50 GB ingyenes online tárhely, amelyet az ADrive felhőszolgáltatás kínál - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben a video oktatóanyagban megtudhat egy nagyon "tágas" online tárolási szolgáltatást, az ADrive arról szól, hogy az ingyenes verzió 50% helyet kínál kiszolgálóikon felhő típusú struktúrában, szóval biztonság.
ADrive megkülönbözteti magát a többi szolgáltatás a piacon, különösen nagyvonalú teret szabadon 50 Giga legtöbb tágas egészen mostanáig SkyDrive a Giga 30.
Az online felület egyszerű és meglehetősen intuitív, itt és ott van néhány útmutatási linkünk arra az esetre, ha "eltévedünk". Nem hiszem, hogy ez a mi esetünk. Miután megnézte ezt az oktatóvideót és az online tárolót az ADrive-tól, megérti ennek minden alapját. interfészek.
Élvezni a felület sokkal szebb és ajánlattevőnek kell telepített Java Runtime KörnyezetAz ember és nem egy, de van egy szegénysége interfész feltöltési és letöltési.
Remélem, hasznosnak találja ezt a szolgáltatást, főleg mivel ingyenes (ingyenes, mokka, nincs pénz), amire még többet igényel, 50 GB ingyenes online tárhely, tiszta alamizsnát, vannak olyan felhasználók, akiknek nincs 40 Giga-nál nagyobb merevlemeze…
ADrive, kiváló megoldás a őrzése fontos adat és kép hát, a merevlemez is sikertelen online tárolási felhő soha nem adja fel, mert az adatok tárolása több helyen a biztonság, ha valami elromlik, mindig van mentési képek és merevlemezek, amelyek figyelembe terhesség, bárhol az adatok nem biztonságos a felhő.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (94)

    • uzzy: Van egy probleca a utorentu
      Adok én egy hiba, amikor másolni a uTorrent, én jelenik meg szinte függetlenül attól, hogy mi minden torrent oldalon. Azt lehet mondani, amit ??? Hiba: Data Error (ciklikus redundancia ellenőrzés

      NEM posta ugyanaz a kérdés 700 JOB !! Ezzel nem kap választ gyorsabb ba fit'll lehet figyelmen kívül hagyni, mert nem tudom, hogyan lehet beteg! Ne gondold, hogy ha küldesz az első bemutató gyorsan látni a hozzászólást! Látni őket, ahol csak postai úton, akkor ne tegye a legújabb bemutató látni a hozzászólást!

      CRC hiba által jelentett nehéz, ha a hibás szektorokat. Hamarosan a merevlemez véglegesen ezért javasoljuk, hogy megmenti több kép és fontos fájlokat megy ... égetni őket DVD-re vagy CD-ket. Készítsünk vásárolni a következő ... kezdeni megtakarítást fel egy új kemény!

      Tud is próbálja a következő lépéseket:

      Menj a Start, majd Futtatás, és a Futtatás párbeszédpanelen írja: cmd
      hogy az Enter vagy az OK (Ha Windows Vista vagy 7, kattintson a Keresés megkezdése mezőbe, és írjon cmd jelenik meg a Start menüben, jobb klikk, és válasszon a helyi menü "Futtatás rendszergazdaként ...")
      Most a parancssor írni a következő parancsot: chkdsk / r
      És adja Enter, majd megvédeni az üzenetet cmd, hogy ez a funkció nem futtatható Windows és újra kell indítani a számítógépet, nyomja meg az "y" (idézőjelek nélkül), és adja meg (ez azt jelenti, egyetértenek abban, hogy ezt ferificare így a számítógép újraindításához
      PC ad az újraindítás, de nem indul az operációs rendszer, de elindul ellenőrzi a merevlemez a boot, hogy hadd tegye a dolgát, és ne szakítsa meg az ellenőrző sehogy!
      Ha úgy találja, a lemezen egy erroare logikai rögzíti, ha úgy találja, Badura fizikailag vagy hiba, akkor tegye, amit korábban mondtam megjegyzést. Te felkészülés "temetés" a merevlemezt, akkor mentse el az adatokat, és készen áll, hogy vásárolni a következő ...

  • OMG, nam láttam olyan nagylelkű tárolási szolgáltatást a jelentés 50 GB Dropbox van valami, hogy én küszködtem eu.oricum nem tudja, van egy puha, hogy akkor DWL asztali?

  • hadd tegyek fel egy kérdést: D

    képes shara utorrentben közvetlenül az 50 GB-ból? , vagyis hogy készítsen egy adagot közvetlenül a virtuális részből, ahol tároltam, mondjuk néhány torrent fájlt;), ez túl nagy dolog, nem próbáltam, de mivel van időm, tesztelni fogok ... amit eddig megpróbáltam, nem működött ... de jó ötlet lenne, ha működne

  • Köszönet Cristi ... ez egy igazán nagylelkű online tárolási szolgáltatás, helyiséggel ... határozottan felhasználni fogom!

  • Igen, ez a tárolási szolgáltatás Foret ff .. hogy elmondja a román feltöltési szolgáltatás tényleg szar, és feltöltheti szolgáltatás fizetés elég jó, de jobb, veszek egy külső HDD 50 gb, ez nem drága kb 25 30-lei, mint órákat tölteni az életben chinuinduma fájlok feltöltése (talán legfontosabb), akkor másolja be és im da-2 3 perc alatt megoldani azt.

    • hack43485: Igen, ez a tárolási szolgáltatás Foret ff .. hogy elmondja a román feltöltési szolgáltatás tényleg szar, és feltöltheti szolgáltatás fizetés elég jó, de jobb, veszek egy külső HDD 50 gb, ez nem drága kb 25 30-lei, mint órákat tölteni az életben chinuinduma fájlok feltöltése (talán legfontosabb), akkor másolja be és im da-2 3 perc alatt megoldani azt.  
      Megvesz;).

  • Én ADrive számla, de a nagy probléma számomra az, hogy a fájlokat a saját helyén nagyon nehéz, nagyon nehéz. Talán azért, mert én 10 Mbps internet sebessége.

    • Cata: Én ADrive számla, de a nagy probléma számomra az, hogy a fájlokat a saját helyén nagyon nehéz, nagyon nehéz. Talán azért, mert én 10 Mbps internet sebessége.  

      Valóban, az alacsony fordulatszám A fájlok feltöltésével. Megvan ADrive venni.
      Nem fog semmilyen ingyenes és tökéletes tárolási szolgáltatást találni, mindegyiknek van valami: alacsony feltöltési sebesség (megjelenéskor) vagy alacsony letöltési sebesség a humyo.com webhelyen. Másoknak jó a sebessége, de kevés tárhelyük van ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.