Speccy, egy szoftver, amely mindent elmond nekünk a számítógépünkről - videó bemutató

Szia barátok, ma mutatja be egy programot, amely megmondja, hogy mindent, amit szeretne tudni a rendszer, mind a hardver és a szoftver (operációs rendszer) a szoftver neve Speccy és készül a cég körte alakú, a híres Tisztítás cunoscuri CCleaner és helyreállítási program Recuva.
Speccy mint AIDA64 programja (korábban Everest), ez segít, hogy figyelemmel kíséri hőmérséklet és feszültség alkatrészek, de nagyon hasznos, ha felügyelet egy borítani beállításokat.
Sok program létezik a piacon, de Speccy nagyon felhasználóbarát kezdő, minden szervezett nagyon jól, a jobb oldalon van kategóriák: Operációs rendszer, CPU, RAM, alaplap, grafika, merevlemezek, optikai meghajtók, Audio, Periphericals, Network, valamint a bal oldalon a részleteket minden kategóriában, és még ha meg tudjuk bővíteni menü Speccy árvíz információkat.
A korábbi verziókban ez a program elég sekély, de most minden megváltozott, még a legigényesebb felhasználónak nincs panasz.
Egyetlen kritika lenne, hogy a stressz, vagy benchmark modulok a felhasználók, akik megszokták, hogy az Everest gyakran viszonyítási csomag tesztelésére CPU és a memória vagy merevlemez tesztelés.
Összességében Speccy megköszönni sok, főleg, mert ingyenes, és nagyon könnyű a régebbi rendszereket.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (42)

    • ges:
      Cristi, miért nem vezetik be a rom a galaxis s2?

      Én nem nézem a flash egyedi ROM Galaxy s2, néhány nap mentem vissza a boltba, mert ő karcos képernyőt (mint én kaptam).
      Most van egy Galaxy Note, de nem hiszem, hogy ő lesz uiesc villog az egyéni rom, mert azt akarom, hogy jobban megismerjék az eredeti ROM-ot, azt tartsa meg írt, én egy bemutató, amikor megváltoztatja a ROM .

  • Cristi S2 Úgy vettem észre, a legrosszabb az akkumulátor fedelét, láttam sal Vodafone ma, és kihúzta a fali lam ugrott minden ala sapka vékony s2 nem akkumulátor fedelét egy bug benne a többi OK. Nem hiszem, túl dobott pénzt a Galaxy Note alamizsnát év, amikor több mint 1 4G és 3G tűnik meghalt akkor, és több

    • ASUS:
      Cristi S2 Úgy vettem észre, a legrosszabb az akkumulátor fedelét, láttam sal Vodafone ma, és kihúzta a fali lam ugrott minden ala sapka vékony s2 nem akkumulátor fedelét egy bug benne a többi OK. Nem hiszem, túl dobott pénzt a Galaxy Note alamizsnát év, amikor több mint 1 4G és 3G tűnik meghalt akkor, és több

      Nem hiszem, hogy aa dobott pénzt az ablakon, a Samsung Galaxy Note a legjobb smartphonotableta, megéri a befektetés. Szerencsére neki, hogy volt karcos S2-július, az utolsó óra, és rájött, hogy sokkal hatékonyabb a saját Samsung Galaxy Note is.
      Amikor a felhasználó azt mondja, hogy több mint 1 év ASUS jelenik 4G és 3G halott, nem igaz. Miért néz a jövőben? Ez az alapja!

      • FaraVirusi: Nem hiszem, hogy aa dobott pénzt az ablakon, a Samsung Galaxy Note a legjobb smartphonotableta, megéri a befektetés. Szerencsére neki, hogy volt karcos S2-július, az utolsó óra, és rájött, hogy sokkal hatékonyabb a saját Samsung Galaxy Note is.
        Amikor a felhasználó azt mondja, hogy több mint 1 év ASUS jelenik 4G és 3G halott, nem igaz. Miért néz a jövőben? Ez az alapja!

