A Start menü 7, a Windows Start menüjének hatékony és rugalmas alternatívája - oktatóvideó

Szia barátok, a mai video tutorial fogom bemutatni 7 Start menü, ez egy nagyon erős csere a Windows Start menü tetején jön egy pár ász markába.
7 Start menü egy egyszerű szoftver, nem erőforrásokat, és jön a sok fejlesztést azok számára, akik megszokták, hogy a Start menü a Windows XP, az utóbbi zavarta az egyszerűség és 7 Vista Start menüben, és lesz szuper izgatott hibrid. Nehéz változtatni a felhasználók munkáját oly sok éven át használt 2000 és XP, akkor azok, akik tervezték a Start menü a Windows Vista és 7 hagyja, hogy a felhasználó több lehetőséget, hogy testre az elrendezés, a eredmény nem volt olyan nehéz, ha a fejlesztő is feltétlenül független és a Microsoft csapata lenne kezelni.
Fel kell ismernünk, hogy a Start menüt a Windows 7 a legegyszerűbb és a leginkább modern, jól látható jól készülékek alacsonyabb felbontású, ahelyett, hogy rossz volt, hogy végre kell hajtani, és egy másik design, hasonló a XP, a felhasználók viselkednek elég konzervatív, amikor a menü elérhető a Windows.
Az új indítási menü megjelenése néhány egérkattintással megváltoztatható, valamint a méret és a helyzet (húzzuk le), ha akarjuk, a Start menü 7-et jobbra elhelyezhetjük, így megsértjük az összes mintát, amelyet a Windows eddig létrehozott.
Kívül a fent felsorolt, a Start menü 7 jön a Power Control a fejlett energiagazdálkodási menüben a menetrend, mikor kell abbahagyni, vagy ha a számítógép készenléti állapotba.
Search modul csinálja nélkül is a Windows indexelő szolgáltatást, akkor is használ más asztali keresőprogramok, mint a Google Desktop.
Ha nem akarja használni ezt az alkalmazást egy adott pillanatban, akkor nagyon egyszerűen zárja be a tálcát és a klasszikus start menü ablak mellény azonnal újraindítás nélkül, minden olyan egyszerű, tudjuk elindítani az alkalmazást csak rákattint az ikonra az asztalon által létrehozott alkalmazás telepítő varázsló.
7 Start menü egy ingyenes alkalmazás, és letölthető a hivatalos honlapján:
http://www.startmenu7.com/

Vagy közvetlenül letölteni a pontos verziót használt a tutorial.

Letöltés Start menü 3.8 7 verzió

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • nagyon jó bemutató, de nem értettem a dolgot!
    "Valószínűleg" bemutatta nekünk a pro verziót, és a letöltési link egy próbaverzió, amelyet nem tudunk használni.
    Hogyan lehet, hogy a pro verzió!

    • Emilian:
      nagyon jó bemutató, de nem értettem a dolgot!
      Már látható "valószínűleg", és összeköti a Pro verziót, hogy a letöltés egy próba-változat, hogy tudjuk használni azt.
      Hogyan lehet, hogy a pro verzió!

      megtelt torrents

    • Emilian:
      nagyon jó bemutató, de nem értettem a dolgot!
      Már látható "valószínűleg", és összeköti a Pro verziót, hogy a letöltés egy próba-változat, hogy tudjuk használni azt.
      Hogyan lehet, hogy a pro verzió!

      Annak érdekében, hogy pénzt =))

    • Emilian:
      nagyon jó bemutató, de nem értettem a dolgot!
      Már látható "valószínűleg", és összeköti a Pro verziót, hogy a letöltés egy próba-változat, hogy tudjuk használni azt.
      Hogyan lehet, hogy a pro verzió!

      Daniel:
      igazad van Emilian, így kerül a letölthető változat nem román nyelv többek között ...

      lee:
      Megvan ugyanaz a probléma
      A program, vagyis egy másik változata, sem a beállítás román.

      Úgy tűnik, hogy az alkalmazás fejlesztője eltávolított egy...mást az ingyenes alkalmazásból, az nem semmi, a pár napja letöltött 3.8-as verziót megtartottam és a videotutorial.ro szerverre tettem letöltésre.

      Letöltés Start menü 3.8 7 verzió

    • Daniel:
      Tudtam, hogy vissza, ha tartózkodik.

      .
      Én fűzött hozzá kommentárt fenti linkre és a fenti szöveg tutorial.
      Én töröltem a megjegyzés, hogy miután megnéztem, és láttam, hogy a fejlesztő megváltoztatta a futtatható. Igazatok volt.
      Most már a letöltési linket a futtatható használt engem bemutató, ez mind ingyenes verzió.

  • melyik verziót használtad a tutorialban, mert nem találtam a román nyelvet... Letöltöttem a legfrissebb 4-es verziót is és nincs román nyelv

    • Petrisor:
      melyik verziót használnak a bemutató, mert én nem találtam a román nyelv ... Letöltöttem a legújabb verziót, és 4 román nyelv

      Látható, hogy az egyik fölé az észrevételeket

  • Nem kell másik menüt azoknak, akik adnak, így a Start menü hasznos. Egyébként Kábel ingyen linkek Már azt néhányszor betölteni a játék szerver futtatható, archívumok, ha szükséges, amelyek nem mindig a helyszínen gyártó vagy valamilyen kapcsolat érvénytelenné válhat, miközben im vagy módosítás helyen. igen úgy tűnik, nem túl, hogy ebben az esetben azt jelenti, mint például, hogy nehéz lenne erre. Végre. Boldog karácsonyt minden

  • Köszönöm mindenkinek a kívánságát.
    Videotutorial.ro csapata ezúton kíván Önnek, nyugodt nyaralást, ha egészségesek vagyunk, amit tehetünk, a többit mi magunk. Próbáljon lazítani, megszabadulni a stressztől, aggodalom és feszültség. Ne egyen túl sokat, túl sokat iszik, próbálja meg mindent mértékkel.
    Miután megnyugszik, várja meg, hogy szült egy kicsit a mi oktató.
    Te zord öreg!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.