Steam, több száz új játék ingyenes demo verzióban, csak egy kattintásnyira van - oktatóvideó

Szia barátok, a bemutató fogunk beszélni egy dedikált platform játékosok, túlzások nélkül, azt mondanám, hogy a Steam platform egy menedéket a játékosok.
A játékosok számára a legújabb játék megjelent, kivéve, ha vásárolni, vagy nincs pénz, játszhat a legújabb verziók a demo, bemutatók lesznek telepítve a számítógépen néhány kattintással, annak érdekében, hogy képet alkothassunk a gyors a játék, a játékosok POTE nézni a pótkocsi, mielőtt a játék.
Lehetőség van a játék a hálózat telepítésével kiegészítők találunk amatőr játék online fórum vagy chat, hogy megtaláljuk az összes Steam felületen.
Remélem a játékosok értékelik a sebességet a letöltés és telepítés játékok, letöltöttem egy demo MB 2,7, 5 percben volt telepítve demo készen áll a játékra.
Gőz, a platform modern és úttörő igazi paradicsom a játékosok.
Siker a játékokban
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • nagyon jó bemutató ....
    Ezen a platformon egy ideje, és nagyon elégedett vele, hogy miért?
    1 legújabb játékokat ingyen (persze demo)
    2 híreket és látszat ezer játékok nem kell járni egy csomó fórumok és blogok találni egy imformatie a legújabb játékok
    3 leginkább jól tervezett közösség játékosok szúrja játékok stb

  • Igen, hasznos bemutató, bravó!
    Még egy dolog, hogy adjunk: adhatunk a könyvtár és egyéb játékok mellett azok a Steamen (és természetesen játszhat), plusz felület nyelve a román.
    De ezek önmagukban, mindegyiknél felfedezhetők :)

  • Van egy kérdés, ahol a játék demo letöltés partíció C ?? Én nem tennék a rendetlenség.
    Seta..sau lehet telepíteni a platform másik partícióra.

  • Nagyon jó tutorial, bv!
    Torrentekből is letöltök ... Még nem fertőződtem meg, de mostantól gőzzel fogom letölteni a játékokat.
    Láttam, hogy a gőz sokkal jobb letöltési sebesség.

  • IGEN!!! egy jó ffff bemutató, nekem nagyon kellett valami "demo játék", amint mondod, régen nem játszottál teljes fejfarkú játékkal, vagy unatkozom, vagy nem tudom átvészelni, majd ... eltávolítom: D , THX !! és csak így tovább!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.