        Nem értek egyet veled, Asus igaza van.
        A holnap fogom eladni a telefon, és keresse fel 4G egymást néhány vezetékes a házban, azt hiszem, tudom kezelni őket.
        Azt tanácsoljuk, hogy ne vásároljon telefon nem fog várni 4G oldalon.
        Mi az ördög, jó emberek, még az engedélyeket sem kapták meg ...
        Nem hiszem, minden sci-fi a tévében, ez eltart egy 1.5 2-év, amíg meg nem jelenik a első munkanapon telefont a zsebében egy normál felhasználó. Most már csak a tesztelés, semmi több.

  • Nagyon jó program. Csak nekem van feszültségproblémám - 12v. mi lehet az oka? Nemrégiben megváltoztattam a forrást Deluxe 450 wattra.
    Feszültség
    CPU VCore 1.504 V
    AUX 1.520 V
    + 3.3 V 3.184 V
    + 5 V 5.215 V
    + 12 V 0.486 V

    • Andrei:
      Nagyon jó program. De van egy probléma, feszültség - 12v. amely lehet az oka? Forrás Nemrég változott Deluxe 450 watt.
      VoltageCPU VCore1.504 1.520V3.3 VAUX3.184 V + V + V + V 5V5.215 12V0.486

      Igen úgy néz ki, kapott tévesszen Iara a forrása, hogy megvan a deluxe gagyi srác jobb, ha magad egy OCZ, Enermax, Corsair van, e két forrás által megadott nekem, voltak deluxe jobb, mert a vonal 12v deaia felügyeli a programot a voltmérő 0,486V forrás rossz, mert ez a deluxe, hogy téved, ha igazán akar a forrás, akkor Azt javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi weboldalon, és attól függően, hogy a költségvetés és az áramforrást úgy dönt, a részletekért kérjük, látogasson el az alábbi linkekre:

      http://www.pcgarage.ro/surse/corsair,enermax,ocz/

      http://www.emag.ro/surse/corsair,enermax/sort-priceasc

  • hello, cristi a windows free '' -ről a Microsoft után, kerestem az oktatóprogramot, és benne van, hogy csak 90 napig érvényes, mit nem értek ... mit jelent a reiarm ?, adtál riarmot a 90. időszak után nap? Ha tisztázhatja a kezem, köszönöm, nagyon jó ezt a szoftvert nagyon szerettem volna egy aida64-hez hasonló önéletrajzhoz, és legyen szabad, szia

    • Cristi:
      Helló, kristály ablak már szabad "után a Microsoft, megpróbáltuk a bemutató, és azt mondja, hogy csak akkor érvényes, 90 nap, nem értem ... mi reiarm?, És adtatok riarm 90 nappal időszakban? ha tisztázni és mn, köszönöm nagyon jó ez a szoftver nagyon akartam cv aida64 tetszik, és szabad, szia

      Tehát Cristi használja az Enterprise verzió 90 napon belül alkalmazni újraélesednek 30 hogy ad több napra elegendő.

  • Ma adtam a ventilátor a radiátoron (CPU), hogy tisztítsa meg a portól és a zaj leigázni őt kenjék. Nem tudom, hol rosszul, hogy nem indul / invarte.Ideea mint dobott rá. A kérdés az, ha nem tud egy fedelet a hűtőventillátor, anélkül, hogy vesz egy másik hűtő? Remélem, hogy a választ, bár én írt egy másik részében. Köszönjük!

  • Cristi: Hello, kristály ablak már szabad "után a Microsoft, megpróbáltuk a bemutató, és azt mondja, hogy csak akkor érvényes, 90 nap, nem értem ... mi reiarm?, És adta riarm 90 nappal időszak ?, ha tisztázni és mn, köszönöm nagyon jó ez a szoftver nagyon akartam cv aida64 tetszik, és szabad, szia

    Írja be a keresőmezőbe a jobb szélén, a fekete szegélynél: hátsó rész, írja be és megtalálja az oktatóprogramot. Hátsó hátsó nem hátsó vagy hátsó

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.