSync ingyen kaphat 5 Giga hely a felhő, hogy tudjuk használni akár tárolás vagy a fontos adatokat szinkronizálni több eszköz között, a készülékek lehetnek: asztali , laptop, netbook, okostelefon, tabletta, stb
Néhány napra a SugarSync 2 Giga-ról 5 Giga-ra növelte a szabad helyet, ez a hely növekszik, ha fizet, vagy ha ezt a szolgáltatást ajánlja a barátainak, megteheti ezt egy kliens belsejében lévő "átirányítás" linkkel, ha barátja ingyenes számlát készít, 500 Mega-t kap, ha fizetős szolgáltatást választ, akkor további 10 Giga-t kaphat.
Ahogy azt fentebb már említettük, akkor csatolni annyi számítógépre fiók, akkor automatikusan szinkronizálja az adatokat a számukra a lehetőséget, mágikus táskát, mindent fel Magic táskában automatikusan feltölti az összes csatlakoztatott eszközt, amely SugarSync számla.
Van egy Web Archive nevű mappánk is, amelyet itt felteszünk, hogy megvédjük a többi "szinkronizált" szemétől, több funkciót fedezhet fel a videó bemutatójában, és természetesen a szoftvert is saját magának kutathatja.
A fiókhoz online is lehet hozzáférni, mindenkinek lesz egy olyan webcíme, amely így néz ki: "https://username.sugarsync.com", így bárhonnan és bármilyen számítógépről hozzáférhet.
Menő.
SugarSync fiók létrehozása
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (17)

  • Cristi te vagy a legmenőbb! Csak az, hogy ebben az oktatóprogramban pleonaszmust készítettél "együtt dolgozni": D :))

  • Az egyik legjobb forrásai az oktatóanyagok! Csak így tovább a jó munkát !!
    Mint egy kis eltérés a téma, amellyel a program gyártja ezeket a csodálatos minőség több, mint rendkívüli?

  • Helló, Cristi! Megkérdezném, készíthetsz-e egy oktatóanyagot az acronis true image wdc kiadásról, amely ingyenes. Sok embernek van kemény wdc-je, és érdekli egy ilyen oktatóprogram ... különösen mivel látta, hogy az ellentmondások szültek Adrian oktatóanyaga arról a 100 megatagos partícióról. Mindenesetre megígérte nekünk, hogy elkészít egy oktatást az acronis wdc kiadásáról, amikor elkészítette azt az oktatóprogramot, amely ingyenes a seagate és a maxtor számára (csak az xp-nél és most szinte mindennél) a világnak van Windows 7 és laptopja - hatalmas migráció zajlik az asztali számítógépektől a laptopokig. Személy szerint van egy ASUS K51AE laptopom, és támogattam ezt a csodálatos programot, az acronist, de a Windows segédprogramot is.
    Azért kösz az Ön munkáját, és mert osztozunk és kilenc az informatikai ismeretek.

  • Ubuntu és szeretnék asi indítható el a Windows programok egy bemutató koldul BOR
    A Windows kompatibilitási réteg bor

  • Szia Cristi! Nagyon jó, amit itt bemutatott !!! Még jobb, mint a HomePipe. Be kell vallanunk, hogy sokat tanulunk tőled, még azt is mondhatnám, hogy a semmiből vettem magam, Adrian és Azért jöttem, hogy másoknak is segíthetek. Nem hiszem el, hogy sokan, akik ezen a weboldalon teszik közzé, tudják, hogyan kell mondani: „Régóta használom” vagy „Régóta ismerem ezt a programot”. olyan szavak, amelyeket csak egy mond, hogy örömömre késztesse a világot, hogy tudják, vagy született megtanultak, és csak azért érkeznek ide, hogy bejelentsék, hogy régóta tudják, mit jelentetsz. (2 LEI SPELL) folytatódó siker. Szeretném, ha Bobi és Adrian köszöntéseket és egészséget kívánok.

  • Hello srácok? Ahogy hozott tapéta fickót videotutorial.ro írás?
    Érdekelne, hogy hogyan tehetem magam valami írva w7 háttérkép.
    egy speciális programot? vagy a Capture program?

    • cuibaru: Hello srácok? Ahogy fel tapéta srác írásban videotutorial.ro?m-ar érdekelt, hogy hogyan tehetem magam w7.folositi valamit írt egy speciális tapéta? Vagy a capture szoftver?  Idéz nekem

      Watermark szoftver egy sor rögzítés

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.